• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisi

Kimse erkekler tamamen suçsuz demedi.. Ama tabiri caizse "ayartma" denen bir durumda söz konusu. Ben de bir kadınım ama "bu konularda"en büyük yarayı biz kendi hemcinslerimizden alıyoruz. Kadinin kadina yaptigini erkek kadina yapmıyor. Burada boşuna algi yaratmaya kalkmayın.
hay agzina saglik.

Kimse erkekler tamamen suçsuz demedi.. Ama tabiri caizse "ayartma" denen bir durumda söz konusu. Ben de bir kadınım ama "bu konularda"en büyük yarayı biz kendi hemcinslerimizden alıyoruz. Kadinin kadina yaptigini erkek kadina yapmıyor. Burada boşuna algi yaratmaya kalkmayın.
Eslerinizde ayartilmasinlar efendim. Hic mi kadinlari ayartan erkek yok. Neden het kadin nefsine uymuyor. Neden bi erkek karim nefsine uymus erkek karimi ayartmis cumlesini kurmuyor.
Benim kocam kime bakarsa baksin tek suclu odur.

Eslerinizde ayartilmasinlar efendim. Hic mi kadinlari ayartan erkek yok. Neden het kadin nefsine uymuyor. Neden bi erkek karim nefsine uymus erkek karimi ayartmis cumlesini kurmuyor.
Bu konuda size katılıyorum . Ben de eşimi bir kadın ayarttı demem eşim adam değilmiş ki beni aldatmış derim. Ama yine de tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum.

Valla kocamdan yana hicbir sıkıntım yok çok şükür. Babamdan yanaydı.. Ama o kadar kötü düşüncelere sahipsinizki hemen bir aşagilama icerisine girip eşiniz de ayartilmasina getiriyorsunuz konuyu.. erkeklee sucsuzdur demiyorum ben önce şunu bi anlayin bi zahmet..

Esim müzisyen ve ortamlarda o kadar farklı seyler görüyoruz ki.. inanin su an erkekler çok efendi ama maalesef kadınlarımız,kızlarimiz evli bekar farketmeden sadece "ayartma"peşinde.. ne derseniz deyin bu böyle.. Sizler gibi hayal dünyasından degil gerçeklerden bahsediyorum. Ha erkek biraz nefsine hakim değilse maalesef bu olaylar oluyor..

Benim eşimin eski sevgilisi düğünümüze gelip birde dans etti.:halay: Ben eşime bu konularda güveniyorum ondan rahatsız edici bir hareket görseydim benide rahatsız ederdi. Bence kendinize güvenin ve öyle hareket edin.

Hanimlar,

Kimseyi alintilamadan kendi dusuncelerimi yazmak istedim. "Ayartma, ayartilma" meselesi icin..

Evet, sadakat sözünü veren iki eş. Kadinin erkege, erkegin de kadina karsi hem manevi hem de hukuken yeminidir. Sadakatsizlik hukukta suçtur.

Ben de yakinlik derecemizi soylemek istemedigim bir erkegin evli haliyle sevgilisi oldugunu biliyordum. Uzun sure kadini sucladim ama biliyorumki erkekte kendi ayaklariyla gitti.

Hanimlar sanmayinki kadinlar "ayartmak"tan vazgectigi zaman erkekler aldatmaktan vazgececek, kandirmayin kendinizi. Esleriniz istemedigi surece kimseye kendi ayagiyla gitmez. Ya da kadin gitmez.

Iki tarafta suclu, iki tarafta omurgasiz. Vay benim kocami ayartti dendiginde kocalariniz aldatmamis olmuyor, kocalariniz bule isteye gitmis oluyor. Neyse daha cok sey yazilir da, iyi aksamlar.

Ben küçük bir yerde yaşıyorum.Ev kendi evimiz yani taşınmamız mümkün değil.Bu kadın da uzaktan akraba sayılır yani illaki ortamlarda görüşmek zorundayım.

Valla bu benim başıma gelen en kötü şeyhanımlar böyle bişeyin sizinde başınıza gelmez umarım çook kötü gerçekten

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim
Konuyu daha ayrıntılı anlatmalısınız, mesela eşiniz sizin hayatınıza ilk giren kişi mi? Eşiniz size eski sevgilisini onunla yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlattı mı buna benzer durumlar var mı?

