kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

Eşinde de sorun var bay kuma da da canim bnm esimin o kadar eski arkadaslari var hepsi cocukluk arkadasi ama hic biri bn evdeyken gelmez gelseler bile esim beni yanlarina cikarmaz cok sacma esinin yaptigi evlendikten sobra bi sınır koymaliydi

Bu nasıl iş ya ... pat diye gelmesi, bazen yanınızada kocanız olmadgnda bile rahatsızlık duyup gitmemesi vs hoş değil ki. Bu durum da karışı tarafın kalbi kırılmadan nasıl çözülür bilemiyorum

Reactions: bga
Ben böyle iş görmedim... Kocanı bir güzel paylayasım geldi ama ben acaba aralarında bir şey var mı demeden de edemedim

Kocan peki baş başa kalamamaktan , beraber olamamaktan şikayetci değil mi hic ?

gelmesın demıyorum ama sureklı bızegelmesın. Cümlene bayıldım
evliliğin ilk zamanlarında erkekler eş ve arkadaş olayını tam ayarlayamıyor malesef zamanla olur sık sık dile getirmekte fayda war

bay kuma yüzsüzün önde gideni. Allah sana yardım etsin

böyle bir durum tamamen saçma dikkatli olmak gerekiyor Ünv mi okuyonus ya o ne ya annesine babasınà şikayet et bak demedi deme milet çok boş boğazdır laf dolasir başına dolanir ya o ya ben diceksin valla net ....

Eşin kumanızla konuştuktan bir ay sonra tekrar gelmeye başlıyorsa muhtemelen eşiniz şöyle diyor"bizimki arıza çıkartıyor, bir müddet evde görüşmeyelim, sonra yine gelmeye devam edersin"

Çok çok çok rahatsız edici,
kuma sizdeyken büyük çaplı bir cinnet getirmeden sorunun çözüleceğini sanmıyorum.

kuma kavramı değişiyor giderek bir arkadaşta eşimin bilgisayarı kumam demişti
sizi geçiyorum eşinizide eşinizin arkadaşı utanmıyor mu evli olan çiftlerin hayatlarına bu kadar müdahil olmaya olmaz çok yanlış eşiniz buna karşı durmalı eğer hadlerini bilmiyorsa hadlerini bildirin herşeyin bir sınırı var

Yerinizde olsam bunlar otururken arkadaşına gidip '7/24 buradasın ne eşimle başbaşa vakit geçirebiliyorum ne seninle beraber 3 kişinin arkasını toplamaktan dinlenebiliyorum ne de kendime vakit ayırabiliyorum. Otel paramı ver de bari bu gece rahat edeyim' derim. Eşiniz ters tepki verirse de kumana ya ev aç ya da siz otele gidin, evimde rahat edemiyorum yeter diye cevap verin.
Ben olsam böyle davranırdım, eşinizin karakteri çok agresifse bu kadar abartmayın tabi.
Zaten belli etmişsiniz ama sonra odanıza kapanmaya vs başlamışsınız iyice yüzsüzleşmiş arkadaşı. Açık açık rahatsızlığınızı o arkadaşa söylemeniz gerekiyor, eşiniz mesafe koymayı becerebilecek olsa çoktan koymuştu.

Ne saçma şey bu ya..
Kovana pes yani. Arkadaşının sizde kalması zaten çok yanlış birde sabah ikimizi yalnız bırakıp gidiyor. Bu nasıl bir genişliktir.

Kız eşinin ark.mis ne güzel. Ya ben ya kankan diyeceksin!! Aile durumları old.boyle demek için vicdanını susturmasi gerekiyor insanın.de gitsin..

Burası onların öğrenci evi değil.esin de o adam da anlamalı bunu artık.tamam cagirirsiniz arada yemeğe ya da bir çaya gelir.disarda gorusurler falan da yok gece kalması,yok eşiniz yokken sizde olması falan çok garip.kvler anlayisliysa onlara şöyle bari.esinin de anlaması lazim artık.insallah en yakın zamanda evlenir

Canım eşine bu durumun hiç uygun olmadığını anlatmalısın. Mesele sadece sizin rahat edememeniz değilki. Eşin yok ve sen sabah elin adamıyla aynı evde uyanıyosun. Bu adam bi sabah gelip senin yatağına girmeye kalksa Allah korusun sana bişey yapsa. Dünyanın bin bir türlü hali var.Eşin bunları hiç mi düşünemiyo hiç mi kıskanmıyo seni. Çok şaşırdım

+1500

Bu konudan sikayetci olup ,cingar cikarmak icin epey gec kalmissiniz ,
Evleneli 1 yili gecmis ,ilk defa bu olay yasandiginda esinin canina okusaydin ,
2. Defa tekrarlanirsa bosanirim diye tehdit etseydin iyiydi ,
Ayrica esin bu kadar bu kadar umursamaz siz evlenmeden once bu arkadas yokmuydu ,
Esinizle farkli bir iliskileri olmadigina emin misiniz ?
Sevgili vs

Demekki kocan seni takmıyor umrunda olsaydın elin adamını senle yanlız bırakmazdı

ilk okuldan buyana kapı bir arkadaşım var
Arkadaştan öte dostuz
Bazen birbirimizin evine sığmayız fazla geliriz
İnsanlık hali olur öyle şeyler
Kovarız birbirimizi Bildiğin yani
Tabii ya usulüyle yada şakayla karışık bir anlatımla
Yada arada ara verelim filan yaparız
Çünkü ikimizin de birbirimizden ayrı özeli var
Çok şükür farkındayız bunun
Şimdi biz mi samimiyetsiziz onlar mı ?

Sen bu çocuğa kız ayarla

Esimin cok yardima ihtiyaci olan arkadaşı oldu coguna da destek ciktim ama en en en yakini bile olsa erkek kardesi degilse sabah saat kac olursa olsun arkadasi gece bizde kaldiysa onu uyandirip evden beraber cikar...
Esinizle gelmesini degil kalmasini konusun oncelikle cunku yaptigi sey yanlis. kalma olayini cozdukten sonra gelme isini de halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…