Kocamın diziye yorumuna bir bakın

buarada o makyajla bebeginize asla sarılamazsınız içinde binbir tane kimyasalk var bebeginiz anında alerji olurr dikkat ediyosunuz madem herşeye bunlarada edersiniz umarıım

çamaşır suyuna buladığım elim kolumlada sarılamam o da kimyasal :) siz çarpıtıyosunuz kimse burda full makyaj yapıp gezin demedi.

Şu an biri uyudu,diğerini de anakucağında uyutmaya çalışıyorum..ağlıyor şu an kızım..uyusunlar yatırıcam.dişlerimi fırçalayıp yatıcam..bir kaç. saat sonra da eşim altlarını alıp mamalarını vericek..şu an saat 1:30 ve 6 da uyanıcam..6 ya dek tilki uykusunda uyuyacam..
apne durumu da var..sık sık uyurken gidip kontrol etmek lazım ilk zamanlar..ani bebek ölümleri apneye bağlı olabiliyor..
beni de unutmasın :))

ağlayıp odasına gittiğinde napacaksın ? kucağına alacaksın,uzaktan mı bakacaksın...inşallah umduğun gibi olur herşey...

okul çagı zaten 6-7yaş bilemedin 5yaş anaokul gördügünde onlarda var bizde niye yok hadi yap yapabilirsen açıklamayı bide ananeye dedeyede gidicek yengeyede bu çocuk heryerde tvvar ben engellemeniz zor olcak die diyorum tabiki sizin evladınız istediginizi yaptırmakta özgürsünüzz

olmaaaz rimelini ,rujunu sür söyle sexü giyin evde de bakımlı bi bayan ol musyas :roflol:

Bende deneyımsızlıklerımı sanırım
Elbette kafa dagıtmak onemlı,
fakat bazen kısının kendısı ıle ılgılenmesı de ruhu dınlendırıyor,
en azından benım ıcın.

Rıca ederım,
asla boyle bır dusuncem olmadı.
Bır cok alımlı anne tanıyorum.
Gece gece neden olmasın kı?
Sabah ıcı hazırlık olur.
Esınız uyandıgında sızı fonlu saclarınız ıle gorur,
onu ugurlarken saclarınızın guzellıgı belkıde butun gun aklında kalır.
Temız olmak elbette onemlı,
ben bakım ıcın ılla makyaj onemlıdır dıye bır ıfade kullanmadım kı hem.
Kaldı kı oyle belırgın makyaj yapan bırı degılımdır.

haklı olabilirsin ama ben şu anda bunu yapmaktan zevk alıyorum çocuklar yatmış evde güzel bir sesizlik almışım kahvemi sigaramı oturmuşum geziyorum nette beni en çok bu dinlendiriyor şu anda ...

Bakın, kımseyı yargılamak haddım degıldır benım.
Kımseye hesap sormak mahıyetınde yazmadım.
Esprılı bır sekılde ıfade etmek ıstedım dusuncemı.
Herkes vaktını dıledıgı gıbı harcamakta ozgurdur.
Fakat yıne aynı dusuncedeyım.
Madem bakım ıcın zaman bulamamaktan yakınan bayanlar var,
buldukları vaktı pc basında gecırmek yerıne arada aynanın karsısına gecmelıler.

busaatte adamların çogu uyuyodur ne bakımı ya benimki işte mesela

Sızınkı farklı.
Ama dedım ya, bu saatte nıcın olmasın?
Esınız uyandıgında sızı nıcın bakımlı gormesın?
Tamam, belkı bana kolay gelıyordur yazmak.
Anlayabılırım sızı.
Bebegım yok, olsa yapabılır mıyım bılmıyorum.
Ama su an uyumadan once mutlaka sacımı tarar,
kımı zaman vucuduma losyon surer, uykudan once son bır sıgara ıcmek ıstemıssem,
agzıma nanelı bır seker atar, oyle uyurum.

