Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Ya sanırım yanlış bir cümle kurmuşum.çocuktan önce eş gelir demek istememiştim.
Çocuk olunca eşini unutan kadın olmamak gerekir,kafamdan geçen onlardı aslında.Afedersinizzz
Yani ben anne değilim anlayamam sizi tabiki de,ama çocuk olunca zaten hormonlar bütünüyle çocuğa yöneltiyor anneyi,o yüzden biraz dikkatli davranmak lazım.

yanlış cümle kurmuşum evet,onu söylemek istememiştim,çocuğunuzu atın demek istemedim.ben anne değilim,belkide hiç olmıcam kısmet,anlayamam sizi
Ama şunu da söyleyim ki,ağlayan çocuğum herşeyden önce gelir diyen anneleri görüyorum,maalesef komşuyla iki çift laf için çocuğuna cipsi dayıyorlar.Çocuğum herşeyden önce gelir demek sadece sözde kalmamalı ama çoğu annede öyle oluyor
Burda çok atıp tutan anne görüyorum ama gerçek hayatta hiç göremiyorum o anneleri
Daha geçen gün ben çocuğumu çok seviyorum,aşığım ona diyen anneye sordum.Gönderdiğiniz kreşin içinde bazgibi birşey varmış,haberiniz olsun,bugün öğrendim dedim,bana ne dese beğenirsiniz,aman herkes gönderiyor nolcak

Hımm şimdi anladım demek istediğini vereliniortak

kreşin içinde baz gibi bir şey var ne demek ? oraya takıldım ?

erkekler bu tip begenmeme moduna girince ağızlarını tıkamak lazım ki bi daha saçma yorumlar yapmasın...bu tiplerin gözü başka akdınlara kolay bakar..hep kadınları incelerler sonra da sen de yap deler tehlikeli buldum eşinizin davranışını...ama bir şey söylicem sadece ağda ve saç taramayla olmaz zaten izilisiniz evdesiniz bu bebiş uyuyordur mutlaka ev işleriden önce kendinize bakın bi allık bi göz kalemi bi farklı tişört etek ne bileyim çıkın yeni birkaç kıyefet alın ama kocanız için değil kendiniz için ben mutlaka her ay kendime yeni bir giysi alırım tek parça da olsa ...

kreşin içinde baz gibi bir şey var ne demek ? oraya takıldım ?

Bazen binların tepesine de belli bir ücret karşılığında konduruyorlar ya, sanırım kreşin bahçesine felan yakın bir yerde, içinde demiş ama olur mu olur para için neler yapılıyor.

Son düzenleme:
amaan boşuna uğraşıyoz bu erkekler içi 3 aydan 3 aya banyo ayda 1 bilemedin 2 kere elbise değiştiririz senede 3 kere temizlik eh arada 1 süslen elektiriğede suyada fazla para vermeden yaşar giderizsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sinir oldum okuyunca.çok ayıp etmiş eşiniz ama bence siz haklısınız.sonuçta tek derdiniz şıkır şıkır giyinip süslenmek değil ki.hayat dizilerde filmlerde gördüğümüz gibi değil sürkli full makyaj ev içinde özel tasarım giysiler.. erkeklerin gerçekçi olması lazım biraz.şahsen ben temizliğime çok önem veririm ev içinde rahat ve spor şeyler giyerim.Allaha şükür eşim de öyle abuk beklentiler içine girmez.

