kocamın cocugu olacak :( :(

iyi bende gidiyim alkol alıyım sonra cocuk yapıyım sonrada kocışım benı boşamasın olurmu?

alkol alıp, ayıldıktan sonra pişman olur gider o çocuğu aldırırsan neden sorun olsun ki canım. sonuçta bilincin yerinde değilken çocuk yapmışsın. ama alkol almadan yapsan bilinçliyken yapsan bak o başka. :)

Oldu canim cocukta alkolluyken olmus olmamis saysinlar aldirsinlar gitsin degil mi ?
Oh herseyi yapsinlar sonrada vay efendim sarhostum hatirlamiyorum onlar ancak filmlerde olur

Sarhoş insanlara haksızlık ediyorsun ama. Sarhoş bir insanı kınamak ne derece mantıklı ki bilemiyorum doğrusu...

Bu adamı affetmiş olabilme ihtimalinizi bile düşünmek istemiyorum.
Nasıl bir rahatlık bu ya
Birde gelip itiraf etmiş demek ne anlamsız.
Bugün affettiğinzde yarın da bu olayların tekrarlanacağına inanıyorum. Seçim sizin ama aldatılmışınız ve karşı tarafta ki de neticede bir kadın ve karnında minik bir beden hayata tutunmaya çalışıyor.
Allah yolunuzu açık etsin, inşallah hayırlı kararınız olur

bari yaptığı işin arkasında dursaymış...
o günahsız çocuktan ve o kadından kurtulan yarın senden de kurtulur...
acaba kadın eşinin evli olduğunu biliyomuymuş...
bılmezmı tabıkı bılıyomus suan esım yanımda kız esımın yanımda oldugunu bıle bıle saat 23.00 00.00 ozelden arayıp ses dınlıyo sırf rahatsız etmek ve huzur bozmak ıcın

Son düzenleme:

affetmem mumkun degıl ama bunun bı caresıne bakmam lazım sacma sapan seyler dusunuyorum aıleme bı acıklama yapmam lazım gurur denen bısey kalmadı bende ama aılemın bu sekılde gormesını ve bılmesını ıstemıyorum affedersem yasayamam bu sorunlar sureklı aklımda kalıcak ıcımden hıc cıkmayacak ondan oyle bı ayrılıcam kı hıc bırseyı kalmayacak

Konunun sahibi ne yaptı acaba merak ediyorum allah yardımcısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne yapabılırım ölü gibi dolasıyorum ne yapacagımı ne edecegımı bılmıyorum esıme baksan pısman oldugunu soyluyor o cocuk dogsa benım cocuklarımın babasının soyadını tasıyacak babalarınıda cok sevıyolar ılerıde akılları basına gelınce ne dusunecekler anne sende ne gurursuzmussun dıyecekler yada neden bosandında bızı babasız bıraktın bız uzulecegımıze onlar uzulsun mu vsvsvs ne dıyecekler

mazur gorucende benım ıcımı kalbımı (zaten kalb denen bısey kalmadıda) onu napıcan bundan en fazla 5 yıl sonra bu cocuk karsımıza cıksa esım vıcdanına dayanamayıp ustune alsa ben gene tam kendımı duzelttım dıyelım gene ısyanlara gırsem o bana sen boyle bıseyı kabul edıp yanımda kaldın dese ne yapacagım

Canım bence hemen bi psikoloğa gitmen lazım belliki yuvanıda yıkmak istemiyosun psikolog eşliğinde karar vermen lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pardon? Ne cevap mı vermelisin?
İstediğin kadar vaktin var kurtul gel mi diyeceksin? Nasıl gururuna yedireceksin?

bu hayatta hıcbır zaman buyuk konusmucaksın boyle bır derdı rabbım kımsenın basına vermesın ben esımle evlendıgımde esım delıler gıbı bana asıktı onun benı sevdıgı % 10 kadar belkı ben sevıyordum dedımkı o kadar cok sevıyor ve okadar cok deger verıyokı senı hıc uzmez bıldıgın kopek gıbıydı gel dersem gel gıt dersem gıt evlılıgımızın 2. yılında ablası ıntıhar ettı hep kendını sucladı alıp gelemedım onu dıye ondan sonra bızde bozulmalar basladı dıyecegım o kı ÇARESIZIMMMMMM

allah kahretsin.rezillik diz boyu nasıl 10 dakikalık bi zevk ya yazıkkkkkkvalla kardeşim çocuğun yoksa boşa resmen aldatmış seni..o cocuğun günahı ne şimdi ? 10 dakkalık bi zevke hataya bide cinayet mi eklenecek ((

tamam sen bı yapta buraya konu ac bakalım senın kocısın ne dıycek?

Yani bu rezilligin ortaya cikma sebebi hamilelik insanin aklindan cikar mi baskalarininda olmadiginin garantisi var mi başka 10 dakikalık kacamaklarinin olmadigina dair...
Biz her gün Allah a yakarirken bir evlat için var olan bir cani kirli camasir muamelesi yapip bir kurtulup geri gelecem ne demek ya elim titredi şuan cumlelerimi toparlayamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

madem eşin içince sapıtıyo kur adama çilingir sofrası içir içir üzerinde ne varsa bi inzayla al elinden, alkol böyle yan etki yapıyo mo önüne b*k koysan yer mi içkiliyken
benim babamda içti hoş ama böyle hata yapmadı keşke bi kardesim çıkıp gelse ne iyi olur sahiplenirim onu senin çocuklarnda böyle düşüncek o cana kıymasn kocan

benım zaten 1. sınıfa gıden bır oglum ve 5 yasında bı kızım var daha yenıde 1.5 ay oldu cocugumu dusurdum napım(

ıcınce sapıtan bı adam dııl vesureklı ıcen bı adamda dııl dugunlerde falan kullanır anca uzun suredır gorusmedıgı bı arkadası vardı onla takılmaya basladıgından berı bu halde bunlar hap vermısler buna naptıgımı bıle hatırlamıyorum dıyo esım

ya evli barklı adam uzak dursun böylelerinden hiç güzel bi şey deil şimdi daha iyi anlıyorm,peki bi şey sorcam kimse yanlş anlamasn aldatma hoş deil ama çocuk eşinizden olduğuna nasl emin olabiliyosnz dünyanın bin bir türlü hali var

bılmıyorum ıste onu ınandırmıslar oda cok kotu durumda senın ve cocuklarımın yuzune bakamıyorum dıyo ama gercekten onun cocuguysa bılmıyorum bılmıyorum bılmıyorum cıldırmak uzereyım bana soylemıcektı 2 gun cok ugrastım derdın ne senın dıye ne olursa anlayısla karsılıcam dedım ya benden nefret edersen ya benı bırakıp gıdersen dedı soylemesını ben ıstedım

allah aşkına daha fazla konuşmayın şurada kaç kişiden tepki aldınız hala daha olabilir diyorsunuz bir gün sizin başınıza gelirse siz affedersiniz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…