- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
Sultan gelinin de yazık yüzü gülmedi ki hiçBir sultan gelin olamadiniz tabii dogar dogmaz anasindan alip siz buyutseniz olmazdi boyle seyler
Lutfen biraz mantikli olun. Bakmazsaniz gormezsiniz eski sevgiliyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sultan gelinin de yazık yüzü gülmedi ki hiçBir sultan gelin olamadiniz tabii dogar dogmaz anasindan alip siz buyutseniz olmazdi boyle seyler
Lutfen biraz mantikli olun. Bakmazsaniz gormezsiniz eski sevgiliyi
Sultan gelinin de yazık yüzü gülmedi ki hiç![]()
Harbi mi nerde ahahahahHiç durgun olur mu. Bi konu açıldı ekşın oradaşiddet, uyuşturucu, sapıklık, taciz, tehdit vs hepsi tek bi konuda
Konu sahibi bakmayıverin...
Kocan onun içine düşmediği sürece sorun yok :)) ben kocama bakarım kocamdan şüphelendiysem o zaman böyle takıntı olurdu o seni sinir edeceğine sen onu sinir et görmezden gel yok gibi davran sonuçta o başkasıyla dans etti kocan senin kolundaydı istediğini yapsın eğer onu görmeye devam edersen olayları farklı boyuta kendin taşımış olursun .. kocana da onu kendin göstermiş olursun .. akıllı davran öfkene yenilme onu isteseydi onu alırdı :)Tamam da dans ederken kocamın içine düşücekti nerdeyse
Çok güzel bir yanıt. ..TebriklerAnasından doğduğu gibi almadınız ya bu adamı, herkesin geçmişi var.
Kesinlikle. Neymiş kadın da sucluymus. Kadına ne benim evliligimden. Yalnızca eşim sorumlu olurAyrıca kızlar bende tüm suçu kocama atarım kadına değil ayartmaya çalışan var evet oldu olacak :)) adam gibi dursun o da ayarılmasın :))) ben hiç karşı tarafa suç bulmam yakalasam kadınla muhattab olmam kocamın işi biter bu kadar basit .. her gel diyene gidilirse adına da nefs denilirse ohooo kadınında nefsi var kimse kusura bakmasın
Bende bundan bahsediyorum. Kadının kadına yaptığını erkek yapmıyor. Ama dışardan bir kadın benim evliligimden neden sorumlu olsun. Iki tarafta suçlu değildir. Tek suçlu eş kisisidir. Elin kadınıni benim evliligim neden ilgilendirsin? O sorumlu değil bundan.Kimse erkekler tamamen suçsuz demedi.. Ama tabiri caizse "ayartma" denen bir durumda söz konusu. Ben de bir kadınım ama "bu konularda"en büyük yarayı biz kendi hemcinslerimizden alıyoruz. Kadinin kadina yaptigini erkek kadina yapmıyor. Burada boşuna algi yaratmaya kalkmayın.
Umarim başınıza gelmez ama gelirse ne demek istedigimi anlarsiniz. Bu arada bahsi geçen kişi eşim degil babamdir. Tektarafli düşünmeyin hic aklımıza gelmeyen şeyler olabiliyor.. ya bu kadar da olur mu dersiniz ama oluyor.. erkek nefsine hakim olmadigi icin sonuna kadr suclu.. ama bir kadın o adamin evli olduğunu biliyorsa hatta cocuklari oldugunu da bildigi halde o adamın peşini bırakmıyorsa o elin kadinin ne suçu var olmuyor.. Allah'tan geberdi gitti hem de ne zaman geberdi biliyor musunuz tam evlendigim gün... babam düğünüme bile gelemedi.. en mutlu günümde bile babamin yanımda olmasini istemedi resmen... Benim kardesimin ve annemin 30 senesini mahvetti... İnanir mısınız Allah affetsin bile diyemiyorum..Bende bundan bahsediyorum. Kadının kadına yaptığını erkek yapmıyor. Ama dışardan bir kadın benim evliligimden neden sorumlu olsun. Iki tarafta suçlu değildir. Tek suçlu eş kisisidir. Elin kadınıni benim evliligim neden ilgilendirsin? O sorumlu değil bundan.
BlBoş durmaktan hep bunlar. dertsiz başınıza ders almak hoşunuza gidiyor sanırım. başka bir uğraş bulun kendinize rahatlarsınız.
Herkes başına geleni bilir haklısınız ama yine diyorum ortada %100 suç varsa bunun %70 erkek %30 u kadındır. Kadın dünyanın en en en kötü kadını olsun babanıza sülük gibi yapışsın hatta kapıların da yatsın hatta intiharlara kalkışsın ama erkek dik durup adamlığını ahlakını namusunu evliliğini korusaydı ne annenin ne kardeşinin ne de senin 30 senenin heba olmazdı.Umarim başınıza gelmez ama gelirse ne demek istedigimi anlarsiniz. Bu arada bahsi geçen kişi eşim degil babamdir. Tektarafli düşünmeyin hic aklımıza gelmeyen şeyler olabiliyor.. ya bu kadar da olur mu dersiniz ama oluyor.. erkek nefsine hakim olmadigi icin sonuna kadr suclu.. ama bir kadın o adamin evli olduğunu biliyorsa hatta cocuklari oldugunu da bildigi halde o adamın peşini bırakmıyorsa o elin kadinin ne suçu var olmuyor.. Allah'tan geberdi gitti hem de ne zaman geberdi biliyor musunuz tam evlendigim gün... babam düğünüme bile gelemedi.. en mutlu günümde bile babamin yanımda olmasini istemedi resmen... Benim kardesimin ve annemin 30 senesini mahvetti... İnanir mısınız Allah affetsin bile diyemiyorum..
