kocamın cocugu olacak :( :(

Konunun sahibi ne yaptı acaba merak ediyorum allah yardımcısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olabilir. Alkol almışsa mazur görmelisin canım. düşün alkol alan birini aklı, bilinci yerinde değildir. bilinçliyken yapsa tamam ama adamcaz alkol almış, yani aklı yokken şeyini ! çalıştırmış. Sen mazur gör canım. boşanma sakın hayatına kaldığın yerden devam et. boşanım kendi hayatını mahv itme. olur böyle şeyler hayattır sonuçta. herşey mükemmel olmaz. bak sana dönmüş sende onlardan kurtulmak için müsaade istemiş. Sarhoşun aklı yoktur canım. üstüne gitme adamın artık.

Bu yorum gerçek mi ya? Adamcağız mı? Olur öyle şeyler mi?

yani evet, alkol almışsa normaldir. Alkon alanlar sonuçta cinayette işleyebilir, trafik kazalarına da sebep olur. alkol almak hafifletici bir nedendir canım. aklı yerinde olmayan sorumlu tutulamaz.

Yapmayın allah aşkına,mantıklı mı şu söylediğiniz? Hala normaldir diyebiliyorsunuz birde.

şu yazıyı okuduğuma inanamıyorum şokum şoklardayım bu nasıl bir zihtiyet bu nasıl bir kadınlık bu nasıl bir vicdan inanamıyorum size yazı neresinden tutsam elimde kalıyor "olabilir" mi "adamcağız" mı "mazur gör" mü "onlardan kurtulmak" mı hanım efendi siz bir anne misiniz ben hiç zannetmiyorum tüm yazdıklarınızı geçtim o kurtulacak olduklarından biri doğmamış bir bebek bu kadar da bencil bu kadar da vicdansız bu kadar insafsız bir yaklaşım daha görmedim ben arkadaş

Yapmayın allah aşkına,mantıklı mı şu söylediğiniz? Hala normaldir diyebiliyorsunuz birde.

evet söylediklerim gayet mantıklıdır canım. aklının ve bilincinin kontrolünü yitirmiş durumdaki bir insana diyecek bir söz yoktur, çünkü ortada kasıt yoktur. deliler, çocuklar ve sarhoşlar mazurdur. çünkü akılları ve bilinçleri yoktur. Sarhoşluğun Vikipedideki tanımı şöyledir:"" Sarhoşluk, fazla miktarda alkollü içecek tüketiminin neden olduğu, duyu bozuklukları, hareket uyumsuzlukları, konuşma bozuklukları, saldırganlık veya mutluluk hissi gibi davranışların genel adı."" Sarhoşluk bağamlılık yapan esrar, eroin, alkol gibi maddeleri aşırı miktarda tüketerek bilinç kaybına uğramak, aklını kontrol edememektir de diyebiliriz canım.

peki o zaman bir anne gibi duygusal tepki vermemi mi bekliyorsun, aynen şöyle: (((((((((vay hayvan vay, nasıl yapmış bunu, hiç düşünmemiş mi ayol bu nasıl insanlık böyle ! canım çok üzüldüm inan ki durumuna... ))))))))))
Nasıl ? Oldu mu peki şimdi bu cevabım ?

yani siz şimdi diyorsunuz ki o adam içkiliydi bilinci yerinde değildi yazık mazur görelim onun sorumluluğunda değil bu durum bu ne saçma bir bakış açısı yaa madem ağzıyla içemeyecek içmesin o zaman kardeşim evli bir adamın eşi olmadan gece kulüplerinde ne işi var hadi sarhoştu diyelim sarhoş olur konuşur masasına gider de sevişirken ayılmıyor mu bu adam uçkuruna sahip çıkamamış sonra vay efendim ben sarhoştum bilincim yerinde değildi hadi be ordan derler o adama

Adam alkol alsın gitsin kadınlarla yatsın kalksın çocuk yapsın . Sonra gelsin '' alkollüydüm kusura bakma '' mı desin..
Biz de affedelim mi yani..
Bu kadar iyi niyet fazla gelir insana..
İşin o kısmını erkek tarafından düşünüyoruz da
Kadına gelince niye düşünmüyoruz.. ?

Bu durumu yaşayan kadın aldatılma duygusunu iki kat acıyla hissediyordur ya..
Bir de ortada çocuk var

Size katılıyorum. Bana bu durum normal gelmiyor..

iyi bende gidiyim alkol alıyım sonra cocuk yapıyım sonrada kocışım benı boşamasın olurmu?

Aslında arkadaşın yorumlarında haklılık payı yok değil ama bu adam zaten yanlış işler peşinde olduğundan yani içki alemleri zaten hertürlü suçu işleye bilme ortamı hazırlaya bilir bunu bilmeliydi kaldıki kadın hamile çocuğumu aldıracak 5aylık olur ozamn
Ya bu topluma ne oldu böyle yorum yapması bile zor işler bunlar nereden bakarsan bak elinde kalıyor işte

İyi o zaman herkes içsin tecavüz cinayet hırsızlık her haltı yesin.sonra da biz diyelim ki ne yapsın adam alkolllüymüş.suça meyilli hallere düşürmesin kendini kimse o zaman.bir kadın böyle düşünürse erkek ne yapmaz ki!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oldu canim cocukta alkolluyken olmus olmamis saysinlar aldirsinlar gitsin degil mi ?
Oh herseyi yapsinlar sonrada vay efendim sarhostum hatirlamiyorum onlar ancak filmlerde olur

Beytonuraycim cok üzüldüm canım. Sana affet veya bosan diyemem ama bence sadece iç sesini dinle, o her zaman doğru olanı söyler. Yüreğinin götürdüğü yere git. Allah yardımcın olsun. Dilerim şu saatten sonra her zaman bir önceki andan daha mutlu olursun.

bari yaptığı işin arkasında dursaymış...
o günahsız çocuktan ve o kadından kurtulan yarın senden de kurtulur...
acaba kadın eşinin evli olduğunu biliyomuymuş...

"uçkuruna sahip çıkamamış" diyorsunuz. içkili bir adamdan uçkuruna sahip çıkmasını beklemek haksızlık olmaz mı? Ayrıca ağzıyla içmek falan, bu tarz açıklamalar pek tatmin edici değil. sonuçta esrar ve alkol gibi uyuşturucular bağamlılık yapıcıdır ve bunu içmenin dozajını herkes her zaman ayarlayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…