Eşime göre ben kavga çıakrmaya çalışıyorum neymiş efendim bir diziye yorum yaptım diye neden bukadar sinirlisin diyor.Oysaki kendine bak kendine bak ,zayıfladın zayıfladın diye papağan gibi konuşuyor.Nasıl bakayım dediğimde sexi elbiseler giy evin içinde,dışarıda da yakıştır giydiklerini diyor.Ben de bebek ve evin işinden alışverişe bile gidemiyorum sen ne diyosun diye kızıyorum
yok onu hiç sevmem, mesela arkadaşlarım var çamaşır suyu dökülmüş kıyafetlerle gezerler eşlerinin yanında.. en nefret ettiğim şeydir pis olmak.. eşofman giyecesen bile eşinle takım giyeceksin.. bir şekilde göze hoş görünecek kesinlikle haklısın.. a.s
ama bihter kaşlarını almıyor
ya zaten bu bi dönem arkadaşlar, bebek kendi kendine oyalanmayı öğrenince yavaş yavaş bu döenmde kapanıyor, herkesin hayatında bebekli yada bebeksiz paspal dönemleri oluyo yani bu bi gerçek
ya kızlar anne olmayan anlamaz tarzı klişe konuşmak istemem ama
bebek olunca ve ağladığında siz başka odada olsanız bile o ağlama sesini duyduğunuzda göğsünüzden süt gelmeye başlar, çok entersan bi dönem hormonal olarak
yani doğanın istediği o dönem sadece bebeğinize odaklanmanızdır ve istesenizde istemesenizde öyle olur
Benim kuzen yeni doğum yaptı. Bu kızken bir süslü, bi süslüydü, evliliğin ilk zamanları da öyledi ama bebek olduktan sonra baktım saçını bile zor toplamış. Aynı evli ablaların dediği gibi tuvalete bile zor gidiyorum, duş almak lüks oldu diyordu. Birde böyle boş boş oluyorsun, uykusuz ve bitkin olduğun için en ufak boşlukta haliyle uyumak istiyorsun diyordu. Ne zaman viyaklayacağı, ne zaman uyuyacağı, altına edeceği, kucasacağı belli olmayan, sürekli bakım isteyen, gazlı kusmuklu birşey işte bebek :)) Yani bekarların veya çocuksuzların konuşması kolay :)) Kuzan analttı da ordan biliyorum...
ay nasıl yaniii
38 beden zayıf bi beden mi?
bence ideal hatta 36 olmak çok daha iyidirrr
erkekler genelde zayıf ister seninki sana kilo al diyo yanii
neyse madem öyle cık bıgün adamakıllı hiç giymediğin dekolteli ilgi çekici
kendini iyi hisedecegin kıyafetler al hepsini de ödesin acıma bile senle bu sekilde konuşan adama.
ona karşı tavırlarını bile değiştirmelisin bence daha kendinden emin,daha saglam biri gibi olmaya calış
kocan sana resmen laf atmış ortada yani bence..
Ben susması ıcın ne yapıyorsam,
esımde 10 dk bunu yapmaya calısacak.
Sonuca karnı ac ıken veyahut baska bır ıhtıyacı varken kalkıp suslenmeye gıtmeyecegım.
Valla ısteyen ıstedıgı vakıt yapar.
Benım abımın ıkı cocugu var.
Ustelık bırı henuz 2 yasında ıken dıgerı 7 aylık.
Merak edenlere yazayım, abımın esı korunmus olmasına ragmen boyle kısa aralıklarla ıkı bebek oldu.
Bu ıkı canavara ragmen abımın esını ben daha bır gun evın ıcınde makyajsız,
paspal bır vazıyette gormedım.