Bu anlattıklarımdan sonraki %70'e 30 gibi bi oran çocuk mantığı ile olmuş.. Bence bu oran %50-50'dir.. Kadin babamin evli oldugunu bildigi halde diyorum.. annemin boşanması için evimize silahlı adamlar gönderip, kardeşimi ve beni öldürtmeyi düşünecek kadar gözü dönmüştü. Ki ben o zaman 12 yaşımdaydım.. birsey bilmeden iyiki geberdi dememi bile fazla buluyorsunuz..Herkes başına geleni bilir haklısınız ama yine diyorum ortada %100 suç varsa bunun %70 erkek %30 u kadındır. Kadın dünyanın en en en kötü kadını olsun babanıza sülük gibi yapışsın hatta kapıların da yatsın hatta intiharlara kalkışsın ama erkek dik durup adamlığını ahlakını namusunu evliliğini korusaydı ne annenin ne kardeşinin ne de senin 30 senenin heba olmazdı.
Kusura bakmayın ağır olacak ama senin babanda adam değilmiş ki bunları yaşatan bütün suçu kadına atıp geberdi gitti demeniz çok saçma. Keşke kadının yerine babanız ölseydi en azından daha az acı çekerdiniz. Şimdi o kadın öldü gitti başka kadın olmayacak mı sanıyorsun inan bana yapan bir daha yapacak. O yüzden ortada bir suç varsa en büyük suçlu erkektir.
Eski sevgilisini gordūğūmde tahammūl edemiyorum bana bide yakınolması tanıdığım kişi olmasıbeni deli ediyo bi düğün bi bayram olsun heryer de görüyorum eşimle sonuçta nede olsa bi geçm işleri bi aralarında biyaşanmışları var nede olsa eşimi gördüğü zaman herşeyi değişiyor davranışları tavırları konuşmaları bile bi alem sanki bak onu aldında beni almadın dergibi duruyo sanki ve ben de bunları anlıyorum
Ya hu ben büyük mü konuştum. O zaman devlet yokmuydu polis jandarma yokmuydu? Sizin yaşadıklarınızı asla kucumsemiyorum ama o kadının size karşı 1 gram sorumluluğu yoktu. Babanız bu kadınla zorla mı beraber oldu? Niye evliliğini çocuklarını karısını bu pislikten korumak için başka yerlere götürmedi uzaklasmadi?Bu anlattıklarımdan sonraki %70'e 30 gibi bi oran çocuk mantığı ile olmuş.. Bence bu oran %50-50'dir.. Kadin babamin evli oldugunu bildigi halde diyorum.. annemin boşanması için evimize silahlı adamlar gönderip, kardeşimi ve beni öldürtmeyi düşünecek kadar gözü dönmüştü. Ki ben o zaman 12 yaşımdaydım.. birsey bilmeden iyiki geberdi dememi bile fazla buluyorsunuz..
Benim yaşadıklarımı yaşasaydınız bu kadar rahat konuşabilir miydiniz acaba.. ben 40 yaşındayım.. babam da şu an 70 yaşında.. Ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum siz hic merak etmeyin.. Neyse büyük lokma ye büyük konuşma demişler.. sizlere de tavsiyemdir..
Allah'im yarabbim herşeyi acıklamak zorunda mıyım ben? Bilmediginiz konular hakkinda nasil atıp tutmaya cesaret ediyorsunuz!!! Babamdan nefret ettim ben yıllarca.. su an yasli diye vicdan yapiyorum sadece ona karşı.. annem de o olaylardan sonra boşandı 32 yaşında 2 çocukla başının çaresine baktı... Ve annem hiç evlenmedi.. sizin babaanneniz neler yaptı bilemem...Ya hu ben büyük mü konuştum. O zaman devlet yokmuydu polis jandarma yokmuydu? Sizin yaşadıklarınızı asla kucumsemiyorum ama o kadının size karşı 1 gram sorumluluğu yoktu. Babanız bu kadınla zorla mı beraber oldu? Niye evliliğini çocuklarını karısını bu pislikten korumak için başka yerlere götürmedi uzaklasmadi?
Bu çocuk hesabı değil kadını %50 hatalı bulmak asıl çocuk hesabı. Babanız kendi canını ortaya koyup o kadını sizden uzak tutabilirdi ama anladığım kadarıyla yapmamış.
Anneniz neden o adamı boşanmadı peki çocuklarının kendi canına kast edilmiş yıllarca perişan olmuşsunuz psikolojiniz bozulmuş.
Lütfen şunu demeyin annemin kimsesi yoktu 2 3 çocukla nereye giderdi sahip çıkanı yoktu diye. Benim babaannem 28 yaşında 7 çocuğuyla dul kalmış dedem 32 yaşında vefat etmiş. Bundan 50 yıl önce yani babaannem hem çalışmış hem çocuklarını okutup onlara bakmış. Yani isteyen kadında çocuklarına sahip çıkar o cehennemden kurtarırdı.