Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Öncelikle dizi feci güzel salya sümük ağlaya ağlaya izledim dünki bölümü..
Eşinizin yorumuna gelince bence sadece sıradan yorum size eleştiri mayetinde olduğunu snamıyorum çünki o filmdeki sarışın hatun baya çekici (her hangi bir erkeği etkileyebilcek nicelikde çekici)

Benim eşimde fatmagülün suçu ne? dizisi ilk başladığı gün kurtlarvadisini izlemiş o işyerindeydi ben evde..
Eve gelince izledinmi diziyi dedim oda bekliyordu diziyi.. yok k. vadisine baktım dedi..
aaa tecavüz sahnesini görmedin mi dedim..?
Aç aç kanalı sabah a kadar illa tekrarını verir dedi sadece güldüm.. kahkahalarla...
Erkek işte iştahsız aç gözlü..
Konu üstünde durmadım bilee çok küçük şeyler bunlar evlilik böyle ilerlemez..
Atın o kafanızdaki düşünceleri engeller çıktıkça mesafeler uzar..

ay ben diziyi hiç izlemedim yanlız, ama fragmanlarından takip ediyorum olayları

bizde izlerken çok komik diyaloglara giriyoruz.eşime dedim eğer bu adama bi parçada olsa hak veriyorsan topla valizini çıkı git beni dört çocukla hapishanelere düşürme.aaaaaaaaaaa oda yok carolin gibi kadını nerde bulayım bende şans yok diyor ve evde tatlı bi şiddet başlıyor

:roflol::roflol::roflol: valla bazen diziler şaka maka derken kötüye gidebilir aman dikkatkaydirigubbakcemile3

Ben de bu diziyi izlerken yorum yapmadan duramıyorum.
Carolyn hastanedeyken, yüzünde makyaj yoktu.
Ben de dedim ki, bu kadın makyajsız daha güzelmiş ya.
Makyaj filan kar etmiyor demek ki bazılarına.
He şu var, evlatlarına bile sahip çıkamayan,
küçücük çocuğunun bile korktuğu, Ali gibi gereksiz bir adamı,
elinde tutmaya yarıyor o makyaj ve süs, o da kalsın olmasa da olur.

bende eşime devamlı sorarım.makyaj çokmu önemli ben hiç yapmam yani..oda makyaj değil kim bilir o carolin nasıl cilve yapmıştır o adama nasıl kandırmıştır.yoksa makyaj erkekleri etkilemez hatta çok boyalılar boya küpü gibi olur.

VALLA DUNKI BOLUMDE BU DIZIYE RAHAT RAHAT YORUM YAPAN ADAMLARIN KUYRUGU SIKISACAK GIBI.
kadının bır suru alavere dalaverısı cıktı

cnm bence biraz fazla abartmışsın eşinin tepkisini. sonuçta hayat arkadaşısınız, biraz kendine bakmanı istiyor ve bunu dile getiriyor. bence çok normal bir şey. her şeye rağmen kendine vakit ayırabilirsin. evde güzel kıyafetler giyip ruj sürmek vs. çok zor değil. alınganlık yapıpda olayı uzatma bence. malum bu devirde kızlar çoook ama çok bakımlı, adamlarda eve gelince eşini öyle görmek istiyor. ben de bakımı çok severim, eşim eve gelince pijama giysin istemem. karşımda şık olsun isterim. bayan olduğum halde böyle düşünüyorum. erkekler napsın

benim eşim de normalde dizi izlemez, bu diziyi tesadüf bi bölüm izledi, bu dizi güzelmiş izleyelim bunu dedi...
sağ-sol mevzuları da geçiyor ya dizide, sırf onun için mi izlion yoksa filan dedim bende...
hayır ordaki ailenin dramını izliyorum sadece o dizide ben dedi... kadını suçlamak aklına gelmemiştir bile muhtemelen... Aile okadar kıymetsiz bişi değil ki iki boyaya değişesin...

o zaman sende şunu yapacaksın arkadaşım. Eve haftada bir kadın alacaksın genel temizliğini yapsın diye. haftada birde çocuğunu kocana bırakıp gideceksin kuaföre sonra çıkacaksın alışverişe para harcanmadan bakım olmaz zaten harcamalardan sonra sen böylede güzelsin canım diyecektir. işin gerçeği senin kocan parasının bu şekilde harcanmasını istiyorsa harca.

Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremiyorum foruma yorumların hepsini okuyamadım.Eşimle yaşadığım o tartışmadan sonra çok hırslandım.Her hafta sonu alışverişe götürdüm eşimi.Ayaklarına kara sular indi.Dişini sıktı.Çünkü ben ona "bundan sonra senin istediğin gibi bakımlı ,istediğin tarzda kıyafetler giyeceğim,fakat bunun için alışveYriş yapmam ,kuaförlerde vakit harcamam gerek dedim oda tamam,yeterki sen bakımlı ol demişti.Herneyse,hafta sonları alışveriş merkezlerinde ve kuaförlerde vakit harcadım.Eve temizlikçi kadın çağıracağım kendime bakmak için vaktim olmuyor dedim.Ona da tamam dedi.Fakat benhıncımı alamadım ya en sonunda dedimki "kocacım iyiki hatırlattın bakımlı olmanın önemini aşk hayatımıza renk gelecek,fakat senin de değişmen gerek,saçını uzat küpe tak,top sakal bırak,giyim tarzını değiştir çok sıradansın dedim.Biliyorum bunları yapamayağını.İlk başta itiraz etti.Beim tarzım değil bunlar yapamam dedi.Ben de ona dedim ki "senin benden giymemi istediğin kıyafetlerde benim tarzım değil ama ben senin için çabalıyorum ,şimdi anladın mı dedim.Arkadaşlar bakımlı kadın derken herkes farklı yorumluyor.Konuyu ben açtığıma göre eşime göre bakımlı kadını tarif edeceğim size ona göre yorum yapın.Eşime göre bakım:Kadının hergün aynı elbiseyi giyinmemesi,evde eşofmanla değil kadın gibi ,kadınsı kıyafetlerle dolaşması,sexi giyinmesi,hafif bir makyaj ve tabiki temiz olmak.Ben bunlardan sadece temiz olmayı yapıyorum.Makyaj ve gösterişli giyinemyi ise bir düğün olursa ancak giyerim ki yine rahat kıyafetler seçmeye çalışırım.Topuklu ayakkabı giyinmeyi sevmiyorum ama eşim istedi diye giymeye çalışıyorum.Benim tarzım rahat spor kıyafetler anlatabiliyor muyum?Ben neden onun isteklerini gerçekleştirmeye çabalıyorum da o benimkini yapmıyor?Ayrıca aldatmak bukadar basit mi olmalı?Diyelim ki evlendik allah korusun biryerimi z yandı izi kaldı kör ,topal kaldık olabilir hayat bu.Ne yani kocalarımız bizi aldatmak zorunda mı ozaman.Unutmayınki her sağlıklı birey birer engelli adayıdır.Herşey gelebilir başımıza.Okadar fakir insanlar var ki.Muhtaçlar bir ekmeğe bırak bakımlı olmayı.Ne yani onlar boşansın mı aldatsın mı bukadar basit mi.BENİM sinir olduğum şey bu zaten.Evlilik kurumu saygı ve fedakarlık üzerine kurulmalı.Aşk ve sevgi ondan sonra gelir.Aşk ve sevgi iki kıyafete bakıyorsa ben istemiyorum böyle kocayı.Ha benim kocam artık vazgeçti beni eleştirmekten.Bana sürekli çok zayıfsın,hele son zamanlarda her gün çok zayıfsın diyordu.moralim bozuluyordu.Sizin moralinizde bozulmazmıydı eşniz size hergüün çok zayıfsın dese aynaya bakarken kıyafetleri kendinize yakıştırırmıydınız?Kurban bayramında memlkete gitmek istedi.Yol uzun olduğu için ankarada bir kaplıcada otelde dinlendik bir geceliğine.O an onun bana aşık olmadığını birkez daha farkettim.Ama şunuda farkettim o bana insan olduğum için fedakar olduğum için değer veriyor seviyor.Memlekete gidip kayınpederi de alıp geldik.5 tane eltim var hepsi ev hanımı hiç biri bakmıyor adama.Kışın hep bende kalıyor.Yazın ise kendi köyünde kalıyor.Buda bir fedakarlıktır.Ama ben en başta allah rızası için bakıyorum kayınpederime.Şimdi babası bizde ya artık beni hiç eleştirmiyor eşim bana şirinlikler yapıyor.Babasına iyi davranayım diye.O ŞİRİNLİKLER YAPMASA DA iyi davranırım ben yukarıda Allah var.Eşim babasına ailesine saygılı davrandığımı gördükçe beni daha çok seviyor bunu farkediyorum fakat bu sevgi kadın erkek ilişkisinde olan sevgi gibi değil bunu hissedebiliyorum.O BANA AŞIK DEĞİL.Defalarca bu konuyu tartışmak istedim onla itiraf ettiremedim.Ama biz kadınlar anlarız değil mi?Bu sefer şöyle bir sorun oluştu bende :Kocama ben aşıkken ,hala onu görünce etkilenen ben artık onunla cinsellik yaşamak istemiyorum.Bu çok önemli bir sorun oluşturdu evliliğimizde.Onun beni beğenmediğini düşüne düşüne ondan soğudum ne apacağım hiç bilmiyorum. Bir sikoloğa mı gitsem acaba.Nekadar uzun yazdım böyle.Kafanızı şişirdim.Okuyanlara teşekkürler.....

