Merhaba arkadaşlar .Uuzun zamandır girmiyordum konuya yorum yapanlar çok olmuş hepsini okuyamadım ,birazdan okurum.Bu konu eşimle aramda sorun oldu.Eşim bakımlı ol derken,akşamları ben geldiğimde eşofmanla durma,saçın yapılı olsun ,gece yatağa sexi kıyafetlerle gir.Dışarıda mutlaka topuklu ayakkabı giy diyor.Bakımlı olmayı böyle tanımlıyor.Makyajdan bahsetmedi.Ağdaya gidiyorum zaten.Benim üzüldüğüm nokta ne biliyor musunuz ,eşimin o adamı haklı bulması aldatmanın gerekçesi olarak görmesi onun ileride bana bunu gerekçe olarak gösterme olasılığının yüksek olmasıdır.Bugün yine konuştuk.Bana ne dedi biliyor musunuz.Ben seni aldatmadım ki,hayatta böyle gerçeklikler var demek istedim.dedi.Bunu külahıma anlatsın.Sonuçta kadın hem çalışarak hem annelik yaparak koşturuyor hayatının her döneminde olmasa da bazı dönemlerinde bakımsız olabiliyor.Ne yani bu aldatma gerekçesi mi bu şerefsizce bir düşünce,saygısızlık.Üüzldüğüm şey eşime artık güvenemiyorum.Daha önce de şöyle bir yorum yapmıştı.Tv deki kadınlar insana daha çekici geliyor ama onlarla evlilik olmaz demişti.Korkuyorum ben ya..Bazı arkadaşlar 10 dk nı alır makyaj yapmak demiş.Doğru ama herzaman psikolojin aynı olmayabilir depresif dönemleri de var kadınların,bir de her kadın doğum ve sonrası olan süreci aynı psikoloji ile atlatmış olamaz ,neden herkesi kendiniz gibi olmasını bekliyorsunuz kadın her daim bakımlı olmalı diyen arkadaşlara soruyorum bunu.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktanBirisi duysa dizi yüzünden kavga çıkarıyor der.Konu sizi değil ki ,konu eşimin bakış açısı.Biz 2 yıllık evliyiz,böylece eşimin bu yönünü de öğrenmiş oldum.Hiç kusura bakmasın eşim beni aldatmasın diye hertarafa koşturup sonra koştur koştur ne giysem acaba eşim için stresini yaşayamam ben buyum beni böyle kabul etmeli.Ben de onun giydiği kıyafetleri beğenmiyorum tarz olarak ama ağzımı açıp bir kere eleştirmedim kırılmasın diye.Ben onu öyle kabul ettim o neden beni bu sade halimle kabul etmiyor
Sizin eşinize ne yapsanız boş.
Bence kendiniz olun artık.
İster beğenir, ister beğenmez.
Sizi devamlı tenkit etmesine de izin vermeyin.
Kıyafetlerinizi beğenmiyorsa, siz onunkilere bayılıyor musunuz?
Bu tarz şeyler sonuç olarak aldatmanın nedeni olamaz.
Böyle bir korkunuz olmasın yani.
Bir gün karşınıza böyle bir nedenle aldatıp gelme ihtmalini düşünmeniz boş şuan için.
Bu mantıkla birşey yapacaksa, yolu açık olsun zaten.
Boşverin kendiniz olun en iyisi, nasıl rahat ediyorsanız öyle olun.
Böyle bir korkun olmasın yazmışsın ama hayatım,sonuçta adamda bu mantık var.Bu mantıkla hareket eden birinin aldatma ihtimali de vardır.Ben güveneyim mi yani eşime.Açıkçası ondan bir adım uzaklaştım bu fikri yüzünden.Sanıyordum ki o da benim gibi samimi,herkesi olduğu gibi kabul eden dış görünüşe fazla takılmayan biri sanıyordum.Belki benim ileride 3 çocuğum olucak belki depresyona giricem daha bakımsız olucam ne yani beni aldatması mı gerekir
Gerekmez.
Zaten size böyle bir gerekçeyle ve bahanelerle de gelemez.
Bu bahaneler saçma sapan şeyler.
Arkasına sığınılamayacak şeyler.
O yüzden diyorum ki korkunuz olmasın.
Evet eşinizin söylemleri hiç hoş değil,
sizi soğutuyor olabilir, haklı olabilirsiniz.
Ama aldatacak mı bu konuştukları yüzünden diye kendinizi tüketmeye gerek yok.
Acaba aldatır mı diye bu hayat yaşanmaz.
Herkesin, benim de dahil aldatılma ihtimalimiz var.
Ama acaba aldatır mı diye yaşayamayız, aldatırsa görür.
Böyle saçma sapan bahanelerle sizi aldatmaya kalksa,
zaten sizin tepkiniz net.
Olmamış ve belki de hiç olmayacak bir şey için kendinizi üzmeyin.
