Kocamın eski sevgilisinin kocası ?

Vala doğru söylüyorsun sanırım.. aklımdan bu geçiyor ama ne diye eklemiş diye de kafama takıldı :/
Belkide eşiyle bir sey yaşadı sizin eşinizin adi gecti oda bakmak istedi yanlışlıkla dokundu farkında değil
Hani belki öyle oldu belki böyle oldu varsayımlar çoğalır gider

Bırakın engeli basın gitsin

Kocama güvenirim ama ben öyle körü körüne ben kocama güveniyorum diyenlerden değilim hayatta herşey insanlar için ve herkesin herşeyi yapabilme ihtimalide her zaman kafamın bir köşesinde vardır, bu sadece kocam için değil tanıdığım her kişi için. Dolayısı ile doğru tahmin aklımdan bu ihtimalde geçti ..

Buda çok saçma evli yazıyor profilimde ve kocamla fotom var gerçekten böyle düşünebilir mi :/

siz çok nasıl desem saf kalmışsınız(iyi anlamda)
karılarını aldatan bütün erkekler bunu bekar kadınlarla mı yapıyor zannediyorsunuz?

profil fotonuzun eşinizle olmasının bir önemi yok erkekler için kaldı ki bu adamın amacı bence benim dediğim gibi zaten. intikam istiyor karısıyla sevgili olan adamdan.

Nasıl ekliyor sizin onayınız olmadan? engelleyin gitsin bence.

Evet haklısınız öyle.. anlamıştım adam belki birşey der diye silip engellemediniz hemen. Yukarıda ki arkaşn dediği gibi yazın adama tanıyamadm diye duruma göre engeli basarsinz yada dinlemeye devam edersiniz.
Kocanız duyarsa da acaba bir arkadaşm mıydı o yüzden sordum kim olduğunu öğrenince de ben ne alaka diyip engelledjm dersiniz olmaz mi

Silsem engellesem hiç görmeyecek aslında söyleyip söylememe arasındayım .. söylemelimiyim gerçekten ?
Engellemeyin. Benim eşim engellediğim numaralara da bakıyor. Tanımadığınız biri değil. Eşinizi huzursuz etmeye gerek yok. Bence direk söyleyin. Ortak karar verin.

Engelleyin,silin kapansın konu.
Size ulaşmasını gerektirecek ne olabilir ki?eski sevgililer görüşüyor olamaz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…