Uçak bileti aldım demişsiniz kendinizi yenileyin ve öyle dönün
derim evinize.Erkek olanların gözüyle bakarsam hergün birçok güzel ve bakımlı kadınlar
görüyorlar.Temiz giyimli,makyajlı bla bla bla.Belki içinden geçirmişliği bile vardır.
Benim karıma bak bu bir de bu kadınlara bak.
Tamam bebeğiniz var ama kendinize de özen gösterin biraz.
Hem kendiniz hem eşiniz için...
bize göre sadakatın dıs gorunusle alakası yok ıllakıde...esımız kılo aldıgında yıne onu sevmeye devam edıyoruz...fakat erkekler bızım gıbı degıller ve sureklı boyle olmalıydı soyle demelıydı dıye dusunmek bu baglamda bana sacma gelıyor...onlar baska bır yaratık kabul edelım artık..uzgunum fakat yetıstırılme tarzınız sade de olsa esınızın sızden ıstedıgı kadınsı gıyınmekse gyınmelısınız(yanı ben byleyım ısıne gelıyosa dersenız (İŞİNE GELMEZ)erkeklerden bahsedıyoruz...sıze hak verıyorum kesınlıkle fakat mutlu bır evlılık ıcın karsılıklı ıhtıyacların maksımum karsılanması hedeflenır aksı halde bunu karsılayacak kısıler hemen devreye gırıverır,allah esırgesın..
ne çok cariye adayı var.:1closedeyes:
Hatırlayın Can Tanrıyar'ın Petek Dinçöz için söylediklerini..
Yani bunları da beylere izahlı anlatmak lazım. Kafaları basmıyo arada
Ve bunu bilir bunu söylerim, aldatacak erkek istediğiniz kadar bakımlı olun yine aldatır. Çok güzle bakımlı bayanların aldatıldığını gördükten sonra..O yüzden kendimizi çok yormaya, onları da bu kadar şımartmaya gerek yok. Şahsen ben kendim için, kendimi iyi hissetmek adına bakım, süs püs yaparım.
Petek Dinçöz'ün evde paçoz paçoz dolaştığını söylemişti.
Siz böyle sahnede süslü, bakımlı görüyorsunuz ama evde picamalı, şığık terlikli birkaıdn demişti
Yani evde çok bakımsız oluşundna şikayet etmişti ve bu yüzden ayrılmak istediğini falan söylemişti...
Hatta olay olmuştu kısTüm ünlü hatunlarla röportaj falan yapılmıştı iz de böyleyiz her daim makyajlı, grand tualet mi dolaşıcaz falan diye...
Bu erkekler stepford kadınları diye film vardı ya, aynı öyle kadınlar istiyor. Kendine baksın, çocuklara baksın evine erkeğine baksın. Erkeğinin sözünden çıkmasın. Erkekleri bu hale sokan da yine biz kadınlar, hem erkek çocuklarını yetiştirme tarzımız hemde evlendikten sonra aman mutlu ediyim diye geyşalığa geçiş yaparak bu şekilde düşünmelerini sağlıyoruz.
ay ne bileyim magazine uzak kalmışım
ya nolcakmış, sahneye çıkar gibi dolaşcak evde manyak mı nesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
eşinize evde iş verin..yemek yapsın,ortalığı süpürsün,toz alsın,yerleri silsin..hiç boş kalmasın..Çocuk bakımında da yardımcı olsun..Altlarını alsın vs vs...Ne de olsa hayat müşterek...sonra ondan süper bakımlı olmasını isteyin..bakalım ne derece de başarılı olucak...
Gerçekten şu pasta börek yüzünden kadınlarımız maşşallahı var. kilo üzerine kilo alıyoruz. e tabi erkekte zayıf , bakımlı kadın görünce haliyle gözü kayıyor birde sadık değilse olanları siz düşünün.
Hangimiz yanımızdan manken gibi yakışıklı geçse bakmayız yada bizle ilgilense hoşumuza gitmez!!!
Petek Dinçöz'ün evde paçoz paçoz dolaştığını söylemişti.
Siz böyle sahnede süslü, bakımlı görüyorsunuz ama evde picamalı, şıpıdık terlikli bir kadın demişti
Yani evde çok bakımsız oluşundan şikayet etmişti ve bu yüzden ayrılmak istediğini falan söylemişti...
Hatta olay olmuştu kısTüm ünlü hatunlarla röportaj falan yapılmıştı biz de böyleyiz her daim makyajlı, grand tualet mi dolaşıcaz falan diye...
Birde dikkatimi çekti hanımlar kendinize bakın,kocalar biraz haklı, salmayın kendinizi, güzel görünün diyenler de genelde bekar hanımlar :))
şıpıdık değil pofuduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çünkü bu haber olunca direk kendi pofuduk terliklerime kaymıştı gözüm sempatiksalakcinni
:roflol: Ofisim hemen at o pofuduk terlikleri bak vukuat yaratıyor. Stiletto topukla pedikürlü ayaklarla gezecen :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?