canım şu konuda arkadaşlar haklı....bebeklerde bu önemli bir konu..yani 3-4 dakika bebeğe bakmadan duramazsın....bebekler için bu çok uzun bir süre...musyasın da dediği gibi o an herşey olabilir....

daha büyük çocuklar için geçerli olabilir senin dediğin ama bebeklerde olmaz...

bebekler sürekli ağlamaz...ya karnı açtır ya altını kirletmiştir ya da bi ağrısı gazı falan vardır..yoksa bebek dediğin uyumadığı zaman her daim ağlayan bir canlı değildir...evet bebeğim yok ama bu konularda hepten bilgisiz de değilim....

makyaj yapma olayınıda farklı boyutlara çekmeye başladınız...parlatıcı sürmeniz şart değil veya parlatıcıyı çocukla ilgilendiğiniz zaman zarfında sürmeniz şart değil....akşam,gece de sürebilirsiniz...

evde şık giyinmeyi sevmemek sizin tercihiniz,olabilir....ben kendi fikrimi söyledim...artı şık giyimden kasıt mini etekler kokoş elbiseler değil...daha öncede dediğim gibi bir tayt üstüne bluzlede şık olunabilir veya eşofmanla....

anlatamıyorum heralde internetin başına bırakıp gitmeyeceğim tabiki çocuğu. bakın şöle sölim bi evde baba işten gelip tvnin başına geçip maç izlemeye dalıyosa anne gidip dizi izliyosa o çocuğu bilgisayarın başından kaldıramazsınız evet çünkü yapacak en iyi en eğlenceli şey bilgisayarla vakit geçirmektir çocuk için. ama evde kitap gazete okuyan puzzle yapan ne bilim değişik hobileri olan bi anne baba varsa çocuk bilgisayar yerine tercih edecek bişey bulur... ben kendi yapmadığım şeyi çocuğumdan isteyemem..

olmaaaz rimelini ,rujunu sür söyle sexü giyin evde de bakımlı bi bayan ol musyas :roflol:

kız ozamanlarda oluyo ayda bir yada dışarı çıkarken ama gelir gelmezde yüzümü temizlemek zorundayım oda kalem rimel okadar aşırıya vakitmi var koca kapıda hadi hanımm yarım saattir giyinemedin diyo makyaja ne hacettt:) kız aglıyo anni dieee

ya canım karnından çıktıktan itibaren o yanlız, tamamen sana muhtaç, seni sürekli görmek ve sürekli kucağında olmak isteyecek, bu sana ve dünyaya güvenmesi ve ilerde psikolojikman sağlıklı bi çocuk olması için çok önemli
bence doğanın kodlamasıda bu yönde, zaten doğum yaptığında bunu anlayacaksın, duymak okumak değil yaşamak en güzel tecrube, bi kaç aylık bebeğin ağlarken asla 1 dk bekleyemezsin
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

bebekler hem aglar hem mızmızlanır uyumadıgı zamanlrada dedim sende dikkatli okumalısın.doğum sonrası, bilgilerin umarım işine yarar.
ayrıca makyajı da severim bakımı da süsü de
ama herseyin yeri ve zamanı vardır.
öyle evde hergün sahneye cıkacakmış gibi dolasılmaz

canım 3-4 dk yerimde oturmaktan bahsetmiyorum. kalkıp ona bakmaya üşenmek değil mesele zaten ona görünmeden kontrol edilebilir kötü bişey olup olmayacağı ama ben görüyorum çevremde çocuk uyuduğu zaman bile başında bekleyenler var ıhh dese alıp pışpış yapıyolar.. bu defa noluyo çocuk ağlamayı ihtiyaçları dışında kullanmaya başlıyo ve bu ileriki dönemlerde sorun oluyo çarşıda bişey görüp alınmadığı için kendini yerden yere vuruyo benim kuzenimin kızı. bildiğin yerden yere vurmak ama.. ben böle olsun istemiyorum

