Kocamın diziye yorumuna bir bakın

senin eşinde abartmış olayı,çingene gibide denir mi yahu:umursamaz:

bu yorumada katılmadan geçemiycem....

sorunlu ve zor bebekleri olanları tenzih ederim....

Allah bağışlasın bu arada.....

bebek varken mi, çok hayalperestsin canım yakaydirigubbakcemile3

o esnada 38 kere meme isteyecek yaygarayı basacak bebiş:roflol:

bebek sahibi olunca 3 günde toplam 10 saat uyuyabilirseniz öpün de başınıza koyun..
hele ilk aylar 2-3 saatte 1 beslenecekler,altları temizlencak,gazları çıkacak..öyle çabucak içemiyorlar..20 cc mamayı bile 15-20 dakka bilemedin yarım saatte içecekler..şekerleri düşmesin sarılık olmasınlar diye sık beslemek,pişik olmasınlar diye sık alt almak gerekiyor..vakit bulursanız her anınızı uykuya ayıracaksınız...

canım birsey diyyimmi sana
bende hamileyken senin gibi konuşuyordum
ben oğluma söyle yapıcam ,sunu sunu yapıcam..falan
ama doğdu ki,
hiç birsey benim istedigim ya da olmasını beklediğim gibi olmadı
bebek sen ne kadar söyle böyle yapacagım desen de,herseyi kendi kenfine göre düzenliyor
benden hamilelere söylemesiiiiii
çocuk aglarken rimel sürmeyi hiç düşünmemiştim ben ayrıca yaa :uhm: :1no2:

bu dönemler eşlerin anlayışlı olması destek olaması ne kadar önemli, yani son ay insan nefes almakta bile zorlanırken eşin neyin derdinde
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

özellikle ilk 3 ay bebek ağlatılmaz.
ııhhla, ağlamak farklı tabii ki

bende bebek dogdu dogalı yemek yemei unuttugum vakitleri çok iyi bilirim kolikli bebekti büyüdükçe derdi azalır dedim yürümeye başladı arttı ama baktımki ben kendimden soguyom kendimi ele aldım aynayla barışıgım kaşım gözüm çıksın hemen alırım kociş görmeden bebek uyurken saçlarıma fön çekmeye başladım evde kız uyurken kızım buarada düzenli uykuya alıştırdım ilk 3saat oynuyo 1yaşında 4.saat mutlaka uyuyo olur o ara benimdir neyapcagımı ben belirlerim ev işiyse ev işi bakımsa bakım
eşimde farketmiş dedi kızımız huysuzluk yapmıyo heralde kendine bayagı bakar oldun dedim olmuyo böyle salsal nereye kadar ama şunuda dip not geçti çok yoruluyon sabahları seni izliyom okadar yorgun uyuyonki ayagını kıpırdatmıyon saatlerde donmuş gibi yatıyon ben senin anneligine aşık oldum dedi okadar kendini fedakar ediyonki kızımıza ço khoşuma gidiyo 12saat çalışıyom çokaz yardım ediyom biliyom ama elimde değil dediki eşim 12saat ayakta oturması yasak yani kısaca özetliyim kızlar anneyiz bebeklerimiz var ama eşizdee çok degil kendimize az özen göstermemizde lazımki kendimizle barışık olalım bebegimiz durmuyo en hareketli afacan dönemleri hala yemek yemedigim vakitler oluyo gece 11de akşam yemegi yiyom öglen yemegim yok ögünlerimi unutuyom çünkü ciddi unutkanlık başladı nedenini bilmiyom ama ben dışarda genç ve bakımlı anne gördügümde imreniyodum şimdi imrenmiyom kendime azda olsa bakabiliyom mutlu oluyommm

Bebek olunca erkek de bakacak ki kadına zaman kalsın.Saçına maske yap,duşa gir çık en az yarım saat gitti.Duştan çıkınca saçını kurut ,fön mön çekersen gitti 30dk daha.El-ayak bakımı,kremiydi cartu curtu gitti bir 40 dk daha.Bakayım ne olmuş ,yaklaşık olarak 2 saat,o da hızlı hareket edenler için.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Erkekler baksın bebekleri,kadınlar da bakımını yapsın o zaman.Başka yolu yok.

Bende bunu dusunuyorum ıste,
sadece uyandıgımızda gıyınmeye fırsat buluyoruz madem
ve madem o kıyafet ıle aksam esımızın karsılayacagız,
barı fırsatı ıyı degerlendırelım dımı?

Yok zaten, ben kk ya bıraz daha takılırsam bu konuda da psıkolojım bozulur
Ben sımdıden hamılelıkte cınsellık nasıl olur dıye takmaya basladım.
Okudugum bır kac forumdan etkılendım de.
Sımdı kendımı sırtımda bebegım, sacım dagınık,
elımde toz bezı ıle kocamı karsılarken hayal edıyorum
Bu kadar ıddıalı yazıyorum ama ınsallah dusundugum gıbı yapabılırım.
Ama bazı seyler gercekten ınsanın ıstemesı ıle alakalı bence.
Ben daha sımdıden hamıle kaldıgımda neler gıyınecegımı bıle dusunuyorum.
Valla bızımde maddı durumumuz cok ıyı degıl ama,
masraf yapmayacagım dıye esımın esofmanlarını gıyınıp gezmeyı de dusunmuyorum.

bebeğim doğduktan sonra uzun,gösterişli tırnaklarıma elveda demek zorunda kaldım.Altını temizlerken,banyosunu yaptırırken,üstünü değiştirirken çizmesin,emzirirken mikrop kapmasın diye.Şimdi kızım 4 yaşında ama şimdi de başka başka problemler...Çocuk olduktan sonra herşeyin önüne geçiyor bu bir gerçek..

