Kocamın diziye yorumuna bir bakın

makyaj konusunda bişey söylemedim bakımlı olmak boya küpü gibi ortada dolaşmak değildir bence zaten ama dediğim gibi duş almaya ağdaya giitmeye fln zaman olmalı diye düşünüyorum ki siz tuvalete bile gidememkten bahsediyosunuz korktum valla büyük konuşmak istemem ama bebeğimiz hayırlısıyla doğduğunda eşimde bakmak zorunda. yapamaz edemez beceremez diye düşünmemek lazım baştan alıştırmak lazım bence

valla ya ilk sene sex mi o da ne olabilirsin yani
:roflol::roflol:

Hakikaten ya bunu diyenlerin çok uslu çocukları olmalı. Ben tuvalete bile gidemezdim, aylarca sürdü bu durum.

yani...

bebek sahibi olduktan sonra görüşlerini almak lazım...aklinialirimsmile

evlenince o kadar zor oluyo ki bi de bebek seni sürekli yanında görmek isterse:bbo::bbo::bbo:

demek ki anneniz son derece extreme bir örnekmiş.. Aslında şimdi ne kadar anlatsak da anlamanız imkansız.. Yaşayınca farkedeceksiniz.. kaldı ki ben de çalışıyorum ama eve gelince eşofmanımı giyer, saçımı toplarım.. evimde her daim podyuma çıkacakmış gibi gezmem imkansız.. çatır çatır yetişenler adına sevindim, ben o kadar yıpratamam kendimi.. :1closedeyes:

ayarlar ve gidersiniz, ama spontane davranamıyorsunuz.. elbette erkek bakar, keza benim eşim de baktı.. ama ben 1-2 aylık bebeğimi bakması için vermedim.. tabi bu tercih meselesidir.. umarım herşey gönlünüzce olur..

asıl nokta bu işte.. ben de 1 gün duş almasam hafif de olsa bi makyaj yapmasam kendimi berbat hissederim

hah kilit sözcük buydu

yani gece bile bazı olayların planlanması sıkıcı oluyor, herşey spontane daha güzelaklinialirimsmile

tabiki 1-2 aylık bebeği saatlerce ona bırakacak değilim ki ama 1-2 aylık bebek de çoğu zaman uyur mesela uyurken o başında bekleyebilir bende gidip duşumu alıp makyajımı yapıp az da olsa kendime zaman ayırabilirim.. bu çok zor olmaz tahminimce bilmiyorumkismile

zaman kalır tabii de sen o zamanı uyuklayarak değerlendirmek isteyebilirsin

ufak bebeğin varsa bi de kolikse falan zaten bi tükenmişlik moduna giriyosun bu moddan da ancak 6-8 ay sonra çıkabiliyosun

asıl nokta bu işte.. ben de 1 gün duş almasam hafif de olsa bi makyaj yapmasam kendimi berbat hissederim

eşim son derecede yardımcı olduğu halde,mamalarını verir,altlarını alır,gazlarını çıkarır..buna rağmen ....umarım doğumdan sonra da öyle olursun ama evdeki hesap çarşıya uymuyor...bebek bakmak sanıldığı gibi çok kolay değil..........

Son düzenleme:

yok zaten yıpratmadı kendini,yapısı öyle,içinden geliyor yani...

ha ben evlenmedim henüz,çocuğumda yok haliyle sizin kadar bilemem nedir,nasıl oluyor ama kendimi bildiğim için hani yapım gereği öyle yapamam gibi geliyor....
zaten dediğimiz şey böylee eni konu fondötenler,allıklar farlar full makyaj ya da işte sürekli zıpçık gibi darr,bir karış eteklerle gezmek değil....yani bunu kadınların daha iyi anlaması gerek ,neden bahsettiğimizi....

çalıştığınızı söylemişsiniz mesela,işe giderken yapmıyor musunuz makyaj?bir rimel bir ruj sürmüyor musunuz?ne kadar vakit alıyor bu?1 dakika mı 2 dakikamı?evde eşofmanla rahat ediyorsanız ayrı,tabi olabilir...ki eşofmanla bile şık olunabilir,giydiğiniz eşofmana göre değişir...veya eşofman yerine tayt giyebilirsiniz mesela,üzerine şık bir bluz...vs vs

inşallah.. ama size kendimden bir örnek vereyim.. benim bebeğim 9 ay gaz sancısı çekti.. hani ilk aylar 18 saat uyur derler ya, gülüyorum şimdi.. sürekli yapışık bir şekilde 9 ay gezdik oğluşumla.. o yüzden bırakın zaman ayırmayı, duş için ya eşimin gelmesini veya annemi beklerdim.. O yüzden çoooook zor olabiliyor, bebek topiclerinden de anlaşıldığı gibi.. ama umarrım sizin ki zor olmaz yerimseniben

bi de ruhum kokoş diyenler var ya, onlar hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde bakımlı valla, hiç yok değil böyle kadınlar

ondada bebek gelir banyonun kapısında oturur, sen çıkana kadar ağlar, vicdan azabıyla banyo yaparsın

ay iyi ki benim ki büyümüş ya, anılarım canlandı
sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

işe gideken yapıyorum tabi, ama ne bileyim belki de makyaj sevmediğim için, eve gelince ilk iş silerim..
zaten evde paspal gezmekten bahsetmiyorum.. elbette ki her türlü şık olunur.. benim bahsettiğim evde mini etek, yapılmış saç mevzusuydu ilk sayfalarda anlatılan.. yoksa bu dediklerinize katılıyorum... yerimseniben

benimde bebeğim var onun bakımı evin temizliği uykusuzluk derken
bir yandanda kendime çeki düzen vermek bazen zor geliyor
ben eşim beni beğensin diye süslenip giyinmiyorum kendim için yapıyorum
aldığım 20 kiloyu 2 ayda verdiğimi hatırlayınca gaza gelip iki arada bi derede kendimide ihmal etmiyorum dediğim gibi ne yapıyorsam kendim için
eşim beni makyajlı ve kokoş giyinen biri olarak değilde evi çekip çeviren
çocuğumuza gözü gibi bakan yoğunluktan doğru düzgün uyuyamayan herseyi yetiştirmeye çalışan biriyim diye beğensin

ondada bebek gelir banyonun kapısında oturur, sen çıkana kadar ağlar, vicdan azabıyla banyo yaparsın

ay iyi ki benim ki büyümüş ya, anılarım canlandı
sempatiksalakcinni

aynısı vallahi.. birkaç gün önce oldu bu olay.. küçük oğlum emekleyerek geldi, kapıya vurdu dakikalarca kaydirigubbakcemile3 kimse alamadı ordan kaydirigubbakcemile3

ben 6 ay aralıksız kuzenimin kızına baktım çok zor bi çocuktu devamlı hastalanır uyku yok ağlar susmaz iştah sıfır(3yaşında hala öyle)... böle dönemler olabilir tabiki insanın çocuğu herşeyden önemli ama diyorum elden geldiği kadar kendine dikkat etmeli bazı bayanlar bunları gerçekten bahane haline getirip salıyo kendilerini özel durumlar olur ama bunu alışkanlık haline getirmek kötü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…