öncelik tabiki her zaman çocuğuma aittir onun tüm ihtiyacı istekleri yerine geldikten sonra eşim. okadar da erkekleri şımartıp pohpohlama luzum yok.şımarmak pohpohlanmak kadına yakışıraklinialirimsmilekadının kendini çok yıpratmaması konusunda hem fikirim ama çoçuğumdan önce eşim fikrine aslalmaz:katılamam
hihoyyyt
Allah çocuklarınızdan da eşinizden de ayırmasın,hiçkimseyi de
akannehir
Öncelik çocuklarındır, her şartta bir anne için her şeyden önce çocukları gelir, gelmeli...
Çocuğum viyak viyak bağırırken bana ihtiyacı varken gidip kocanın boynuna sarılmak.
Şu topikte okuduklarıma inanamıyorum. Kadınların, annelerin böyle düşünmeleri hayrete düşürüyor beni.
Ben öyle demek istemedim yanlış tarafından anlıyorsunuz diyecek olursanız da yukarıdaki kabak gibi meydanda olan cümleden başka anlam çıkmıyor
Ya sanırım yanlış bir cümle kurmuşum.çocuktan önce eş gelir demek istememiştim.
Çocuk olunca eşini unutan kadın olmamak gerekir,kafamdan geçen onlardı aslında.Afedersinizzz
Yani ben anne değilim anlayamam sizi tabiki de,ama çocuk olunca zaten hormonlar bütünüyle çocuğa yöneltiyor anneyi,o yüzden biraz dikkatli davranmak lazım.
yanlış cümle kurmuşum evet,onu söylemek istememiştim,çocuğunuzu atın demek istemedim.ben anne değilim,belkide hiç olmıcam kısmet,anlayamam sizi
Ama şunu da söyleyim ki,ağlayan çocuğum herşeyden önce gelir diyen anneleri görüyorum,maalesef komşuyla iki çift laf için çocuğuna cipsi dayıyorlar.Çocuğum herşeyden önce gelir demek sadece sözde kalmamalı ama çoğu annede öyle oluyor
Burda çok atıp tutan anne görüyorum ama gerçek hayatta hiç göremiyorum o anneleri
Daha geçen gün ben çocuğumu çok seviyorum,aşığım ona diyen anneye sordum.Gönderdiğiniz kreşin içinde bazgibi birşey varmış,haberiniz olsun,bugün öğrendim dedim,bana ne dese beğenirsiniz,aman herkes gönderiyor nolcak
Hımm şimdi anladım demek istediğini vereliniortak
kreşin içinde baz gibi bir şey var ne demek ? oraya takıldım ?
kreşin içinde baz gibi bir şey var ne demek ? oraya takıldım ?
Ben eşimle ilk tanıştığımda da böyleydim bu kilodaydım ve bu şekilde giyiniyordum.Şu sıralar olduğumdan daha farklı giyinmemi istiyor anlayamadım bu erkekler evlenince tatmin olmuyor mu bu nedir ya.Evlenemden önce de sadeydim şimdi de benim yapım yetiştirilme tarzım bu.Eşimin istediği çok kadınsı giyinmek,onu da ben yapamıyorum kişiliğime uymuyor ,birbirimizden soğuyacağız diye korkuyorum.Sürekli aynı konuları tartışıyoruz.Bundan aylar öncesinde tv de ki mankenlere bakıp "erkekelre bu tip kızlar daha çekici geliyor ama evlenilecek kadın değiller" demişti .Ne yani beni çekici bulmuyor evinin hizmetçisi olarak mı görüyor bu?Ben hep böyleydim niye evlendin benimle ya.Allah sonumuzu hayır etsin kafayı yiycem ya
özellikle çocuk olduktan sonra sanırım daha farklı oluyor... benim eşimde aynı gözü dışardı... bunu açıkca beyan eder ama beni çok sevdiğinide söyler nasıl oluyorsa bu saçmalık... çocuk olduktan sonra insan hemen eskisi gibi bakımlı olamıyor uykusuzluk yorgunluk çocuk ev eş ama erkek bunu anlamıyor... benim eşimde çocuk olduktan sonra farklı şeyler düşünmeye istemeye başladım der konu açılınca hoş bu tür konuları hiç kapatmakta istemezde etrafımızda hangi kadın çekici kim güzel.... banada herzaman benden memnun olduğunu, güzel olduğumu, sex hayatımızın çok ii olduğunu söyler ama başka kadınları düşünmeninde ona zevk verdiğini söyler... bilmiyorum hangi birini anlatayım... mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?