Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Benim kuzen yeni doğum yaptı. Bu kızken bir süslü, bi süslüydü, evliliğin ilk zamanları da öyledi ama bebek olduktan sonra baktım saçını bile zor toplamış. Aynı evli ablaların dediği gibi tuvalete bile zor gidiyorum, duş almak lüks oldu diyordu. Birde böyle boş boş oluyorsun, uykusuz ve bitkin olduğun için en ufak boşlukta haliyle uyumak istiyorsun diyordu. Ne zaman viyaklayacağı, ne zaman uyuyacağı, altına edeceği, kucasacağı belli olmayan, sürekli bakım isteyen, gazlı kusmuklu birşey işte bebek :)) Yani bekarların veya çocuksuzların konuşması kolay :)) Kuzan analttı da ordan biliyorum...

Son düzenleme:

havalar hala güzelken at bebeği arabaya emzikliysen biraz sütünü sağ ya da mamayla çıkıp evden git alışverişe bence..öyle diyene de acıma derim paran varsa kıyıp al yeni şeyler bence al açık şeyler inadına giy..inadına al bir mini etek ve de topuklu bir terlik ya da ayakkabı giy evde..ama mini eteği topukluyla giymelisin.anlamadım ki 165 cm kısa boy değil aslında...normal...kocanız 185 falan mı istiyor nedir.dedim ya inadına hergün açık giyin bıksın D
bu yazın başında karar verdim evde yemekte bile kısa askılı ve mini şortla gezdim ilk günler hoşuna gitti ama ben her gün giyinince "neden giyiniyor muşum böyle "diye sormaya başlamaz mıD bıktırcaksın yani şimdi demiyor açık giyin diye...:roflol::roflol:

ivittolumunekankayizsmile

kıllı pihtersempatiksalakcinni

ya olabilir bazen insanın keyfi olmaz içinden gelmez vs,bebek yorar falan,yani kasmaya gerek yok tabide dikkat etmek lazım işte....gamyoncuiremsu

hatta o kadar odaklanırsınız ki, bebeğinizin sizden alındığı ile ilgili kabuslar görmeye başlarsınız, demek ki işin kanunu bu

ay bebek olayını öyle bi anlattın ki, bebek isteyenler vazgeçcek sayende:roflol:

ay nasıl yaniii
38 beden zayıf bi beden mi?
bence ideal hatta 36 olmak çok daha iyidirrr
erkekler genelde zayıf ister seninki sana kilo al diyo yanii
neyse madem öyle cık bıgün adamakıllı hiç giymediğin dekolteli ilgi çekici
kendini iyi hisedecegin kıyafetler al hepsini de ödesin acıma bile senle bu sekilde konuşan adama.
ona karşı tavırlarını bile değiştirmelisin bence daha kendinden emin,daha saglam biri gibi olmaya calış
kocan sana resmen laf atmış ortada yani bence..

bebeler uyanmadan kaçayım herkese iyi geceler makkajınızı yapında yatın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok da sexü giyinme haa yohsam bi bebe daha doğurursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte bir örnek....

ya birde anlamadığım şey bu bebekler hiç durmadan ağlamıyor ya,ya da tam siz rimelinizi sürerken viyaklamıycak ya...veya viyaklasa bile 10 sn yahu rimel sürmek dudağına parlatıcı sürmek..ay ne biliyim abartıyonuz mu nesempatiksalakcinni

veya uyudunuz gece sabah kalktınız ev kıyafetinizi giyeceksiniz dimi,yani bunları yapmayada vakit buluyonuz herhalde,e işte o an saçma sapan kıyafetler giyeceğine güzel şık hafift seksi bişeyler giyilebilir....

öyle bi anlatıyosunuzki sanki bebek değil küçük canavar bakıyorsunuz...o anlatmaya göre aylarca bebek büyüyene kadar aynı kıyafetle gezmeniz lazım,sempatiksalakcinni

bebeler uyanmadan kaçayım herkese iyi geceler makkajınızı yapında yatın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hahaha gece gece makyaj ha
bebişin belki hisseder makyajlı oldugunu
ayyy ne bakımlı bi annem var der :roflol: :roflol: bayanssulusmile

hamileleiğimin son ayı artık hakkaten salmış durumdayım kendimi hiç bir etek olmuyor sadece hamilelik ki evde rahat edemem ve lastikli etekler vardır ya basması en rahatıdır hamişlikte ev içiD onu giyerdim o bile sıkardı karnımı..haliyle paspal duruyorsunuz tabi halsizlik de üstüne eklenince.para da yok o zaman kıyamıyorum zaten hamilelikte normal kıyafet alamazsınız ki çünkü olmuyacaktır!gel de anlat adama!ne dese iyi?!!"çingene gibi giyiniyormuşum"yaw gecelik iç çamaşırı bile olmuyor bi kere giydim çok gülmüştü tüm romantiklik söndü üstüne üstün grurum kırılmıştı..yolun ortasında demişti çingene kelimesini..sen misin diyen yolda ağlayan gözlerimi sildim doğuma 5 gün vardı..para azken girdim bi iç çamaşırı satan mağzaya bekle dışarda dedim gittim en pahalısından bir kıyafet aldım doğumdan sonra uyabilecek düşüncesiyle...sırf öyle dedi diye..senin kıyafetini mi beğenmiyor acımayacaksın alacaksın tabi kesyi aşmamak kaydıyla sonra yine sen çekeceksin..

