- 30 Aralık 2009
- 23.946
- 96.555
- 1.123
ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum.
varsa kp niz aranız da iyiyse onun da ruhunu okşayarak çok güzel halledersiniz
mesela "babacığım maşallah ne kadar dikkatli insansın evine zırt pırt yabancı erkek girmiyor eşini zor durumda bırakmıyorsun Allah razı olsun.. x öyle değil valla xx arkadaşı sürekli bizde bazen yalnız bile kalıyoruz sen dikkatlisin ama o değil" gibi hem çocuğunu şikayet etmemiş gibi olursunuz.. babası çeker ayarı[eşimin annesı ve babası ayrılar
cok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
gunduz ben calısıyorum . eşim benden once evden cıkıyor. o sure zarfında yanlız kalıyoruz. ama sıkıntı şu bazen kalmam dıyor bu bakmısım sabah ayakkabıları bızde. o gece bızde kalmıs yanı. kocam da soylemıyor kaldı dıye. ben gecelıkle falan kalksam denk gelsek rezıllık zaten. uyardım kocamı ondan sonra kuma bızde dıye soyluyor bana artık. genelde tavır olsun dıye ben hepsınden once yatıp uyuyorum. sabah kalkınca goruyorum evde oldugunuNasıl yani ? Yanlış anlamadım değil mi? Hem yatıya kalıyor hem de gündüz sizinle tek kalıyor? Bütün suç esinizde. Arkadaşı da bildiğiniz yapışık hazirci.
benım arkadaslarım o kadar dusuncesız degıl. benı telefonla bıle gecenın 10 undan sonra aramazlar rahatsızlık vermeyelım dıye. kı ustelık gelıp kalsalar bu kadar ben kendı arkadaslarımla konusurum. anlamıyorum kı erkeklerın kendı aralarında nasıl bı anlasma tarzı var. nasıl bu kadar rahat olabılıyorlar. hyr yanı hıc mı kıskanmıyor kocamda cozemedımEşinizin ona diyeceği şey belli; bu akşam karımla başbaşa vakit geçirmek istiyoruz, pek yalnız kalamıyoruz bu aralar ben seni müsait olduğumuzda ararım. Bitti bu kadar. Bir daha ararsa karımın misafirleri var, karım bugün rahatsız, bugün karımla başbaşa dışarı cıkıyoruz gibi bir çok şey söyleyebilir eşiniz. Ama anladığım kadarıyla biraz geniş bir kocanız var. Sizin arkadasınız aynısını yapsaydı ne derdi acaba?
ah be cnm kac kere dedım ya. bu kadar mı guvenıyorsun dedım. ınsanlar kardeslerıyle aldatıyor o senın arkadasın ıkımızede guvenıyorsunda yıne de uygun degıl dedım. ya anlamıyor ya da soyleyemıyor. bende cıleden cıkacagım. suan bızde zaten cocuk. bı hafta ızın almıs. bı hafta bızde kalırsa ya ayrı eve cıkarım ya da annemın evıne donerım. ben boyle cekemem. tak dedı canımaeşinin sabah işe gideceği günlerde sizde kalması uygunsuz, benim eşimin de bir aerkadaşı var sevgilik ve nişanlılık süresince hiç bırakmadı peşimizi sağolsun ama evlenince yalnızca bir kere yatıya geldi onda da ben ısrar ettim, eşime artık evli barklı adamsın sende kalmam uygun olmaz demiş. bence eşine bu yönden izah et, sence uygun mu bu durum de? sen evde yoksun ve elin adamı ile ben evde tek başımayım diye söyle, böyle olunca huylanıp rahatsız olabilir :)) ben hep öyle akıl verdim :))
ya hata benım demeyın artık. o kadar kolay degıl. kocamın cozmesı lazım durumu. ben daha ne yapayım ya. tamam kapıyı acmam ama evden kovamıyorum ıste. o kadarını nasıl yapayım. benı suclayıp durmayın artık ne olur. zaten çileden cıkmısım.Onu bunu bilmem
Eşim yokken eve gelecek, zile bastıgı gibi kapıyı açar sektör der kapatırım.
Kan beynime sıçradı.
Hata senin.
ah be cnm kac kere dedım ya. bu kadar mı guvenıyorsun dedım. ınsanlar kardeslerıyle aldatıyor o senın arkadasın ıkımızede guvenıyorsunda yıne de uygun degıl dedım. ya anlamıyor ya da soyleyemıyor. bende cıleden cıkacagım. suan bızde zaten cocuk. bı hafta ızın almıs. bı hafta bızde kalırsa ya ayrı eve cıkarım ya da annemın evıne donerım. ben boyle cekemem. tak dedı canıma
ya hata benım demeyın artık. o kadar kolay degıl. kocamın cozmesı lazım durumu. ben daha ne yapayım ya. tamam kapıyı acmam ama evden kovamıyorum ıste. o kadarını nasıl yapayım. benı suclayıp durmayın artık ne olur. zaten çileden cıkmısım.
bı hafta bızde kalacagı kesınlessın aılelere telefon acıp hepsıne soyleyecegım. zaten annemın haberı var, gorumcemde bılıyor. ondan sonra da ya kuma kalsın ya da ben dıyecegım. o da olmazsa bosanmaya gıder. 1 senedır evlılıkten bırsey anlamadım. severek evlendık, hale bak.o zaman annesine söylemekle tehdit et, ben öyle demiştim, "şimdi bu durumu annene söylesem sence uygun olur mu?" dedim, seni o kadar iyi anlıyorum ki, düşün 3 hafta görmemişim nişanlımı o dönemler, döndüğü gün arkadaşı gelip kalıyor :0 ya bi bırak sevgililer buluşsun deli midir nedir? sizinki daha fena ya sizin ki bekar evi değil ki, ne o öyle? eşin de hatalı arkadaşı da, ikisi de acayip düşüncesiz ve rahatlar, bir çözüm bulman lazım acilen.
musade mı edıyorum tavrım musade eder gıbı mı.ayrıca evet canım eşin yokken asla kapıyı açma, aaa salak mı bu çocuk ya, öğrenci evi bellemiş sizin evi. eşini de küçümse valla, de ki kusura bakma ama ben senin kadar rahat değilim, elin herifinin bu kadar evimin içinde olması normal değil, sen nasıl buna müsade ediyorsun zaen aklım almıyor diyip ona kendi erkekliğini sorgulat valla ben böyle durumlarda bu yola başvuruyorum biraz belden aşağıya vurmak oluyor ama ne yapayım yani, onların akıl edemedikleri şeyler yüzünden biz niye rahatımızdan olalım ya?
cok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
varya bende anlamıyorum. suclu benı yapıyorsunuz suan. atıcam kendımı camdan şimdi. yaptıklarımı anlattım işte daha ne yapayım. adamı kovmayı yapamıyorum. hızmette etmıyorum. surat yapıyorum laf sokuyorum olmuyor. ama dfol gıt dıyemıyorum ıste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?