bizde izlerken çok komik diyaloglara giriyoruz.eşime dedim eğer bu adama bi parçada olsa hak veriyorsan topla valizini çıkı git beni dört çocukla hapishanelere düşürme.aaaaaaaaaaa oda yok carolin gibi kadını nerde bulayım bende şans yok diyor ve evde tatlı bi şiddet başlıyor
Eşime göre ben kavga çıakrmaya çalışıyorum neymiş efendim bir diziye yorum yaptım diye neden bukadar sinirlisin diyor.Oysaki kendine bak kendine bak ,zayıfladın zayıfladın diye papağan gibi konuşuyor.Nasıl bakayım dediğimde sexi elbiseler giy evin içinde,dışarıda da yakıştır giydiklerini diyor.Ben de bebek ve evin işinden alışverişe bile gidemiyorum sen ne diyosun diye kızıyorum
Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremiyorum foruma yorumların hepsini okuyamadım.Eşimle yaşadığım o tartışmadan sonra çok hırslandım.Her hafta sonu alışverişe götürdüm eşimi.Ayaklarına kara sular indi.Dişini sıktı.Çünkü ben ona "bundan sonra senin istediğin gibi bakımlı ,istediğin tarzda kıyafetler giyeceğim,fakat bunun için alışveYriş yapmam ,kuaförlerde vakit harcamam gerek dedim oda tamam,yeterki sen bakımlı ol demişti.Herneyse,hafta sonları alışveriş merkezlerinde ve kuaförlerde vakit harcadım.Eve temizlikçi kadın çağıracağım kendime bakmak için vaktim olmuyor dedim.Ona da tamam dedi.Fakat benhıncımı alamadım ya en sonunda dedimki "kocacım iyiki hatırlattın bakımlı olmanın önemini aşk hayatımıza renk gelecek,fakat senin de değişmen gerek,saçını uzat küpe tak,top sakal bırak,giyim tarzını değiştir çok sıradansın dedim.Biliyorum bunları yapamayağını.İlk başta itiraz etti.Beim tarzım değil bunlar yapamam dedi.Ben de ona dedim ki "senin benden giymemi istediğin kıyafetlerde benim tarzım değil ama ben senin için çabalıyorum ,şimdi anladın mı dedim.Arkadaşlar bakımlı kadın derken herkes farklı yorumluyor.Konuyu ben açtığıma göre eşime göre bakımlı kadını tarif edeceğim size ona göre yorum yapın.Eşime göre bakım:Kadının hergün aynı elbiseyi giyinmemesi,evde eşofmanla değil kadın gibi ,kadınsı kıyafetlerle dolaşması,sexi giyinmesi,hafif bir makyaj ve tabiki temiz olmak.Ben bunlardan sadece temiz olmayı yapıyorum.Makyaj ve gösterişli giyinemyi ise bir düğün olursa ancak giyerim ki yine rahat kıyafetler seçmeye çalışırım.Topuklu ayakkabı giyinmeyi sevmiyorum ama eşim istedi diye giymeye çalışıyorum.Benim tarzım rahat spor kıyafetler anlatabiliyor muyum?Ben neden onun isteklerini gerçekleştirmeye çabalıyorum da o benimkini yapmıyor?Ayrıca aldatmak bukadar basit mi olmalı?Diyelim ki evlendik allah korusun biryerimi z yandı izi kaldı kör ,topal kaldık olabilir hayat bu.Ne yani kocalarımız bizi aldatmak zorunda mı ozaman.Unutmayınki her sağlıklı birey birer engelli adayıdır.Herşey gelebilir başımıza.Okadar fakir insanlar var ki.Muhtaçlar bir ekmeğe bırak bakımlı olmayı.Ne yani onlar boşansın mı aldatsın mı bukadar basit mi.BENİM sinir olduğum şey bu zaten.Evlilik kurumu saygı ve fedakarlık üzerine kurulmalı.Aşk ve sevgi ondan sonra gelir.Aşk ve sevgi iki kıyafete bakıyorsa ben istemiyorum böyle kocayı.Ha benim kocam artık vazgeçti beni eleştirmekten.Bana sürekli çok zayıfsın,hele son zamanlarda her gün çok zayıfsın diyordu.moralim bozuluyordu.Sizin moralinizde bozulmazmıydı eşniz size hergüün çok zayıfsın dese aynaya bakarken kıyafetleri kendinize yakıştırırmıydınız?Kurban bayramında memlkete gitmek istedi.Yol uzun olduğu için ankarada bir kaplıcada otelde dinlendik bir geceliğine.O an onun bana aşık olmadığını birkez daha farkettim.Ama şunuda farkettim o bana insan olduğum için fedakar olduğum için değer veriyor seviyor.Memlekete gidip kayınpederi de alıp geldik.5 tane eltim var hepsi ev hanımı hiç biri bakmıyor adama.Kışın hep bende kalıyor.Yazın ise kendi köyünde kalıyor.Buda bir fedakarlıktır.Ama ben en başta allah rızası için bakıyorum kayınpederime.Şimdi babası bizde ya artık beni hiç eleştirmiyor eşim bana şirinlikler yapıyor.Babasına iyi davranayım diye.O ŞİRİNLİKLER YAPMASA DA iyi davranırım ben yukarıda Allah var.Eşim babasına ailesine saygılı davrandığımı gördükçe beni daha çok seviyor bunu farkediyorum fakat bu sevgi kadın erkek ilişkisinde olan sevgi gibi değil bunu hissedebiliyorum.O BANA AŞIK DEĞİL.Defalarca bu konuyu tartışmak istedim onla itiraf ettiremedim.Ama biz kadınlar anlarız değil mi?Bu sefer şöyle bir sorun oluştu bende :Kocama ben aşıkken ,hala onu görünce etkilenen ben artık onunla cinsellik yaşamak istemiyorum.Bu çok önemli bir sorun oluşturdu evliliğimizde.Onun beni beğenmediğini düşüne düşüne ondan soğudum ne apacağım hiç bilmiyorum. Bir sikoloğa mı gitsem acaba.Nekadar uzun yazdım böyle.Kafanızı şişirdim.Okuyanlara teşekkürler.....
Bir hafta şöyle bir şey deneyin sadece bebeğinizin bakımını beslenmesini ihmal etmeyin onun dışında ev içinde temizlik ya da kocanıza yemek filan yapmayın ya da basit aperatif şeyler hazırlayın. Her gün bebeğinizden arta kalan vakitlerde güzel giyinin kendinize zaman ayırın makyaj yapın kuaföre gidin. Bir hafta sonunda da neden bu evde yemek yapılmıyor neden bu ev temiz değil diyince de ağzının payını verin.
o zaman sende şunu yapacaksın arkadaşım. Eve haftada bir kadın alacaksın genel temizliğini yapsın diye. haftada birde çocuğunu kocana bırakıp gideceksin kuaföre sonra çıkacaksın alışverişe para harcanmadan bakım olmaz zaten harcamalardan sonra sen böylede güzelsin canım diyecektir. işin gerçeği senin kocan parasının bu şekilde harcanmasını istiyorsa harca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?