bu ne ya hep kadınlar kendilerine bakıyo bakmazsa erkek başkasına gidiyo bilmemne,erkek bakımlı olsun kadına kendini beğendirsin kadın erkeği beğenmeyince başkalarına gitsin yook olmaz ama beyefendiler istediği kadına gider kendini tatmin eder istediğini yapar kadın nedir ki elinin kiri.bebek baksın yemek temizlik yapsın erkeği tatmin etmek için uğraşsın süslensin püslensin erkekler de beyendiği kadınlara baksın birlikte olsun.kadın başka erkeğe giderse fahişe olur ama erkeğin doğasında var istediği gibi aldatır istediği kadına bakar gayet normaldir kadın da kadınlığını yapsaydı allahalla işi o erkeğine beyendircek kendini dimi
erkek arkadaşon o süper vucutları fotolardan tv lerden görmüş değil mi ? fotomontajdan,kamera hilelerinden de haberdar mı acaba ???Ayılıp bayıldıkları kadınların "doğal, ev halleri"
Sabah - Galeri - Dünya - Ünlülerin makyajsız halleri
Bu da yabancılar
Celebrities Without Makeup : Top Socialite
Celebrities Without Make Up! - Celebrity Gossip, News & Photos, Movie Reviews, Competitions - Entertainmentwise
Ben bunu erkek arkadaşıma göstermiştim de tamam makyajsız berbatlar ama o süper vucütları ne yapcaz, ne diyceksin demişti öküzalsanaalsanasmile
Senin süper vücuduna ben
Ayılıp bayıldıkları kadınların "doğal, ev halleri"
Sabah - Galeri - Dünya - Ünlülerin makyajsız halleri
Bu da yabancılar
Celebrities Without Makeup : Top Socialite
Celebrities Without Make Up! - Celebrity Gossip, News & Photos, Movie Reviews, Competitions - Entertainmentwise
Ben bunu erkek arkadaşıma göstermiştim de tamam makyajsız berbatlar ama o süper vucütları ne yapcaz, ne diyceksin demişti öküzalsanaalsanasmile
Senin süper vücuduna ben
Mkayajı bırakın giyimleri de çok paçoz :)
erkek arkadaşon o süper vucutları fotolardan tv lerden görmüş değil mi ? fotomontajdan,kamera hilelerinden de haberdar mı acaba ???
giyin süslen diyen arkadaşlar bebeksiz çoğunlukta sanırım...bebeğimin ilk 1 yılında özellikle, yemeğimi zor yiyordum; bi de kalkıp uykusuz ve açken sexi gecelik mi giyeceğim?
peki bayan bu haldeyken beyefendi ne yapıyor? eve geldiği gibi takım elbisesini fırlatıp pijamasını giyiyor, ohh seriliyor koltuğa..
bense kucağımda bebeğim, çocuğu taşımaktan iki büklüm olmuşken, mini etekle rahatsız halde dolaşamam kusura bakmasın..
erkekler de çoğunlukla; hafta sonu traş olmaz evde pijamayla dolaşır..biz bayanlar da bakımlı erkek isteyelim o zaman hadi bakalım yapsınlar beyefendiler de...
heee bunlarda erkek arkadaşına bayılcaktı zaten
ama yiğidi öldür hakkını ver, makyajsızda güzel olanlar var:hulya:
giyin süslen diyen arkadaşlar bebeksiz çoğunlukta sanırım...bebeğimin ilk 1 yılında özellikle, yemeğimi zor yiyordum; bi de kalkıp uykusuz ve açken sexi gecelik mi giyeceğim?
peki bayan bu haldeyken beyefendi ne yapıyor? eve geldiği gibi takım elbisesini fırlatıp pijamasını giyiyor, ohh seriliyor koltuğa..
bense kucağımda bebeğim, çocuğu taşımaktan iki büklüm olmuşken, mini etekle rahatsız halde dolaşamam kusura bakmasın..
erkekler de çoğunlukla; hafta sonu traş olmaz evde pijamayla dolaşır..biz bayanlar da bakımlı erkek isteyelim o zaman hadi bakalım yapsınlar beyefendiler de...
Hakikaten ya bunu diyenlerin çok uslu çocukları olmalı. Ben tuvalete bile gidemezdim, aylarca sürdü bu durum.
ya ama şölede bişey var bebek konusunda eşimde bakmak zorunda yani ben duşa girmeyip yemek yemeyip tuvalete bile gidemeyecek seviyede bebekle ilgileneceksem o ne iş yapacak ki ?
ya kadının kendini zorlayarak kocasına güzel görünmeye çalışması taşıma suyla değirmen dönmez gibi bişey
yani kadının kendini şımartması lazım, kendi için yapması lazım, yok kocası için yapıyosa bir yapar iki yapar üçüncüde bıkar
zaten sırf kocası için yapıyosa yakışmazda iğriti durur bence, mesela sırf kocası için mini etek giymesi
halbuki kendi için giyse o giysinin ruh haline bürünecektir
ay bu konu bana nedense teacher81 diye bi üye vardı onu hatırlattısempatiksalakcinni
ya evet hakkaten.. hani rimel sürmek 5 dk diyen arkadaşlar ya çocuksuz ya da çok uslu çocuklara sahip.. çok afedersiniz o 5dk bulsam lavaboya giderim dediğim zamanlar oluyordu. duş yapma için bile en az 24 saat önceden ayarlamam gerekti çoğu zaman.. ne rimeli yahu sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?