- Konu Sahibi greenlilac
-
Bu durumda gurur falan yapılmazdı ki yani ağız ucuyla çocuğun söylemesinin ne gereği var siz direk net olarak tabi ki yiyecekler diyeceksiniz en kötüsünden bir döner ekmek alınır yani o şekilde nasıl kendi içinizde sinirlenip evin yolunu tuttunuz anlamış değilim. Eşinizin cimri olduğunu biliyorsunuz bir poğaça börek koyulabilirdi yani hazırlıksız derken akşamdan yarında beraber gidelim denmiş ben çocuk olmadığı halde bir yere giderken durur bir yerde yemeye zaman kalmaz diye araca poğaça börek yaparım yani gecedenBir de 8 saat durduk diyorsunuz 11 de turnuva olsa akşam 7-8 gibi gelmişsiniz muhtemelen saat geç olmuştu sadece çorba içtiler diyorsunuz Allah aşkına nesi geç oluyor o durumda siz haklısınızda şu söylediğiniz sadece eşinize sinir olduğunuz için umursamadığınızı gösterir bir insan çorbayla ne kadar doyar bunlar el kadar bebeyse bir de en basitinden yanına makarna salata bir çeşit ev yemeği türü bile olur
sen de çok dolmuşsun arkadaşım ama kesinlikle haklısın. tabi ki her gün dışarda yenmez ama hiçbir çocuk 8 saat aç bırakılmaz.'' ben çocuklarımı aç mı bıraktım.. açlıktan ölmezler.. her istedikleri olacak diye bi kural yok'' diyor bana.. ''herkes döner köfte mi yemişmişmiş'. sadece çocuklar ne istersiniz ne alayım size diyebilirdi.. açık hava zaten insanın canı çekiyor..ben sana sordum para veriyim mi bişeyler yemek ister isin dedim ya diiyor..ben onun parasıyla ne yiyim zaten başım ağrımıştı sinirden.. sadece çocukların canı istemiştir onlara al dedim .. onu da geçiştirdi..ben bisküvi falan aldım diye yeter diye düşünmüştür.. ne gereği var daha para vermeye demiştir..öyle düşünmem ben diyip suçluyor beni birde nankörmüşüm ben
makarna da vardı bir gün önceden aslında..ama sinirden başka bişey yapamazdım basım inanılmaz ağlıyordu ve çok ağlamaklı oldum.. yoksa çocukları yemeksiz bırakan biri değilim..Bu durumda gurur falan yapılmazdı ki yani ağız ucuyla çocuğun söylemesinin ne gereği var siz direk net olarak tabi ki yiyecekler diyeceksiniz en kötüsünden bir döner ekmek alınır yani o şekilde nasıl kendi içinizde sinirlenip evin yolunu tuttunuz anlamış değilim. Eşinizin cimri olduğunu biliyorsunuz bir poğaça börek koyulabilirdi yani hazırlıksız derken akşamdan yarında beraber gidelim denmiş ben çocuk olmadığı halde bir yere giderken durur bir yerde yemeye zaman kalmaz diye araca poğaça börek yaparım yani gecedenBir de 8 saat durduk diyorsunuz 11 de turnuva olsa akşam 7-8 gibi gelmişsiniz muhtemelen saat geç olmuştu sadece çorba içtiler diyorsunuz Allah aşkına nesi geç oluyor o durumda siz haklısınızda şu söylediğiniz sadece eşinize sinir olduğunuz için umursamadığınızı gösterir bir insan çorbayla ne kadar doyar bunlar el kadar bebeyse bir de en basitinden yanına makarna salata bir çeşit ev yemeği türü bile olur yani sağlıksız bile olsa ya çok üzüldüm o çocuklara
makarna da vardı bir gün önceden aslında..ama sinirden başka bişey yapamazdım basım inanılmaz ağlıyordu ve çok ağlamaklı oldum.. yoksa çocukları yemeksiz bırakan biri değilim..