ah canım ya kendini yıpratma derim ben okadarda kafana takma ama psikologa kendini rahatlatmak için gidebilirsin herşeyin başı sağlık canım yazdıklarına katılıyorum inşallah herşey yoluna girer ama sana tavsiyem eşin seni eleştiriyor diye soğudum diyorsun sakın ama sakın yatağını filan ayırma eşine belli etme canım kolay gelsin...

anladığım kadarıyla seni fiziksel olarak fazla beğenmiyor hem zayıfsın diyor hem de kıyafetlerini tarzını falan değiştirmeye çalışıyor.... ama senin huyunu, suyunu, karakterini, içindeki sevgiyi seviyor sanırım o yüzden seni kendi istediği bir insan şekline sokmak istiyor.... ama karşılıksız iyilik yapan birisi iyi birisidir.... sen de öylesin..... biz her ne kadar yorum yapsak da senin kafanda sorun olacak bu.... psikologa danışmanda senin açından herhangi bir zarar yok belki de en iyi çözüme bir uzman götürür seni..... kolay gelsin.....

esin bunu söylediyse demekki senin halinden memnun degil ve kendine bakmani istiyor, sexy elbiseler giyin demis (kendine bakmiyorsun biraz cekici ol der gibisinden)
esinden bunu duymak tabiki insani sinirlendirir ve kirar..
ancak bence birazda kendi sucun bebek, ev isleri, alisveris vs bunlarin hepsini hergün yapmak tabiki insani cok yorar ve zorlaniyorsundur kendine zaman bulamiyorsundur
ama sabah kalktiginda ilk sacini basini güzel giyinip ondan sonra görevlerine baslasanda olur bu isler bunlari bahane etmemek lagzim...
erkekler ne yazikki böyledir karsilarinda hep bakimli güzel makjayli saci basi yapilmis güzel giyinen vs insan görmek isterler (sexy giyin demis sana) onlar düsünmez bu kadinin isi var gücü var zaman bulamiyor isterler sadece..
ve acikcasi ne is olursa olsun istersen bütün gün ev isleriyle ugras bu kendine bakmamak icin sebep degildir..
ben olsaydim bebek, ev isleri vs vs.. basimda birsürü is olsaydi bilene esim isten geldiginde süprizler yapardim, bütün gün evde olacagimi bilsem bilene makjayimi yapar sacimi yapar sexy kiyafetlerimide giyerdim.. esim icin olmasa bile KENDIM icin yapardim (sevmiyorum bakimsiz olmayi herzaman güzel giyinirim makjayimida yaparim) esinden o yorumu duymak o an kirici olmustur eminim ama ben olsaydim esimin bana bunu söylemesine getirtmeden önce kendimi sekilden sekile sokardim.. o yüzden esine ben biraz hak veriyorum aslina... benim görüsüm bu yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hafta şöyle bir şey deneyin sadece bebeğinizin bakımını beslenmesini ihmal etmeyin onun dışında ev içinde temizlik ya da kocanıza yemek filan yapmayın ya da basit aperatif şeyler hazırlayın. Her gün bebeğinizden arta kalan vakitlerde güzel giyinin kendinize zaman ayırın makyaj yapın kuaföre gidin. Bir hafta sonunda da neden bu evde yemek yapılmıyor neden bu ev temiz değil diyince de ağzının payını verin.

bu sekilde bir cözüm bulunamaz, evlilikmi yoksa karsilik savasmi belli olmaz bu sekilde savas haline dönüsür "sen istedi ben yaptim simdi sus gibisinden"...
öyle yapacagina yine bebegiyle ilgilensin ev islerini yapsin ama aksam kocasi gelmeden önce 10 dk odaya girsin sexy kiyafetler giysin (gecelik mesala) sacini yapsin makjay yapsin öyle karsilasin adam eve geldiginde saskina döner.. bi bakmissin ki adam eve kosa kosa geliyor elinde cicekle hediyelerle.. erkek milleti böyle elinde tutmak istiyorsan kadinligini kullanacaksin.. bi kadinin kocasi imali laflar ediyorsa "hakli adam kadinda kendine baktiysa gibisinden" ozaman konu sahibimize yani esinede mesaj vermek istemis.. belliki degisiklikler istiyor ve kendine daha fazla bakmasini istiyor, onca ise ragmen cekicide olmasini istiyor kendini salma gibisinden, bir makjay yapmak sexy kiyafetler giymek sacini toparlamak 10 dk icinde olacak seyler, böylece hem evini cevirir hem bebegine bakar hemde kocasini mutlu eder.. , yani bence bu daha dogru olan birsey

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok doğru söylemiş arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…