Kocamın diziye yorumuna bir bakın

dizide saçmalık yok ama izleyen de aynı fikirde olcaktır gayet aile dizisi okadar saçma dizi varken çok anlamlı bir dizi

erkek milleti nankördür canım
hep daha fazlasını isterler...
benim eşimde makyajı sevmezdi
aksıne bende makyajsız gezmezdim
nişanlıyken bana bu alıskanlıgımı bıraktırdı
evlendik 9 aylık evliyiz...resimlere bakıyoruz
bana şimdide diyorki ben bu resimdeki brownimi istiyorum :S
oysa bana bu alıskanlıgımı bırakmam için çabalayan
benımle kavga eden,sevmediğini söyleyen oydu :S
şimdi ise eski brownimi özleyende o...
yanı bamkımlı olursun suç,bakmazsın kendine yine suç
Erkekler ne istediklerini bilmiyorlar..
hep kadınlardan beklıyorlar,oysa onlar hiç karıma yakısıklı görüneyım
ya da acaba beni eskısı gibi begenıyormu dıye düşüncelere girmiyorlar
sankı onlar herzaman aynılar :S

Uçak bileti aldım demişsiniz kendinizi yenileyin ve öyle dönün
derim evinize.Erkek olanların gözüyle bakarsam hergün birçok güzel ve bakımlı kadınlar
görüyorlar.Temiz giyimli,makyajlı bla bla bla.Belki içinden geçirmişliği bile vardır.
Benim karıma bak bu bir de bu kadınlara bak.
Tamam bebeğiniz var ama kendinize de özen gösterin biraz.
Hem kendiniz hem eşiniz için...

bu sadece bahane boshayallersmilealdatacak olan karısı full makyajda gezse evde yine aldatır yapmayacak olanda zaten yapmaz
sağolsun eşim kiloma kıyafetime saçıma başıma hiç laf etmez.zaten etsede umrumda olmazdıboshayallersmileevde 3 çocukla süper bakımlı gezemem birde rahatlığı seviyorum ben öyle daracık kıyafetlerle kısacık eteklerle rahat edemem kiakannehir
sen çok büyütmüşsün kafanda niye takıyorsunki bu kadar
bende seni sürekli bakımlı görmek istiyorum de bakalım ne diyecekaklinialirimsmile

bize göre sadakatın dıs gorunusle alakası yok ıllakıde...esımız kılo aldıgında yıne onu sevmeye devam edıyoruz...fakat erkekler bızım gıbı degıller ve sureklı boyle olmalıydı soyle demelıydı dıye dusunmek bu baglamda bana sacma gelıyor...onlar baska bır yaratık kabul edelım artık..uzgunum fakat yetıstırılme tarzınız sade de olsa esınızın sızden ıstedıgı kadınsı gıyınmekse gyınmelısınız(yanı ben byleyım ısıne gelıyosa dersenız (İŞİNE GELMEZ)erkeklerden bahsedıyoruz...sıze hak verıyorum kesınlıkle fakat mutlu bır evlılık ıcın karsılıklı ıhtıyacların maksımum karsılanması hedeflenır aksı halde bunu karsılayacak kısıler hemen devreye gırıverır,allah esırgesın..

O kadınların ev halleri kimbilir nasıldır.

Hangimiz dışarı çıkarken giyinip süslenmiyoruz, güzel olmuyoruz ki. Ama evde -tatlicadiarzu- Makyajı silip, saçı toplayıp, eşofmanları ayağa takmıyor muyuz? Evde dışarı çıktığımız gibi miyiz? Olanlar varsa da istisnadır...

Dışardaki kadınların bakımlı olmasına aldanan erkek onlarla aynı evde yaşamaya başlasın , o ayılıp bayıldıkları kadınların ev halinin aynı karısı gibi olduğunu görecektir.

Hatırlayın Can Tanrıyar'ın Petek Dinçöz için söylediklerini..

Yani bunları da beylere izahlı anlatmak lazım. Kafaları basmıyo arada

Ve bunu bilir bunu söylerim, aldatacak erkek istediğiniz kadar bakımlı olun yine aldatır. O yüzden kendimizi çok yormaya, onları da bu kadar şımartmaya gerek yok. Ve hem nankör hem de doyumsuz oluyorlar, hep daha fazla bakım daha fazla süs püs istiyorlar. O kendine bakıyorsa özen gösteriyorsa amenna.