vay sen marketten pahalı pahalı alıyosun bundan sonra liste yap ben pazara çıkcam dedi ..ben de liste yaptı bir hafta önce pazara gitmişti.. tabii bu hafta da turnuva falan pazara falan çıkılmadı.. ben de marketten almadım bu sefer bakalım nolcak diye.. sonuç bu.. dışarda yeriz bugün diye düşünürken eve geldik..gelirken markette dur dedim ..evin önündeki küçük marketten alırsın dedi .. ona da yutkundum daha ne kadar abartacak diye.. tabii evin önündeki markette ancak meyve var bi kaç çeşit.. bi de dediğim gibi bu sefer çocuklar böyle kalsın biraz utansın istedim.. bişey yapmak istemedim.. çocuklar aynı zamanda onunda çocuğu bakalım nolcak dedim. ama noldu.. bana '' bak ne güzel huzurla evimizde yiyoruz bu huzuru dışarda bulamazsın'' dedi.. huzurmuş... biz on yıllık evliyiz bunlar bi günlük olay değil .. bu sefer böyle olsun utanacak mı diye bıraktım herşeyin ucunu ama utanmadı.. bi de üste çıktı..küs bana şimdi..
oğlum yarım ağızla istedi.. baktım eşim yan çiziyor ben de laf vurdurmak için 'yavrucum ben sizi hep dışarı götürüyorum zaten , babanız sevmiyor biliyosunuz dedim.. o da benim laf vurdurduğumu anladı .. sende de ne enerji var sabahtan beri gezmedesin hala restorana götürsün diye bekliyorsun dedi.. ben de cevaben 'ASIL SEN DE BİTMEZ Bİ ENERJİ VAR AÇ SUSUZ KAÇ SAATTİR SATRANÇ OYNUYOSUN' dedim' tabii kavga arabada başladı .. hala kavgalıyız caps lock açık kalmış kusura bakmayın
resmen benim durumumu anlatıyorsunuz, ben sizi çok iyi anlıyorum böyle durumlarda benimde migrenim tutar ve elimi kaldıracak halim kalmaz.buna benzer pekçok durum yaşadım inanın.bırakayım utansın diyorsun ama hiç utanmıyorlar sanki her şey harikaymış gibi davranıp insanı iyice çileden çıkarıyorlar.arkadaşlar çalışmaya hemen başla demişler ki iyiliğiniz için söylüyorlar biliyorum ama ben çalışıyorum şuanda hiçbir faydası yok.gene hesap soruyor, gene bir yere çıkınca şuradan bir şey yiyelim demeye çekiniyorum çünkü başlıyor benim çok savurgan olduğumdan, tek tek hesabını soruyor giden paranın, iki lira ne oldu diye sorduğu bile oldu verdiğim hesaptaki iki lira eksik çıkınca.aynen seninki gibi kendine araba aldı onun taksidini ödüyor, eski karısını nafaka veriyor, sigarası yol parası var geçen yıl aldığı teli beğenmeyip bu yıl tekrar tel taksidine girdi.maaşından ancak üç yüz lira kalıyor eve harcanacak.diğer tüm giderler bende ama genede çıngar çıkarıp tek tek hesap soruyor falan filan.bugün bizde kavga ettik para konusundan, bir sürü saydı gitti.hatta en son 4 liraya tost mu olur iki liraya tost bile dedi sen düşün.yav ne dolmuşummakarna da vardı bir gün önceden aslında..ama sinirden başka bişey yapamazdım basım inanılmaz ağlıyordu ve çok ağlamaklı oldum.. yoksa çocukları yemeksiz bırakan biri değilim..