özellikle çocuk olduktan sonra sanırım daha farklı oluyor... benim eşimde aynı gözü dışardı... bunu açıkca beyan eder ama beni çok sevdiğinide söyler nasıl oluyorsa bu saçmalık... çocuk olduktan sonra insan hemen eskisi gibi bakımlı olamıyor uykusuzluk yorgunluk çocuk ev eş ama erkek bunu anlamıyor... benim eşimde çocuk olduktan sonra farklı şeyler düşünmeye istemeye başladım der konu açılınca hoş bu tür konuları hiç kapatmakta istemezde etrafımızda hangi kadın çekici kim güzel.... banada herzaman benden memnun olduğunu, güzel olduğumu, sex hayatımızın çok ii olduğunu söyler ama başka kadınları düşünmeninde ona zevk verdiğini söyler... bilmiyorum hangi birini anlatayım... mafoldumbenmafoldumben

bunlar bence sırf kıskandırmak için söylenmiş şeyler.hiç oralı olmayın susar ozaman.ay bunlar tam dayaklık yaaaa

Bu dizi yüzünden çok yakın arkadasım 2 gün önce eşiyle tartışmış , kocası adamı savunmuş
adam kadını aldatmakta haklıymış güya

benim eşimde adam haksız metresin suçu yok o olmasa başkasını bulur bu adam dedi.bilmiyorum beni memnun etmek içinmi söyledi yoksa gerçek fikrimikaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar .Uuzun zamandır girmiyordum konuya yorum yapanlar çok olmuş hepsini okuyamadım ,birazdan okurum.Bu konu eşimle aramda sorun oldu.Eşim bakımlı ol derken,akşamları ben geldiğimde eşofmanla durma,saçın yapılı olsun ,gece yatağa sexi kıyafetlerle gir.Dışarıda mutlaka topuklu ayakkabı giy diyor.Bakımlı olmayı böyle tanımlıyor.Makyajdan bahsetmedi.Ağdaya gidiyorum zaten.Benim üzüldüğüm nokta ne biliyor musunuz ,eşimin o adamı haklı bulması aldatmanın gerekçesi olarak görmesi onun ileride bana bunu gerekçe olarak gösterme olasılığının yüksek olmasıdır.Bugün yine konuştuk.Bana ne dedi biliyor musunuz.Ben seni aldatmadım ki,hayatta böyle gerçeklikler var demek istedim.dedi.Bunu külahıma anlatsın.Sonuçta kadın hem çalışarak hem annelik yaparak koşturuyor hayatının her döneminde olmasa da bazı dönemlerinde bakımsız olabiliyor.Ne yani bu aldatma gerekçesi mi bu şerefsizce bir düşünce,saygısızlık.Üüzldüğüm şey eşime artık güvenemiyorum.Daha önce de şöyle bir yorum yapmıştı.Tv deki kadınlar insana daha çekici geliyor ama onlarla evlilik olmaz demişti.Korkuyorum ben ya..Bazı arkadaşlar 10 dk nı alır makyaj yapmak demiş.Doğru ama herzaman psikolojin aynı olmayabilir depresif dönemleri de var kadınların,bir de her kadın doğum ve sonrası olan süreci aynı psikoloji ile atlatmış olamaz ,neden herkesi kendiniz gibi olmasını bekliyorsunuz kadın her daim bakımlı olmalı diyen arkadaşlara soruyorum bunu.

en guzeli giyinin suslenin topuklu ayakkabılar kıyafetler erkek milleti boyle ister giyindiginiz zamanda kıskanır sizde boyle yapın ya siz onları kıskanıp dert edeceginize onlar sizi kıskansın herkes tarafından begenilen bir kadın oldugunuz zamanda o dert yapsın salmayın kendinizi ya erkek icin degil kendiniz icin yine

Birisi duysa dizi yüzünden kavga çıkarıyor der.Konu sizi değil ki ,konu eşimin bakış açısı.Biz 2 yıllık evliyiz,böylece eşimin bu yönünü de öğrenmiş oldum.Hiç kusura bakmasın eşim beni aldatmasın diye hertarafa koşturup sonra koştur koştur ne giysem acaba eşim için stresini yaşayamam ben buyum beni böyle kabul etmeli.Ben de onun giydiği kıyafetleri beğenmiyorum tarz olarak ama ağzımı açıp bir kere eleştirmedim kırılmasın diye.Ben onu öyle kabul ettim o neden beni bu sade halimle kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…