Ve bır bayan olarak onu oyle gormek benım cok hosuma gıdıyor.
bebeler uyanmadan kaçayım herkese iyi geceler makkajınızı yapında yatın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama bihter kaşlarını almıyor
ya zaten bu bi dönem arkadaşlar, bebek kendi kendine oyalanmayı öğrenince yavaş yavaş bu döenmde kapanıyor, herkesin hayatında bebekli yada bebeksiz paspal dönemleri oluyo yani bu bi gerçek
işte bir örnek....
ya birde anlamadığım şey bu bebekler hiç durmadan ağlamıyor ya,ya da tam siz rimelinizi sürerken viyaklamıycak ya...veya viyaklasa bile 10 sn yahu rimel sürmek dudağına parlatıcı sürmek..ay ne biliyim abartıyonuz mu nesempatiksalakcinni
veya uyudunuz gece sabah kalktınız ev kıyafetinizi giyeceksiniz dimi,yani bunları yapmayada vakit buluyonuz herhalde,e işte o an saçma sapan kıyafetler giyeceğine güzel şık hafift seksi bişeyler giyilebilir....
öyle bi anlatıyosunuzki sanki bebek değil küçük canavar bakıyorsunuz...o anlatmaya göre aylarca bebek büyüyene kadar aynı kıyafetle gezmeniz lazım,sempatiksalakcinni
işte bir örnek....
ya birde anlamadığım şey bu bebekler hiç durmadan ağlamıyor ya,ya da tam siz rimelinizi sürerken viyaklamıycak ya...veya viyaklasa bile 10 sn yahu rimel sürmek dudağına parlatıcı sürmek..ay ne biliyim abartıyonuz mu nesempatiksalakcinni
veya uyudunuz gece sabah kalktınız ev kıyafetinizi giyeceksiniz dimi,yani bunları yapmayada vakit buluyonuz herhalde,e işte o an saçma sapan kıyafetler giyeceğine güzel şık hafift seksi bişeyler giyilebilir....
öyle bi anlatıyosunuzki sanki bebek değil küçük canavar bakıyorsunuz...o anlatmaya göre aylarca bebek büyüyene kadar aynı kıyafetle gezmeniz lazım,sempatiksalakcinni
kesinlikle katılıyorum ayrıca çocuk eğitimde şöle bişeyden yanayım altı temiz karnı tok hasta değil ağlıyor hemen yanına koşmak çook yanlış 1 aylık da olsa bunu alışkanlık haline getirip her ilgi beklediğinde her canı sıkıldığında mızmızlanıp ağlayan bi çocuk oluyor ilerde biliyorum çok zor ama her ağladığında koşup çocuğun yanına gitmek doğru değil .. günde 1 saatcik olsun inasanın kendine zaman ayırması zor değil bence ...
sana kısaca bebek öncesive bebek sonrası dönemi anlatmak istiyorum ,
doğmadan önce her şeye ama her şey için bol zamanım vardı kendim için,evim için,eşim için, gezmek için vs...
bebek doğdu sarılık oldu yok göbegi düşsüb kırkı çıksın ayy emeklesin yürüsün
gece uyku yok salla babam salla beşiğiii,,,
aglar aglar hasta olur karnı mı aç,kakasınımı yapamaz,
neden uyumuyor neden uyutmuyor
çamasır yıkarsın toplamak ayrı katlamak bulaşık yemek
haaa cok geniş bi sülaleyiz,seyri çok sever akrabalarımız sagolsunlar
misafir hiç eksik olmaz yemek yapmaya çalış
oy oyyyy :)) evladımm herseye deger,,
ama cok fena bi bebeklik dönemi geçirdiuyumadı uyutmadıı
hep sandalye üstlerinde hep park istiyo,prizler bıçaklar nerde ne kadar zararlı şey varsa onlarla
tuvalet diğer arkadsın dediği gibi 5 saatte bir anca gidebiliodum,
şimdi 3 yasında sagolsun,,
çok yanlış canım burda çocuktan değil bebekten bahsediyoruz, küçük bebekler kesinlikle ağlatılmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?