kocamın cocugu olacak :( :(

nebıcım ınsanlar ya 2 dakkalık zevk ıcın masum bı bebegn hayatı soz konusu obebgın kalbı atıyor esınız bunun farkındamı kurtulucam derken aldırtmaktan bahsedıyor barı bı halt edıcek korunsaymısya yazık degılmı sızın durumunuz cok zor ve uzucu ama boyle sorumsuz ve sıze ıhanet eden bı adamla evlıgınızı surdurmemenız daha dogru olur ama sızın bılecegınız ıs tabıykı

konu sahibinin yapacagi bisey degil bence adamin yaptiginin arkasinda durmasi gerekir kiymaz INSALLAH o cana

ben kendimi konu sahibinin yerine koyarak konuşuyorum şu anda ben olsam boşanırdım git çocuğuna sahip çık senin b.k yemen yüzünden küçü bir çocuğun hayatı kararmasın benden de uzak ol derdim ama konu sahibinin de çocuğu varsa işler orada karışır işte

Adam bir anlik hata diye bahsediyor gidipte nikahinami alir diger kizi alkolluyken beraber olmus muslar ya..
Dogur sahip cikarim derse baska da acaba kiz dogurmayi kabul edecek mi ALLAH AKIL FIKIR VERSIN

Adam bir anlik hata diye bahsediyor gidipte nikahinami alir diger kizi alkolluyken beraber olmus muslar ya..
Dogur sahip cikarim derse baska da acaba kiz dogurmayi kabul edecek mi ALLAH AKIL FIKIR VERSIN

ahh ahh olay nereden tutsa elinde kalıyor insanın yazık yaa çok yazık

benim anlamadığım adam sizden 3 ay müsade istedi siz de verdiniz mi:26: estağfurullah Allahım büyük konuşturma Yarabbim

Allah yardımcınız olsun ne diyelim çok çok çok zor düşünüyorumda her türlü karar vermek çok aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bu erkeklerin hepsinin köküne kirbit suyu akıl yok bunlarda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı şeyi kadın yapsa öldürülürdü be! Buna sinir oluyorum ben hiç aldatılıp affeden erkek görmedim duymadım varsa da çooook azdır. Ama affeden kadınnın sürüsüne bereket.
Ayrıca bebeğin ne günahı var? Kurtulmak ne demek ya neyden kurtuluyorsun?

hızımı alamıcam galiba. Hiç düşünmicek misin alkol aldı sonra hoooop kız birden belirdi mi bunun sarhoşluk öncesi de var değil mi?
nasıl affedebilceksin sen yapsan o affeder miydi bu sarhoşluğun verdiği bi hata değil çünkü öncesi de var!!!!!! Hatta kız hamile kalmasa ört bas ederdi sana açılmazdı belki.

Boyle erkeklere yapacak cok guzel ornekler varda iste neyseeeee. Cok uzucu bir durum etkilemek istemem seni de ama dogmamis bir cocuk tek gecelik bir kadin ve gozu yasli siz affetseniz daha unutmaniz mumkun degil... Allah yardimciniz olsun

çocuktan nasıl kurtulacakmış? adamlığı buradan belli.
bence siz bir an önce bu kişiden kurtulmalısınız...

delırmek uzereyım benım 2 cocugum var ne yapacagım bılmıyorum ayrılacagımı soyledım kabul etmıyor ayrılrsan sana dunyayı dar ederım dıyor bız severek ve cok zor sartlar altında evlendık en kotusude bunun ıcın aıleme karsı cıkmamdı yanı sızın anlıcanız bız bosanıyoruz baskasından cocugu olacak dıye aıleme soyleyecek durumum yok Allah tan kayın valıdem var elınde ne varsa ustune yapdır daha sonra evden kovarız ben bakarım sıze dıyo ama aılem demıcekmı bu adam nerelerde baskasına karsı bırbırını cok seven bana kıyamayan bırısı olarak gosterıyor ama eve gırınce hersey tam tersı oluyo bu durumu aıleme acıklayamam babamın kalbı var ya bosanıpta aılem evlı bılecek kayınvalıdemle yasıcam kendımı oldurmeyı o kadar cok dusundumkı ama cocuklarımı onun elıne bırakamam salak aptal gurursuz kendını bıle olduremeyen acız bı ınsanım

Kadinlarada versin bence korunmayi ogrensinler..

ikiside suçlu tabiki ona lafım yok ama bu konuda en çok suçu olan erkek
çünkü evli bir erkek!
hadi bekar olsa ve yalnız olsa neeyyseee dicem adam bekar bana ne onun yaşadığı hayattan
ama sen bırak git alkol al karın evde beklerken sen başka hatunun koynuna gir!!

oldu yaa dünyayı dar edecekmiş
sen ona dava açsan bakalım kim kime dar ediyor dünyayı
adamdaki yüzsüzlüğe pişkinliğe rezilliğe bak
iyiki sana destek olan biri var
ah canım ya gerçekten çok kötü bi durum

esinin ailesi senin arkandaysa bosver. bir cana kiymak. allahim. dusunmesi bile aci. ailene soyleyemezsin ama nasil olacak. donuna kadar al bak kim kime
dar ediyo dunyayi.
sen nasil kabul edeceksin bunu.
asla unutamazsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşin ahlaksızın teki.
Sen nasıl güvenebilceksin bu adama bu saatten sonra? Bi anlık zevkmiş.
Bebekten de kadından da kurtulacakmış laflara bak

o çocuktan kurtulunca kocanız da temizlenecek mi?

Yazıklar olsun, karısına ihanet edene, evli adamla birlikte olan kadına, ihaneti yok sayan kadına.

Son düzenleme:
Pardon? Ne cevap mı vermelisin?
İstediğin kadar vaktin var kurtul gel mi diyeceksin? Nasıl gururuna yedireceksin?

Ben adamın yerinde olsam imam nikahı kıyar çocuğuda nüfusuma alırdım. Yapılabilecek şey bu gibi göründü.tabi doğru mu orası tartışılır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…