vay sen marketten pahalı pahalı alıyosun bundan sonra liste yap ben pazara çıkcam dedi ..ben de liste yaptı bir hafta önce pazara gitmişti.. tabii bu hafta da turnuva falan pazara falan çıkılmadı.. ben de marketten almadım bu sefer bakalım nolcak diye.. sonuç bu.. dışarda yeriz bugün diye düşünürken eve geldik..gelirken markette dur dedim ..evin önündeki küçük marketten alırsın dedi .. ona da yutkundum daha ne kadar abartacak diye.. tabii evin önündeki markette ancak meyve var bi kaç çeşit.. bi de dediğim gibi bu sefer çocuklar böyle kalsın biraz utansın istedim.. bişey yapmak istemedim.. çocuklar aynı zamanda onunda çocuğu bakalım nolcak dedim. ama noldu.. bana '' bak ne güzel huzurla evimizde yiyoruz bu huzuru dışarda bulamazsın'' dedi.. huzurmuş... biz on yıllık evliyiz bunlar bi günlük olay değil .. bu sefer böyle olsun utanacak mı diye bıraktım herşeyin ucunu ama utanmadı.. bi de üste çıktı..küs bana şimdi..
benim kocamın evi var ..bunun gibi bi ev alçak parası da var.. karısı da devlette mühendis maaşı alçak bir aya işe bşlıyorum.. arabası , bi küçük arsası..neyin cimriliğini yapıyor hala anlammadım.. cepli kefen olsa vallah diktirir.. şu an yine migrenim tuttu aynen.. midem de bulanıyor.. alllahım yaa.resmen benim durumumu anlatıyorsunuz, ben sizi çok iyi anlıyorum böyle durumlarda benimde migrenim tutar ve elimi kaldıracak halim kalmaz.buna benzer pekçok durum yaşadım inanın.bırakayım utansın diyorsun ama hiç utanmıyorlar sanki her şey harikaymış gibi davranıp insanı iyice çileden çıkarıyorlar.arkadaşlar çalışmaya hemen başla demişler ki iyiliğiniz için söylüyorlar biliyorum ama ben çalışıyorum şuanda hiçbir faydası yok.gene hesap soruyor, gene bir yere çıkınca şuradan bir şey yiyelim demeye çekiniyorum çünkü başlıyor benim çok savurgan olduğumdan, tek tek hesabını soruyor giden paranın, iki lira ne oldu diye sorduğu bile oldu verdiğim hesaptaki iki lira eksik çıkınca.aynen seninki gibi kendine araba aldı onun taksidini ödüyor, eski karısını nafaka veriyor, sigarası yol parası var geçen yıl aldığı teli beğenmeyip bu yıl tekrar tel taksidine girdi.maaşından ancak üç yüz lira kalıyor eve harcanacak.diğer tüm giderler bende ama genede çıngar çıkarıp tek tek hesap soruyor falan filan.bugün bizde kavga ettik para konusundan, bir sürü saydı gitti.hatta en son 4 liraya tost mu olur iki liraya tost bile dedi sen düşün.yav ne dolmuşum
bence siz onun bu huyunu bile bile onla evlendiğiniz için eşiniz de sizin bu drumu kabullendiğinizi düşünüyor. siz ses etmediğiniz kedi gibi boynunuzu büktüğünüz sürece kocanınızın vicdanı sızlayana kadar aç kalmaya mahkum olursunuz. bu adam bırak 3 çocuğu bi tanesini bile haketmiyor. sizi de haketmiyor.böyle adamla yasayanlar bilir bi süre sonra insan normalliğini yitiriyor gerçekten.. biri bana anlatsa salak mısın , çocukları niye mağdur ettin derdim ama iişte öyle olmuyor.. insanın aklını amuda kaldırıyorlar..beni hep herşeyde suçlar ben de öyle bi suçluluk duygusu uyandırdığını hissediyorum ki ben kafamı kaldırıp onu suçlayacak halim kalmıyor..
