- Konu Sahibi beytonuray
-
iyi bende gidiyim alkol alıyım sonra cocuk yapıyım sonrada kocışım benı boşamasın olurmu?
Oldu canim cocukta alkolluyken olmus olmamis saysinlar aldirsinlar gitsin degil mi ?
Oh herseyi yapsinlar sonrada vay efendim sarhostum hatirlamiyorum onlar ancak filmlerde olur
bılmezmı tabıkı bılıyomus suan esım yanımda kız esımın yanımda oldugunu bıle bıle saat 23.00 00.00 ozelden arayıp ses dınlıyo sırf rahatsız etmek ve huzur bozmak ıcınbari yaptığı işin arkasında dursaymış...
o günahsız çocuktan ve o kadından kurtulan yarın senden de kurtulur...
acaba kadın eşinin evli olduğunu biliyomuymuş...
Bu adamı affetmiş olabilme ihtimalinizi bile düşünmek istemiyorum.
Nasıl bir rahatlık bu ya
Birde gelip itiraf etmiş demek ne anlamsız.
Bugün affettiğinzde yarın da bu olayların tekrarlanacağına inanıyorum. Seçim sizin ama aldatılmışınız ve karşı tarafta ki de neticede bir kadın ve karnında minik bir beden hayata tutunmaya çalışıyor.
Allah yolunuzu açık etsin, inşallah hayırlı kararınız olur
Konunun sahibi ne yaptı acaba merak ediyorum allah yardımcısı olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olabilir. Alkol almışsa mazur görmelisin canım. düşün alkol alan birini aklı, bilinci yerinde değildir. bilinçliyken yapsa tamam ama adamcaz alkol almış, yani aklı yokken şeyini ! çalıştırmış. Sen mazur gör canım. boşanma sakın hayatına kaldığın yerden devam et. boşanım kendi hayatını mahv itme. olur böyle şeyler hayattır sonuçta. herşey mükemmel olmaz. bak sana dönmüş sende onlardan kurtulmak için müsaade istemiş. Sarhoşun aklı yoktur canım. üstüne gitme adamın artık.
ne yapabılırım ölü gibi dolasıyorum ne yapacagımı ne edecegımı bılmıyorum esıme baksan pısman oldugunu soyluyor o cocuk dogsa benım cocuklarımın babasının soyadını tasıyacak babalarınıda cok sevıyolar ılerıde akılları basına gelınce ne dusunecekler anne sende ne gurursuzmussun dıyecekler yada neden bosandında bızı babasız bıraktın bız uzulecegımıze onlar uzulsun mu vsvsvs ne dıyecekler
Pardon? Ne cevap mı vermelisin?
İstediğin kadar vaktin var kurtul gel mi diyeceksin? Nasıl gururuna yedireceksin?
alkol alıp, ayıldıktan sonra pişman olur gider o çocuğu aldırırsan neden sorun olsun ki canım. sonuçta bilincin yerinde değilken çocuk yapmışsın. ama alkol almadan yapsan bilinçliyken yapsan bak o başka. :)
esım 10 dklık bı zevk ıcın hayatımı mahvettı tanıstıgı bı kızla alkol alıp beraber olmuslar ve kız suan 2 aylık hamıle oldugunu ogrendım napıcam bılmıyorum herseyı kendı ıtıraf ettı yuzume bakacak yuzu olmadıgını bı anlık hatasının oldugunu soyledı ama o hata benı öldürdü benden 3 ay musade ıstedı cocuktan ve kadından kurtulmak ıcın ne yapmam lazım ne cevap vermem lazım bı akıl verın
alkol alıp, ayıldıktan sonra pişman olur gider o çocuğu aldırırsan neden sorun olsun ki canım. sonuçta bilincin yerinde değilken çocuk yapmışsın. ama alkol almadan yapsan bilinçliyken yapsan bak o başka. :)
benım zaten 1. sınıfa gıden bır oglum ve 5 yasında bı kızım var daha yenıde 1.5 ay oldu cocugumu dusurdum napımallah kahretsin.rezillik diz boyu nasıl 10 dakikalık bi zevk ya yazıkkkkkkvalla kardeşim çocuğun yoksa boşa resmen aldatmış seni..o cocuğun günahı ne şimdi ? 10 dakkalık bi zevke hataya bide cinayet mi eklenecek ((
madem eşin içince sapıtıyo kur adama çilingir sofrası içir içir üzerinde ne varsa bi inzayla al elinden, alkol böyle yan etki yapıyo mo önüne b*k koysan yer mi içkiliyken
benim babamda içti hoş ama böyle hata yapmadı keşke bi kardesim çıkıp gelse ne iyi olur sahiplenirim onu senin çocuklarnda böyle düşüncek o cana kıymasn kocan
ıcınce sapıtan bı adam dııl vesureklı ıcen bı adamda dııl dugunlerde falan kullanır anca uzun suredır gorusmedıgı bı arkadası vardı onla takılmaya basladıgından berı bu halde bunlar hap vermısler buna naptıgımı bıle hatırlamıyorum dıyo esım
ya evli barklı adam uzak dursun böylelerinden hiç güzel bi şey deil şimdi daha iyi anlıyorm,peki bi şey sorcam kimse yanlş anlamasn aldatma hoş deil ama çocuk eşinizden olduğuna nasl emin olabiliyosnz dünyanın bin bir türlü hali var
"uçkuruna sahip çıkamamış" diyorsunuz. içkili bir adamdan uçkuruna sahip çıkmasını beklemek haksızlık olmaz mı? Ayrıca ağzıyla içmek falan, bu tarz açıklamalar pek tatmin edici değil. sonuçta esrar ve alkol gibi uyuşturucular bağamlılık yapıcıdır ve bunu içmenin dozajını herkes her zaman ayarlayamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?