- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.069
- 448
- 38
- Konu Sahibi beytonuray
-
umarım konu sahibi de kayıtsız kalmaz
konu sahibinin yapacagi bisey degil bence adamin yaptiginin arkasinda durmasi gerekir kiymaz INSALLAH o cana
ben kendimi konu sahibinin yerine koyarak konuşuyorum şu anda ben olsam boşanırdım git çocuğuna sahip çık senin b.k yemen yüzünden küçü bir çocuğun hayatı kararmasın benden de uzak ol derdim ama konu sahibinin de çocuğu varsa işler orada karışır işte
Adam bir anlik hata diye bahsediyor gidipte nikahinami alir diger kizi alkolluyken beraber olmus muslar ya..
Dogur sahip cikarim derse baska da acaba kiz dogurmayi kabul edecek mi ALLAH AKIL FIKIR VERSIN
Kadinlarada versin bence korunmayi ogrensinler..
delırmek uzereyım benım 2 cocugum var ne yapacagım bılmıyorum ayrılacagımı soyledım kabul etmıyor ayrılrsan sana dunyayı dar ederım dıyor bız severek ve cok zor sartlar altında evlendık en kotusude bunun ıcın aıleme karsı cıkmamdı yanı sızın anlıcanız bız bosanıyoruz baskasından cocugu olacak dıye aıleme soyleyecek durumum yok Allah tan kayın valıdem var elınde ne varsa ustune yapdır daha sonra evden kovarız ben bakarım sıze dıyo ama aılem demıcekmı bu adam nerelerde baskasına karsı bırbırını cok seven bana kıyamayan bırısı olarak gosterıyor ama eve gırınce hersey tam tersı oluyo bu durumu aıleme acıklayamam babamın kalbı var ya bosanıpta aılem evlı bılecek kayınvalıdemle yasıcam kendımı oldurmeyı o kadar cok dusundumkı ama cocuklarımı onun elıne bırakamam salak aptal gurursuz kendını bıle olduremeyen acız bı ınsanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?