- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
- 103
- Konu Sahibi beytonuray
-
Olabilir. Alkol almışsa mazur görmelisin canım. düşün alkol alan birini aklı, bilinci yerinde değildir. bilinçliyken yapsa tamam ama adamcaz alkol almış, yani aklı yokken şeyini ! çalıştırmış. Sen mazur gör canım. boşanma sakın hayatına kaldığın yerden devam et. boşanım kendi hayatını mahv itme. olur böyle şeyler hayattır sonuçta. herşey mükemmel olmaz. bak sana dönmüş sende onlardan kurtulmak için müsaade istemiş. Sarhoşun aklı yoktur canım. üstüne gitme adamın artık.
Bu yorum gerçek mi ya?Adamcağız mı? Olur öyle şeyler mi?
yani evet, alkol almışsa normaldir. Alkon alanlar sonuçta cinayette işleyebilir, trafik kazalarına da sebep olur. alkol almak hafifletici bir nedendir canım. aklı yerinde olmayan sorumlu tutulamaz.
Olabilir. Alkol almışsa mazur görmelisin canım. düşün alkol alan birini aklı, bilinci yerinde değildir. bilinçliyken yapsa tamam ama adamcaz alkol almış, yani aklı yokken şeyini ! çalıştırmış. Sen mazur gör canım. boşanma sakın hayatına kaldığın yerden devam et. boşanım kendi hayatını mahv itme. olur böyle şeyler hayattır sonuçta. herşey mükemmel olmaz. bak sana dönmüş sende onlardan kurtulmak için müsaade istemiş. Sarhoşun aklı yoktur canım. üstüne gitme adamın artık.
Yapmayın allah aşkına,mantıklı mı şu söylediğiniz? Hala normaldir diyebiliyorsunuz birde.
şu yazıyı okuduğuma inanamıyorum şokum şoklardayım bu nasıl bir zihtiyet bu nasıl bir kadınlık bu nasıl bir vicdan inanamıyorum size yazı neresinden tutsam elimde kalıyor "olabilir" mi "adamcağız" mı "mazur gör" mü "onlardan kurtulmak" mı hanım efendi siz bir anne misiniz ben hiç zannetmiyorum tüm yazdıklarınızı geçtim o kurtulacak olduklarından biri doğmamış bir bebek bu kadar da bencil bu kadar da vicdansız bu kadar insafsız bir yaklaşım daha görmedim ben arkadaş
peki o zaman bir anne gibi duygusal tepki vermemi mi bekliyorsun, aynen şöyle: (((((((((vay hayvan vay, nasıl yapmış bunu, hiç düşünmemiş mi ayol bu nasıl insanlık böyle ! canım çok üzüldüm inan ki durumuna... ))))))))))
Nasıl ? Oldu mu peki şimdi bu cevabım ?
Yapmayın allah aşkına,mantıklı mı şu söylediğiniz? Hala normaldir diyebiliyorsunuz birde.
peki o zaman bir anne gibi duygusal tepki vermemi mi bekliyorsun, aynen şöyle: (((((((((vay hayvan vay, nasıl yapmış bunu, hiç düşünmemiş mi ayol bu nasıl insanlık böyle ! canım çok üzüldüm inan ki durumuna... ))))))))))
Nasıl ? Oldu mu peki şimdi bu cevabım ?
iyi bende gidiyim alkol alıyım sonra cocuk yapıyım sonrada kocışım benı boşamasın olurmu?
Bebeğim sen dur yerinde..Daha koca bulmadan kötü yola düşme..
Tolin kız hayırdır.Muhabbete geçerseniz geleyim burda ban yemeyekdüşcem banane
esım 10 dklık bı zevk ıcın hayatımı mahvettı tanıstıgı bı kızla alkol alıp beraber olmuslar ve kız suan 2 aylık hamıle oldugunu ogrendım napıcam bılmıyorum herseyı kendı ıtıraf ettı yuzume bakacak yuzu olmadıgını bı anlık hatasının oldugunu soyledı ama o hata benı öldürdü benden 3 ay musade ıstedı cocuktan ve kadından kurtulmak ıcın ne yapmam lazım ne cevap vermem lazım bı akıl verın
yani siz şimdi diyorsunuz ki o adam içkiliydi bilinci yerinde değildi yazık mazur görelim onun sorumluluğunda değil bu durum bu ne saçma bir bakış açısı yaa madem ağzıyla içemeyecek içmesin o zaman kardeşim evli bir adamın eşi olmadan gece kulüplerinde ne işi var hadi sarhoştu diyelim sarhoş olur konuşur masasına gider de sevişirken ayılmıyor mu bu adam uçkuruna sahip çıkamamış sonra vay efendim ben sarhoştum bilincim yerinde değildi hadi be ordan derler o adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?