canım bu benim hem kişisel fikrim hem uzmanların görüşleri bu yönde, zaten doğuncada dr acıktıkça emzir diyecek, evet bebek hiç mızmız etmemeli, hemen dibinde bitmelisin, bebeğini hiç ağlatmaman dileyiylekaydirigubbakcemile5

ahh lirik güzel dediğin gibi baksalar
eşim genelde çocuk aglıyoo ilgilen çocukla hayatımmm der o kadar:)
ee adam da calışıyo mecbur ha ilgilenme
gercekten cocuk herseyi degiştiriyo a.s

kesinilkle katılıyorum
umarım bebeğin dediğin gibi bi bebek olur,bu söylediklerini de inş.gerçeklestirirsin yerimseniben

valla ben hayatımda çocukluktan beri 10 saat uyumadım 6 saat çok çok yeterli hadi 5 saat olsun 1 saatde bana kalsın...

ağlarken rimel sürün demedim ben ama bu konuda kararlıyım yani bunu herşeyden önce onun sağlıklı bi birey olması için yapmalıyım. tv kalkacak diye karar aldık eşimle bebek doğunca ama 1 hafta sonra tv kalkıyor evden yani bu gibi şeyler yapıcam edicem demekle olmuyor uygulamaya bi an önce geçmek lazım çocuğa tv izleme diyip oturup dizi izlemek ne kadarda saçma bi olay. ben şöle düşünüyorum çocuk bi hamurdur anne baba ona şekil verir ama dediğimi yap yaptığımı yapma diyerek değil ona model olarak ...

özellikle ilk 3 ay bebek ağlatılmaz.
ııhhla, ağlamak farklı tabii ki

tabiki çok çok ağlar susmazsa o ayrı ama hiç bi sorun yokken ağlamaya başladığında en azından anında yanına gitmek yanlış biraz beklemek gerekir dediğim gibi çocuk doğduğu günden itibaren alışkanlıklarını oluşturmaya başlar ..

herkes anlamak istediği gibi anlıyor....

çocuk zarıl zarıl ağlayıp yırtınırken sen boşver rimel sür demedik hoş....

çocuk hep rimel sürerkenmi ağlar dedim yani tam sürerken mi?eğer sürerken ighh yaptıysa sürme işlemini tamamlaman 10 sn alır maksimum,bu süredede bebeğe bişey olmaz herhalde...yoksa çocuk ağlamaya başladığında sen kalk rimel sür demedim yani.....:1closedeyes: amaan zaten ne saçma olmaya başladı konu,yani rimel sürmek dünyanın en zorr ve zaman alan şeyi oldu.....

Sımdı bırsey dıyecegım,
belkı kızanlar olacak.
Burada 'sunu yapıyorum, bunu yapıyorum, kendıme bakım yapamıyorum' dıyen bayanlar cogunlukta.
Su an pc basında durmak yerıne, bakım yapsanız?
Bellıkı bebıslerınız uyuyor, fırsatı degerlendırın.

çocuklar ilk 6ay aglarken aniden tükürüklerinden bogulabiliyoda bunuda dip not ekleyin aglama modlarınıza egerki ayrı odadasınız ve bebek aglıyo ama siz yine beni yanına istiyo aman diyip gitmezsiniz bebeginizde dönmüş yüzü koyun nefes alamadıgındanda alıyor yada oyuncagını boynuna dolamış aglıyoda olabilir bunlarıda unutmayın buarada tvsiz bir çocuk nereye kadar büyütülebilir dünyadan bihabersiz bilemiyorum biyerde yok ettiniz misafirliktedemi kapattırcaksınız tvyi yada sokakta cafelerdedemi??

uzmanlarda farklı görüş bildirebiliyor ama yanlış anlaşıldım ben bebek katıla katıla ağlarken susmasını beklemicem tabiki ama en azında 3-4 dk sabretmek gerek diye düşünüyorum çünkü çocuk bu durumu alışkanlık haline getiriyor

ahh lirik güzel dediğin gibi baksalar
eşim genelde çocuk aglıyoo ilgilen çocukla hayatımmm der o kadar:)
ee adam da calışıyo mecbur ha ilgilenme
gercekten cocuk herseyi degiştiriyo a.s

Tabiki bir anne için çocuğu ile ilgilenmek büyük bir hazdır,ama herkesin bir tahammül sınırı da var.Konu sahibinin eşi gibi lafı söyle ,kaç tatktiği yanlış.Kızın aklına binbir çeşit düşünce düşmüş doğal olarak.Eşinin bakımlı olmasını istiyorsa feragat edecek bazı şeylerden.Kim istemez temiz temiz,şıkır şıkır olmayı.Çocuğu olan kadının temel ihtiyaçlarını karşılayacak zamanı yok ki . :// Bırakın sülensin.En basit doğal ihtiyacımız olan banyo ve ardından yapılan küçük bakımlar için 1-2 saat lazım.Böyle at gözlüğü ile etrafa bakıp,eşini kıran erkeklere iyi bir ders vermek lazım.Ya çocuğu bakacak söylenmeden ya da parayı basacak yatılı kadın tutacak!! Kızıyorum valla böyle armut piş,ağzıma düş,tiplere.kötükedihüso :))

phi1618 hayırlısıyla bi doğur canım, doğumdan sonra bu sözlerini hatırlatacagım sana
kaç tanesini gerçeklestirebiliyorsun ?
diye soracagım
unutma beni olur mu:))
bebeğim aglardı ben üzülürdüm üzülürdüm oooo daha ne diyim yaşa da gör valla insan evladı için kendinden geçiyor ben bunu bilirim bunu söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…