ya zaten bebeginiz olsun bırakın kitap okumayı tv dizisini bütün ilginiz o oluyo öyle bıcırık oluyolarki biz saatlerce onla oyun oynuyoz küpleri diziyoz puzzeleri var bultakları onları yapıyoz ilk laptopuyla harflere basıyoz hep birlikte tekrarlıyoz zaten anne babada sorumlulugunu alıyoki bu konuda haklısın zaten ona ne aşılarızda ögrenir die çabalamaya başlıyo anne baba bebek büyücükçe enazındna eşimle biz öyleyiz şimdi uyuyoda ben burdayım mesela

bir kadin dergisinde soyle okumustum:
baska islerden kendimi zaman ayiramiyorum, kendime bakamiyorum demeyin.
unutmayin ki erkekler aksam eve geldiklerinde evinizin ne kadar temiz, duzenli olduguna degil size bakarlar. yani ''once'' sizin bakimli olmaniz erkekler icin cok daha onemlidir!!!!!!!!!!!!

ayrica bir ropartajda adamin biri demisti ki:
esim surekli ev isi yapiyor, bana az zaman ayiriyor.
halbuki o zamani bana ve kendisine ayirsa cok daha mutlu olurum, demisti!!!!!!!!

yani siz once kendinize bakacaksiniz arkadasim, sonra eve yemege carta curta...
esiniz bakimli ol diyorsa gercekten kendinize bakmaniz gerektigini dusunurum ben, cunku sadece temiz olmak ve sacini taramak yeterli degildir.

manikurunuzu kendiniz yapabilirsiniz, yapamiyorsaniz en azindan tirnaklarinizi torpuleyip sekil verin, bir kac oje alin tirnaklarinizi renklendirin.
saclariniza degisik sekiller verebilecek sac aletlerinden alip saclarinizi harekerlendirin.
ben mesela sacimi yapmadan evde disari adimimi atmam, her gun mutlaka saclarim yapilidir. zaten sacinizi yapmak 10 - 15 dk surer bu aletlerle yani cok zaman harcamaniza gerek yok.

giyim tarziniz cok kadinsi olmak zorunda degil, her gun kadinsi giyinmek zorunda da degilsiniz tabii ki ama en azindan her zaman giyemiyorsaniz bile arada sirada topuklu ayakkabi giyin, altiniza begendiginiz modaya uygun bir pantolon ve ustunuze de birazcik kadinsi bir bluz hepsi bu.
yani bu yazdiklarimi yapmak hic te zor degil bunu her erkek ister.

ASLAA...
yazının altına imzamı atayım izininle chees opuyorumnanaktan

Ben doğurmadım henüz,ama fazlasıyla farkındayım her şeyin,belki de ondan doğurmuyorumdur. :roflol:

ya canım kk da bekarlar konuşmasın bekara karı boşamak kolay diye bi laf var ya, bencede çok yanlış ama bu öyle bişey değil, çünkü işin içinde bi sürü hormonal faktör var, bebekle aranda gerçekten doğurmadan anlayamayacağın ve bu dünyada kimseyle kuramayacağın bi bağ var, yani bu bağ çocukken falan kopabilir benim bahsettiğim sevgi falan değil, tamamen hormonal bi bağ
kaydirigubbakcemile5

phi,2 aydır kendi evimdeyim,4 kere anca yemek yapabildim..ev işlerini tamamen eşim yapıyor..yemeği,bulaşığı vs...eşim doktor..o da erkenden işe gitmek zorunda olan biri..şu an iki bebeğime tek başıma bakıyorum..bu sebeple çalışamıyorum da...eğer çok yorgun değilsem ve eşim evdeyse anca duş alabiliyorum..bazan duş almak lüks geliyor yatağa yatar yatmaz uyuyorum..yemek yemeye ,kahvaltıya vaktim olmuyor.izin vermiyor küçük canavarlar..onların altını alayım,doyurayım derken zaman geçiyor..yoruluyorum..yemek yemeye vaktim olursa yesem mi uyusam mı ki diye düşününce uyumayı tercih ediyorum...ki zor dalarım normalde uykuya..anca hafta sonları dışarı çıkabiliyoruz ailece..işte o zamanlar duş alıp süslenip giyinebiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…