Hanimlar,

Kimseyi alintilamadan kendi dusuncelerimi yazmak istedim. "Ayartma, ayartilma" meselesi icin..

Evet, sadakat sözünü veren iki eş. Kadinin erkege, erkegin de kadina karsi hem manevi hem de hukuken yeminidir. Sadakatsizlik hukukta suçtur.

Ben de yakinlik derecemizi soylemek istemedigim bir erkegin evli haliyle sevgilisi oldugunu biliyordum. Uzun sure kadini sucladim ama biliyorumki erkekte kendi ayaklariyla gitti.

Hanimlar sanmayinki kadinlar "ayartmak"tan vazgectigi zaman erkekler aldatmaktan vazgececek, kandirmayin kendinizi. Esleriniz istemedigi surece kimseye kendi ayagiyla gitmez. Ya da kadin gitmez.

Iki tarafta suclu, iki tarafta omurgasiz. Vay benim kocami ayartti dendiginde kocalariniz aldatmamis olmuyor, kocalariniz bule isteye gitmis oluyor. Neyse daha cok sey yazilir da, iyi aksamlar.
İste herkes kendi başına gelen olaylardan dolayi bir bakış açısına sahip oluyor. İki tarafta elbet suçlu. Bu inkar edilemez bir gerçek. Ben de kendi başımıza gelen olaylardan ve sahit olduklarımdan dolayi "akıl çelen" bir tarafın olduğuna inanıyorum..

Aynen kadinlar tabanca dayiyor erkeklere karindan bosan diye.haklısınız boş boş konusuyorum
Zaten hep kadınlar haksız erkeklerin gazozuna ilaç koyup kötü emellerine alet ediyorlar, erkeğin karakteri bozuktur yemediği halt kalmaz karısı yakalayınca da tüm suç diğer kadının olur ahlaksız olan, ayartan, yuva yıkan... Erkek için bu olay ona gururlanacağı bir şey bile olur kimse çıkıp ta diğer kadını taşa tuttukları gibi aldatan erkeğe bunu yapmaz. Kimse kimseyi silah zoruyla birlikte olmaya zorlamıyor yapılan hata 2 kişilik....

Bence bir kadin bir sey hissediyorsa altinda bir durum vardir. O eski sevgili esinle evlenemedigi icin gozunde buyutuyor olabilir, esinin akli onda kalsin istiyor da olabilir. Belki de sana gicikligina yapiyordur.

İste herkes kendi başına gelen olaylardan dolayi bir bakış açısına sahip oluyor. İki tarafta elbet suçlu. Bu inkar edilemez bir gerçek. Ben de kendi başımıza gelen olaylardan ve sahit olduklarımdan dolayi "akıl çelen" bir tarafın olduğuna inanıyorum..

Sen de haklisin, herkes kendi hayatinda yasadiklarindan pay biciyor. Eminim daha agirlarini yasayan da vardir. Ki dunyanin en agir yuklerinden biri olabilir bu konu. Kaostan zevk alan, ciddi anlamda bi erkege veya kadina takintili olan kadin-erkek var. Kandirilan veya kendi istegiyle giden kapi her zaman ikisinin de suclu olduguna cikiyor. Allah kimseye yasatmasin.

Tamam da dans ederken kocamın içine düşücekti nerdeyse
Görmezden gelmeye çalış
Neden ayrıldıklarını biliyormusun
Kaç sene çıkmışlar
Siz nezaman tanıştınız
Ya bin soru soruyoruz şu konuyu güzelce yazsaydın ya arkadaşım
Düzenlesen konuyu daha iyi yardımcı olacağız

Valla bu benim başıma gelen en kötü şeyhanımlar böyle bişeyin sizinde başınıza gelmez umarım çook kötü gerçekten

Konuyu cok bölük pörçük anlatiyorsunuz. Konuyu ayrintili anlatin denenlere de kulak asmiyorsunuz. Mesela kocasini adam yerine koymuyor demissiniz, bunu nereden biliyorsunuz? Cok uzun ve deli dizgin bir ask hayatlari mi vardi mi sizi bu denli etkiliyor? Hoslanmadiginiz birisi oldugu icin hareketlerini boyle algiliyor olabilir misiniz?

Muhabir gibi hissettim kendimi ama bunlari anlatmazsaniz konunuz cok fazla uzamayacak bu gidisle.

Back
X