- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi beklenenan41
-
Belkide eşiyle bir sey yaşadı sizin eşinizin adi gecti oda bakmak istedi yanlışlıkla dokundu farkında değilVala doğru söylüyorsun sanırım.. aklımdan bu geçiyor ama ne diye eklemiş diye de kafama takıldı :/
Kocama güvenirim ama ben öyle körü körüne ben kocama güveniyorum diyenlerden değilim hayatta herşey insanlar için ve herkesin herşeyi yapabilme ihtimalide her zaman kafamın bir köşesinde vardır, bu sadece kocam için değil tanıdığım her kişi için. Dolayısı ile doğru tahmin aklımdan bu ihtimalde geçti ..Eşinize karşı güveniniz nasıl acaba yanlış anlamayın da acaba onun eklemesi nasıl desem acaba eşiniz onun eşiyle ilgileniyorda adam da sizi ekleyip bunu size söyler yada sizin aranız nasıl diye takip ediyor gibi mi düşündünüz
Bu sakat bit hamle.. benim eşim görebilir onun eşi görebilir vsBen olsam merak ederdim adamın ne derdi var diye. Eşime söylemeden mesaj atardım.
Buda çok saçma evli yazıyor profilimde ve kocamla fotom var gerçekten böyle düşünebilir mi :/
Bu sakat bit hamle.. benim eşim görebilir onun eşi görebilir vs
Baktık yok henüz..Mesaj kutunuza iyice bakın.Diğer kutunuza mesaj yazmış olabilir.
Engelle. Gerçekten bir konu varsa sana ulaşmayı istiyorsa mutlaka başka bir yoldan ulaşır.Baktık yok henüz..
Evet haklısınız öyle.. anlamıştım adam belki birşey der diye silip engellemediniz hemen. Yukarıda ki arkaşn dediği gibi yazın adama tanıyamadm diye duruma göre engeli basarsinz yada dinlemeye devam edersiniz.Kocama güvenirim ama ben öyle körü körüne ben kocama güveniyorum diyenlerden değilim hayatta herşey insanlar için ve herkesin herşeyi yapabilme ihtimalide her zaman kafamın bir köşesinde vardır, bu sadece kocam için değil tanıdığım her kişi için. Dolayısı ile doğru tahmin aklımdan bu ihtimalde geçti ..
Engellemeyin. Benim eşim engellediğim numaralara da bakıyor. Tanımadığınız biri değil. Eşinizi huzursuz etmeye gerek yok. Bence direk söyleyin. Ortak karar verin.Silsem engellesem hiç görmeyecek aslında söyleyip söylememe arasındayım .. söylemelimiyim gerçekten ?
Engelleyin,silin kapansın konu.Yaa bu sefer kocam görse yanlış anlar diye düşündüm..normalde sizleride ekleyeb oluyodur silip gidiyorum bu sefer sorsam ne alaka yada karısının haberi yoksa görse ortalık saçma sapan gereksiz karışmasın
Eklemiş o ama ben kabul etmedim tabiki, talep göndermeden bahsediyorum eklemiş derkenNasıl ekliyor sizin onayınız olmadan? engelleyin gitsin bence.
Yani Allah korusun ama büyük konuşmam hayatta, bu nedenledir ki neden ekledi diye düşünüyorumEngelleyin,silin kapansın konu.
Size ulaşmasını gerektirecek ne olabilir ki?eski sevgililer görüşüyor olamaz dimi
Söylersem oda huzursuz olmazmı ? Bence çok huzursuzluk verecek bir konu ne alaka yani..Engellemeyin. Benim eşim engellediğim numaralara da bakıyor. Tanımadığınız biri değil. Eşinizi huzursuz etmeye gerek yok. Bence direk söyleyin. Ortak karar verin.
Eşinizin sosyal medya listesine baktınız, mı?eski sevgili ekli mi,yada numarası hala kayıtlı mı?Yani Allah korusun ama büyük konuşmam hayatta, bu nedenledir ki neden ekledi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?