Kocamın diziye yorumuna bir bakın

bu ne ya hep kadınlar kendilerine bakıyo bakmazsa erkek başkasına gidiyo bilmemne,erkek bakımlı olsun kadına kendini beğendirsin kadın erkeği beğenmeyince başkalarına gitsin yook olmaz ama beyefendiler istediği kadına gider kendini tatmin eder istediğini yapar kadın nedir ki elinin kiri.bebek baksın yemek temizlik yapsın erkeği tatmin etmek için uğraşsın süslensin püslensin erkekler de beyendiği kadınlara baksın birlikte olsun.kadın başka erkeğe giderse fahişe olur ama erkeğin doğasında var istediği gibi aldatır istediği kadına bakar gayet normaldir kadın da kadınlığını yapsaydı allahalla işi o erkeğine beyendircek kendini dimi

Son düzenleme:
ben kendim yokladım kocamı
aman bu cemilede ne uyuz kakılmış gibi giyiniyo :umursamaz:
oysa carolin öylemi afet afet adam tabiki caroline bakacak haklı demiştim
kocamda ayaklandı bana kızdı ağzından çıkanı kulağın duyoyo mu diye
acaba yoklandığını anladımı

popüler kültür bunu istiyo, kadını yutan bi kültür olmasına rağmen en başta kadınlar bu kültüre çanak tutuyo, sonra diyolar neden 2. sınıfız
neden acep
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
giyin süslen diyen arkadaşlar bebeksiz çoğunlukta sanırım...bebeğimin ilk 1 yılında özellikle, yemeğimi zor yiyordum; bi de kalkıp uykusuz ve açken sexi gecelik mi giyeceğim?
peki bayan bu haldeyken beyefendi ne yapıyor? eve geldiği gibi takım elbisesini fırlatıp pijamasını giyiyor, ohh seriliyor koltuğa..
bense kucağımda bebeğim, çocuğu taşımaktan iki büklüm olmuşken, mini etekle rahatsız halde dolaşamam kusura bakmasın..
erkekler de çoğunlukla; hafta sonu traş olmaz evde pijamayla dolaşır..biz bayanlar da bakımlı erkek isteyelim o zaman hadi bakalım yapsınlar beyefendiler de...

Son düzenleme:
erkek arkadaşon o süper vucutları fotolardan tv lerden görmüş değil mi ? fotomontajdan,kamera hilelerinden de haberdar mı acaba ???

heee bunlarda erkek arkadaşına bayılcaktı zaten

ama yiğidi öldür hakkını ver, makyajsızda güzel olanlar var:hulya:

erkek arkadaşon o süper vucutları fotolardan tv lerden görmüş değil mi ? fotomontajdan,kamera hilelerinden de haberdar mı acaba ???

Nerdeee.. Aklına bile getirmezki. Onla berbner tüm erkekler kendilerine sunulan yalana, aldatmacaya inanıyorlar. Birşey dediğim yok ama erkek ünlüler de aynı işlemlerden geçiyordur ama bunu gerçek zannedip, onların hep böyle olduğunu düşünüp,kendine bakamadan aynı şeyleri sevgilisinden, eşinden beklemeleri.

Ayy sinirlendimalsanaalsanasmile

sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

valla ya ilk sene sex mi o da ne olabilirsin yani
:roflol::roflol:

heee bunlarda erkek arkadaşına bayılcaktı zaten

ama yiğidi öldür hakkını ver, makyajsızda güzel olanlar var:hulya:

Onlarda da hafif makyaj var şekerim. Bir ruj, parlatıcı, rimel, hatta fondoten sadece profesyonel makyaj değiller.. Demem o ki o kadınların da biizm ev halimizden bir farkları yok ama işte anlayacak adam :))

Son düzenleme:

Hakikaten ya bunu diyenlerin çok uslu çocukları olmalı. Ben tuvalete bile gidemezdim, aylarca sürdü bu durum.

bence bi erkek eşinin bakımlı olmasını isteyebilir bu onun hakkı ama bunu abartıp bakımlı olmazsan başkasına giderim mantığı çok yanlış ve saygısızca... ama ev işini çocuğu bahane edip paspal paspal ortada dolaşmak ve bunu alışkanlık haline getirmek de doğru değil bi kadının en azından temizliğine ağdasına saçına başına kıyafetine dikkat etmesi lazım diye düşünüyorum ...

Hakikaten ya bunu diyenlerin çok uslu çocukları olmalı. Ben tuvalete bile gidemezdim, aylarca sürdü bu durum.

ya evet hakkaten.. hani rimel sürmek 5 dk diyen arkadaşlar ya çocuksuz ya da çok uslu çocuklara sahip.. çok afedersiniz o 5dk bulsam lavaboya giderim dediğim zamanlar oluyordu. duş yapma için bile en az 24 saat önceden ayarlamam gerekti çoğu zaman.. ne rimeli yahu sempatiksalakcinni

valla ufak bi bebeğin varsa olay rimel sürmek değil onu temizlemeksempatiksalakcinni

