Eşinde de sorun var bay kuma da da canim bnm esimin o kadar eski arkadaslari var hepsi cocukluk arkadasi ama hic biri bn evdeyken gelmez gelseler bile esim beni yanlarina cikarmaz cok sacma esinin yaptigi evlendikten sobra bi sınır koymaliydicok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
Ne saçma şey bu ya..cok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
Canım eşine bu durumun hiç uygun olmadığını anlatmalısın. Mesele sadece sizin rahat edememeniz değilki. Eşin yok ve sen sabah elin adamıyla aynı evde uyanıyosun. Bu adam bi sabah gelip senin yatağına girmeye kalksa Allah korusun sana bişey yapsa. Dünyanın bin bir türlü hali var.Eşin bunları hiç mi düşünemiyo hiç mi kıskanmıyo seni. Çok şaşırdımanlasın dıye bıgun selam dahı vermedım gıttım erkenden yattım uyudum ıkısınde yuzune bakmadım. kımse anlamadı. cıleden cıkmak uzereyım. hır gür yapmak istemiyorum ama durum bu hale gelecek gıbı
+1500Bak hala olayın ciddiyetinin farkında değilsin.Hala savunma yapıyorsun (yakın arkadaşı ne diyebilirim)YAHU EVLİSİNİZ EVLİ.SEN EVLİ BİR KADINSIN.Biz burda insanlara anan baban kardeşin gelmesin zırt pırt diyoruz.Elin adamının neişi var evinde.Hem de yatılı.Anan baban burda yoksa,alacaksın biletini anan babanın yanına gideceksin.Bu resmen boşanma sebebi ya.Evliliğin ciddiyeti yok.Ev mahremine saygı yok.Kafaya göre davranmak var.Bi deneymiş yakın arkadaşı.Yürüsün gitsin.Ben direk söylerim yaaa.Bu ne terbiyesizlik.Bi de hizmet edicem.Senin kocanın kafasını birinin alıp duvara vurması lazım.Kusura bakma hoş bir durum değil yaşadığın.İlerisini bilemem bu durumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?