yoksa inanın çok merhametli biriyimdir.. allah biliyor.. hele çocuklara kıyamam.. ama dediğim gibi herşey bi acayip gelişti
'' ben çocuklarımı aç mı bıraktım.. açlıktan ölmezler.. her istedikleri olacak diye bi kural yok'' diyor bana.. ''herkes döner köfte mi yemişmişmiş'. sadece çocuklar ne istersiniz ne alayım size diyebilirdi.. açık hava zaten insanın canı çekiyor..ben sana sordum para veriyim mi bişeyler yemek ister isin dedim ya diiyor..ben onun parasıyla ne yiyim zaten başım ağrımıştı sinirden.. sadece çocukların canı istemiştir onlara al dedim .. onu da geçiştirdi..ben bisküvi falan aldım diye yeter diye düşünmüştür.. ne gereği var daha para vermeye demiştir..öyle düşünmem ben diyip suçluyor beni birde nankörmüşüm ben
O zaman hiç kasmayın kendinizi.O kredi kartını harcayın çocuklarınıza kendinize bol bol.benim kocamın evi var ..bunun gibi bi ev alçak parası da var.. karısı da devlette mühendis maaşı alçak bir aya işe bşlıyorum.. arabası , bi küçük arsası..neyin cimriliğini yapıyor hala anlammadım.. cepli kefen olsa vallah diktirir.. şu an yine migrenim tuttu aynen.. midem de bulanıyor.. alllahım yaa.
haklısınız.. ben biraz tedbirsiz bir insanım.. hiç yarınımı düşünmem ..balıklama atlıyorum herşeye.. ki bi de lohusalıkta çok çok büyük bi depresyon geçirdim.. işe falan başlayacak halde değildim.. zaten yrınını düşünen biri olsam evlenmezdim böyle biriyle .. çok dirayetsiz davranıyorum .. yoksa bir iki seferde ciğerlerini anlamıştım onların o kadar fersetsiz değilim.. ama dedim ya tedbirsizliğim ve gevşekliğimden kaybediyorum hep.. yoksa başka kadın olsa bu adamı muma çevirirdi..ama ben pasifim.. düzelmem gerek
bu dediğinizi yapmalıyımAbartmıyorsunuz. Adam cimrinin tavan yapmış hali. Madem o umsamıyor, siz parasız kalmayın. Cüzdanınız da hep en az bir 300 TL bulunsun. Eksildikçe üzerini isteyin adamdan.
tamam .. geç kalmadan dediğiniz gibi davranmalıyım.. çok sağolbakin ne olur biliyor musunuz?sizin yemediginiz o paralari gelir baska bihr kadin catir catir yer.O cocuklar ikinizin.bir an önce ayilip tavrinizi koyun.istedigi arabayi alip karisindan ve cocuklarindan para esirgeyen bi adam.böyle insanlar karsisinda gururu bosverip hakkinizi arayin.Cok gec olmadan hemde.Calismaya baslayinca da sakin ola paranizi bu adama vermeyin.paranizin en az yarisini biriktirin.Vallaha sinirden nasil bir hisimla yazdigimi bilemiyorum.
Yap tabi canım ya, ben bekar halimle cüzdanım da nakit yoksa, stres oluyorum dışarı çıkarken.bu dediğinizi yapmalıyım
çocukların canının çektiğini nerden çıkarıyorsun diyor.. çocuklarda onu bildiği için ondan net bişey isteyemior zaten küçükler. yarım ağızla hep.. o da oralı olmuyor..benim hocalarım hep evlilik seçimlerinde ilk önce cimriliğe bakın demişti bende görüştüğüm insanda hep ona baktım.böyle şeyleri ben söylemeden eşim düşünür.cimrilik hastalık bence çok parası olduğu halde harcayamayan insanlar var.eşinizin cimrilikten ziyada vicdansızlığı dikkatimi çekti çocukların canı çekmiş içinin cız etmesi lazım.cimrilikten ziyade umursamaz ve bencil bir insan gördüm yazdıklarınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?