Son düzenleme:

ne çok cariye adayı var.:1closedeyes:

ne söylemiş ki Can Tanrıyarbilmiyorumkismile

ya kadının kendini zorlayarak kocasına güzel görünmeye çalışması taşıma suyla değirmen dönmez gibi bişey
yani kadının kendini şımartması lazım, kendi için yapması lazım, yok kocası için yapıyosa bir yapar iki yapar üçüncüde bıkar
zaten sırf kocası için yapıyosa yakışmazda iğriti durur bence, mesela sırf kocası için mini etek giymesi
halbuki kendi için giyse o giysinin ruh haline bürünecektir
ay bu konu bana nedense teacher81 diye bi üye vardı onu hatırlattı
sempatiksalakcinni

Bu erkekler stepford kadınları diye film vardı ya, aynı öyle kadınlar istiyor. Kendine baksın, çocuklara baksın evine erkeğine baksın. Erkeğinin sözünden çıkmasın. Erkekleri bu hale sokan da yine biz kadınlar, hem erkek çocuklarını yetiştirme tarzımız hemde evlendikten sonra aman mutlu ediyim diye geyşalığa geçiş yaparak bu şekilde düşünmelerini sağlıyoruz.

Petek Dinçöz'ün evde paçoz paçoz dolaştığını söylemişti.

Siz böyle sahnede süslü, bakımlı görüyorsunuz ama evde picamalı, şıpıdık terlikli bir kadın demişti

Yani evde çok bakımsız oluşundan şikayet etmişti ve bu yüzden ayrılmak istediğini falan söylemişti...

Hatta olay olmuştu kıs Tüm ünlü hatunlarla röportaj falan yapılmıştı biz de böyleyiz her daim makyajlı, grand tualet mi dolaşıcaz falan diye...

Birde dikkatimi çekti hanımlar kendinize bakın,kocalar biraz haklı, salmayın kendinizi, güzel görünün diyenler de genelde bekar hanımlar :))

Son düzenleme:

ay ne bileyim magazine uzak kalmışım
ya nolcakmış, sahneye çıkar gibi dolaşcak evde manyak mı ne
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

tabii yatakta iyi olsun, anasına da tapsın, hatta onada baksın liste uzar gider, kadınlarda robottu çünküsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:lepi:

Hangimiz yanımızdan manken gibi yakışıklı geçse bakmayız yada bizle ilgilense hoşumuza gitmez!!!

Bakmak gözü kaymak ayrı bir şey, "adamın karısı kendisine bakmıyor adam aldatmakda haklı demek" çok daha başka bir şey...

Bakımlı ol, kendine bak mesajı böyle mi verilir?
"Hayatım bebek seni yoruyor, bazı zamanlar bana devret ve biraz kendinle ilgilen dese" olay biter zaten.

Bu arada diziye de değinmeden geçemeyeceğim, adam senede bir kaç kez evin yolunu biliyor, kadın onu bakımlı karşılıyordu 4 çocuğa rağmen de güzel fiziği var. Adamın derdi başka kendiyle derdi. Çabuk sıkılıyor bunalıyor neyse ne ama Cemile ile zerre ilgisi yok.

şıpıdık değil pofuduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çünkü bu haber olunca direk kendi pofuduk terliklerime kaymıştı gözüm sempatiksalakcinni

şıpıdık değil pofuduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çünkü bu haber olunca direk kendi pofuduk terliklerime kaymıştı gözüm sempatiksalakcinni

:roflol: Ofisim hemen at o pofuduk terlikleri bak vukuat yaratıyor. Stiletto topukla pedikürlü ayaklarla gezecen :1rolleyes:

bende ıspartaküs gibi koca istiyomaklinialirimsmile aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

:roflol: Ofisim hemen at o pofuduk terlikleri bak vukuat yaratıyor. Stiletto topukla pedikürlü ayaklarla gezecen :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra bir ayak kırık diğeri çıkık, adamı eve bağlicaz diye kendimizi yatağa mı bağlayalım depresifim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 neyine takarlar pofudukların anlamam hem de hindistan cevizi kokulu mis gibin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…