aman takma be sende ne gerek var boş boş konuşmalarına canının sıkıyon moralini bozuyon boşuna demezler evlenince kadınlar erkeklerden daha çabuk çökerler diye nasıl çökmeyelim ayol öyle ol beğenmezler böyle ol beğenmezler ne istediklerini ah bir bilseler zaten erkek diye yada koca diye ortaya çıkacaklar boşver sende ona de kendine bak diye sende ona örnek göster diziden birilerini karşılıklı sonuçta valla bende evliyim böyle durumlar karşısında boş kalmam kendimide ezdirmem alta kalmam flörtken ayrı dertleri çekilir evlenek diye baş eti yerler evlenirsin bu seferde ayrı değişik huyları çıkar bitek kadınlar değişmiyo zaten ne varsa erkeklerin soylarında anlamış değilim biride aynı binide boşver sallama dizilerede takılma çok hangisi iyi bir konu işlemiş sanki salla derim ben sana

valla şaka maka bi yanada oturmuş gerçekten sevginin bağlılığın olduğu evliliklerde kadında erkekte bunlara hiç takılmaz, gerçek bu bence
ama tabii monotonlaşmamak, hem kendine hem evliliğe renk katmak açısından bakım yapmak, normalde tarzın olmayan şeyleri denemek güzel, hoş

canım evet bende o diziyi izledim ve sırf bu yüzden sinir oldummm....aldatmaaaaaa yüzünden...!!!
ne yaniiii bakımsız kadınların kocaları hepsimi aldatıyo hem hersey dış görünüş mü....
tamam bakımlı olmak tabiki her zaman her yerde güzel ama bunu her zaman herzaman yapınca sanki eşimiz fark edebilcekmiii???
belki oda sıkılıcak bu kadar bakımlı ve her gün böle süslenmemizden....
kıskanc olanlar mesela istemez bence eşinin bu denli dikkat cekecek sekilde bakıp yapıp süslenip güzel olmasını.....
çok şükür bakım yapıyoz ama böle de olmamalı bence.....
insan sevdigi ne olursa olsun her zaman gözüne de gönlüne güzel gelmeli bence allahım huy güzelligii versin diyorum...
eşine gelincede sana laf carptıgını hiç hissetmedim canım inanki olabilir hep yorum yapmıyozmu sanki bizde hersey için hiç üzülme sen emiiii....
bende herkesi tenzi ederekten yorum yaptım....
hepinize ii geceler canlar......a.s.

Son düzenleme:
ya ama şölede bişey var bebek konusunda eşimde bakmak zorunda yani ben duşa girmeyip yemek yemeyip tuvalete bile gidemeyecek seviyede bebekle ilgileneceksem o ne iş yapacak ki ?

ya ama şölede bişey var bebek konusunda eşimde bakmak zorunda yani ben duşa girmeyip yemek yemeyip tuvalete bile gidemeyecek seviyede bebekle ilgileneceksem o ne iş yapacak ki ?

hıh işte o da bebeğe bakacağı için mini mi giyilmiş, rimelimiz uzun gösteren mi? suya dayanıklı mı? ilgilenecek zaman olmuyor.. bir bebek deyip geçmemek lazım insanın tüm zamanını alıyor..

bir gerçek var ki erkekler, bizim kadar dayanıklı olmuyor.. bir mama yedirse "öldüm, bittim" moduna geçiyorlar.. en azından bebekler büyüyene kadar, kadını biraz kendi haline bırakmak gerek..

katılıyorum....
bunu eşinizden önce kendiniz için,kendinize olan saygınız için yapmanız lazım aslında...insan paspal paspal olunca ruhu bile çöküyor,ama saçını başını yapıp makyaj yapınca daha iyi hissediyor....

sırf karşıdaki istiyor diye yapılmaz ki zaten,insanın içinde olacak...

yahu çalışıp çocuğu olan kadınlar var bir sürü gayette bakımlılar....ki çalışmıyorsa insan daha kolay...bence abartıyorsunuz....çatır çatır herşeye yetişip kendinide ihmal etmeyen kadınlar çook...benim annem en basiti...yıllarca öğretmenlik yaptı,çocukta büyüttü,evinide temizledi yemeğinide yaptı ama her daimde bakımlı,giyimi kuşamı yerinde,tırnağından ojesi eksik olmayan bir kadındı....55 yaşında şimdi,hala daha öyledir....

bu arada hani bazıları demiş ya sanki onlar çok mu iyi,bakımlı,fit falan....e tabi bu da etkiler insanı,karşındaki öyle değilse psikolojik olarak sende salabilirsin....
kendi adıma söylemem gerekirse ben nişanlıyım şu an,nişanlımda bakımlıdır,yıllardır spor salonlarından çıkmaz vs...hatta bana bile o gaz veriyor,bende saçına makyajına dikkat eden biriyimdir ama spor konusunda itiraf edeyimki çok umursamazdım..yani kilolu falan değilim(3-4 kilo fazlam var) ama fit olmak adına spor yapmışlığım yoktu bu yaşıma kadar...şimdi nişanlım sayesinde onada el attım....kışın spora gitmeden önce kilo almıştım baya bi,resimlerimize falan bakınca dedim bu nee kendine gell.....hemen gittim spora diyet yaptım 6 kilo verdim....60 tım 54e düştüm...50ye düşmek istiyorum şimdi...3ay gittim kışın yine gidicem,pilateste yapıcam....

evlenincede evimizde spor odası düşünüyoruz...yaymak yokkkk....bayanssulusmile

çocuk oluncada aynı şekilde dikkat edicem....evlenmeden önce bile yani şu an bile kendimi bakımsız görmeye tahammül edemiyorum,biraz kilo alsam,göbeğim çıksa sinir oluyorum kendime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…