Onun dışında fikirleri hoş değil tabi, haklısınız.
Merhaba arkadaşlar .Uuzun zamandır girmiyordum konuya yorum yapanlar çok olmuş hepsini okuyamadım ,birazdan okurum.Bu konu eşimle aramda sorun oldu.Eşim bakımlı ol derken,akşamları ben geldiğimde eşofmanla durma,saçın yapılı olsun ,gece yatağa sexi kıyafetlerle gir.Dışarıda mutlaka topuklu ayakkabı giy diyor.Bakımlı olmayı böyle tanımlıyor.Makyajdan bahsetmedi.Ağdaya gidiyorum zaten.Benim üzüldüğüm nokta ne biliyor musunuz ,eşimin o adamı haklı bulması aldatmanın gerekçesi olarak görmesi onun ileride bana bunu gerekçe olarak gösterme olasılığının yüksek olmasıdır.Bugün yine konuştuk.Bana ne dedi biliyor musunuz.Ben seni aldatmadım ki,hayatta böyle gerçeklikler var demek istedim.dedi.Bunu külahıma anlatsın.Sonuçta kadın hem çalışarak hem annelik yaparak koşturuyor hayatının her döneminde olmasa da bazı dönemlerinde bakımsız olabiliyor.Ne yani bu aldatma gerekçesi mi bu şerefsizce bir düşünce,saygısızlık.Üüzldüğüm şey eşime artık güvenemiyorum.Daha önce de şöyle bir yorum yapmıştı.Tv deki kadınlar insana daha çekici geliyor ama onlarla evlilik olmaz demişti.Korkuyorum ben ya..Bazı arkadaşlar 10 dk nı alır makyaj yapmak demiş.Doğru ama herzaman psikolojin aynı olmayabilir depresif dönemleri de var kadınların,bir de her kadın doğum ve sonrası olan süreci aynı psikoloji ile atlatmış olamaz ,neden herkesi kendiniz gibi olmasını bekliyorsunuz kadın her daim bakımlı olmalı diyen arkadaşlara soruyorum bunu.
Eşim" Ben seni aldattım yada aldatacağım demiyorum ama kadının bakımsız olması ir çok insan için aldatma gerekçelerinden sadece bir tanesidir " diyor.Şu cevaba bak yahu.Bırak başka erkekleri senin ne düşündüğün önemli benim için "dedim.Aynı şeyi düşünüyorki diğer erkekler için diyor haksızmıyım.Şimdi de kıvırıyor işte
Böyle bir korkun olmasın yazmışsın ama hayatım,sonuçta adamda bu mantık var.Bu mantıkla hareket eden birinin aldatma ihtimali de vardır.Ben güveneyim mi yani eşime.Açıkçası ondan bir adım uzaklaştım bu fikri yüzünden.Sanıyordum ki o da benim gibi samimi,herkesi olduğu gibi kabul eden dış görünüşe fazla takılmayan biri sanıyordum.Belki benim ileride 3 çocuğum olucak belki depresyona giricem daha bakımsız olucam ne yani beni aldatması mı gerekir
Olmamış bir şey için kendimi üzmemem gerek bu konuda çok haklısın ama eşime artık samimi duygular besleyemiyorum.Ben ona eski ben değilim artık olamam da.Bu da aramızın soğumasına sebep oluyor.Ben onun ağzına yemek götüren,çayını karıştıran hatta çorabını bile giydiren biriydim artık eskisi gibi olmayacağım.Ona buna borç para verip geri alamıyor ben lazere gidicem dediğimde çocuğumuzun geleceği ne olcak diyor bundan sonra paraları süsüm püsüm için harcayıp sonra da senin için yaptım dicem
aldatılmaktan korkuyosa bi kadın ve bu korkuyu atamıyosa, bilsin ki aldatılır
ağzıyla kuş tutsa boş, aman şöyle yapayımda böyle yapayımda aldatılmıyım diye bi çabaya girmek, aldatılmaktan daha gurur kırıcı bişey
eğer farklı bişeyler yapılcaksa bakımdır, falandır filandır, daha önce yapılmayan bişeyler, kadın kendi için yapmalı, evliliğinde değişiklik, heyecan için yapabilir ama bunları aman aldatılmayım bunları yapayımda diyosa, boşuna uğraşmasın bence:hulya:
aldatılmaktan korkuyosa bi kadın ve bu korkuyu atamıyosa, bilsin ki aldatılır
ağzıyla kuş tutsa boş, aman şöyle yapayımda böyle yapayımda aldatılmıyım diye bi çabaya girmek, aldatılmaktan daha gurur kırıcı bişey
eğer farklı bişeyler yapılcaksa bakımdır, falandır filandır, daha önce yapılmayan bişeyler, kadın kendi için yapmalı, evliliğinde değişiklik, heyecan için yapabilir ama aman aldatılmayım bunları yapayımda diyosa, boşuna uğraşmasın bence:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?