elefera ve bebekkafa, bebekleriniz doğsun lohusalığınız bitsin görüşelim bakayım haftada kaç kez makyaj yapıyosunuz, evdeyseniz tabii, yardım eden anne vs.. yoksa
zaten insan otomatikman ruj sürmüyo, çünkü sürekli bebeği öpüp koklama modunda oluyo, yani ona ruj değmesin diyesempatiksalakcinni

kesinlikle katılıyorum ayrıca çocuk eğitimde şöle bişeyden yanayım altı temiz karnı tok hasta değil ağlıyor hemen yanına koşmak çook yanlış 1 aylık da olsa bunu alışkanlık haline getirip her ilgi beklediğinde her canı sıkıldığında mızmızlanıp ağlayan bi çocuk oluyor ilerde biliyorum çok zor ama her ağladığında koşup çocuğun yanına gitmek doğru değil .. günde 1 saatcik olsun inasanın kendine zaman ayırması zor değil bence ...

Konu sahibi arkadaş neden kocasının yorumuna bu kadar takmış anlamadım ben.Benim kocamda buna benzer mevzularda hep erkek tarafını savunur.He deyip geçiyoruz işte.Her dediğini üstümüze alırsak asıl çok dır dır yapmaktan kaçırırız bence kocaları.

sana kısaca bebek öncesive bebek sonrası dönemi anlatmak istiyorum ,
doğmadan önce her şeye ama her şey için bol zamanım vardı kendim için,evim için,eşim için, gezmek için vs...
bebek doğdu sarılık oldu yok göbegi düşsüb kırkı çıksın ayy emeklesin yürüsün
gece uyku yok salla babam salla beşiğiii,,,
aglar aglar hasta olur karnı mı aç,kakasınımı yapamaz,
neden uyumuyor neden uyutmuyor
çamasır yıkarsın toplamak ayrı katlamak bulaşık yemek
haaa cok geniş bi sülaleyiz,seyri çok sever akrabalarımız sagolsunlar
misafir hiç eksik olmaz yemek yapmaya çalış
oy oyyyy :)) evladımm herseye deger,,
ama cok fena bi bebeklik dönemi geçirdiuyumadı uyutmadıı
hep sandalye üstlerinde hep park istiyo,prizler bıçaklar nerde ne kadar zararlı şey varsa onlarla
tuvalet diğer arkadsın dediği gibi 5 saatte bir anca gidebiliodum,
şimdi 3 yasında sagolsun,,

Ayyy evdede süslü kokanalar gibi mi olcaz süslenip süslenip oturcazmı o zaman erkeklerde takım elbise giysin otursun o zaman

Bir kadının devamlı evde full makyaj ve kıyafet bakımında da tam takır olması da , karşıdakini bir süre sonra sıkar bence. Bakımdan kasıt ve beklenen bu değil bence.
Bir kadının ya da erkeğin, her daim evde süslü gezmesi beklenemez.
İnsanın evi rahat edeceği yerdir, tabi ki pijamasıyla da gezecek.
Ama tamamen kendine bakmamak ve salmak başka birşey.
Ve de arada makyajlı ve özenli hazırlanıp çıkmak eşinin karşısına başka bence.
Bunu her daim yapsa kadın, zaten karşıdaki için göz alışkanlığı olur.
Bunu erkek için yapılmış birşey olarak görmüyorum ben.
Bu hem kadına iyi gelir, hem de erkeğe, renk katar.
Peki kadın saçını bile düzeltmeye fırsat bulamazken, bu kadar renge ihtiyacı yok mu, kendisi için bile?
Bunu her daim yapması beklenemez zaten.
Hiç zaman bulunamıyorsa, bazı şeyler eksik olacak malesef, erkekte bu konuda anlayışlı davranacak, hatta bazı şeyleri üstüne alacak tabi ki. Hiç birşeye elimi sürmem, herşeyde tam takır hazır olsun diyorsa, o kadında ne kendine bakabilir, ne de nefes alacak hali kalmaz.

çok yanlış canım burda çocuktan değil bebekten bahsediyoruz, küçük bebekler kesinlikle ağlatılmamalı

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum.Çocuk sahibi olmadan önce kendime çok zaman ayırıyordum.Artık kendime ayırabileceğim zamanın çoğunu kızım işgal ediyor.Kızımı ağlatıp bağırtacağıma rimelsiz gezerim evde ne olacakmış ki???Ama tabiki saç baş dağınık dolaşmaktan bahsetmiyorum.Temiz,düzenli,bakımlı olmak şart,extra şeylerden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın...

çok yanlış canım burda çocuktan değil bebekten bahsediyoruz, küçük bebekler kesinlikle ağlatılmamalı

katılmıyorum. tabiki katıla katıla ağlarsa oturup beklemek yanlış ama ıhh diyincede yanına koşmak da yanlış çünkü çocuklar böle böle alışıyor ve ağlamayı anne babaya karşı bi silah haline getiriyor istediği olmayınca basıyor çığlığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…