Kocamın eski sevgilisinin kocası ?

Sen ekleme ama mesaj at. Belki diyecekleri var diyeceği bir şey yoksa kafan demek ki engelle gitsin

Direk engelle eşine de bişeyden bahsetme mesaj falan atmış olsa neyse de. Dengesiz biri demek ki değmez olay büyütmeye

Birkaç ortak arkadaş olunca facebook önermiştir, o da eklemiştir.
Böyle de olabilir.
Herşeyden anlam çıkarmak çok yorucu olmuyor mu?

Benim gibi Facebook kullanma özürlüdür. Bana birkaç kez “…. arkadaşlık isteğinizi kabul etti” gibi bildirim gelmişti. Ama ben öyle birisine arkadaşlık teklifi gönderdiğimi hatırlamıyorumdur

Birkaç ortak arkadaş olunca facebook önermiştir, o da eklemiştir.
Böyle de olabilir.
Herşeyden anlam çıkarmak çok yorucu olmuyor mu?
Herseyden anlam cikarmak dediginiz bakkalin oglu degil esinin eski sevgilisinin kocasi. Siz de abartmayin bi zahmet

Ya sorsana adama pardon eklemişsiniz sebebi nedir diye
Eşine söyleyip engellemek aşırı saçma
Belki öğrenmen gereken şeyler vardır
Eşine söylemeden adama yaz adam pardon yanlış oldu falan derse eşine söyle bak bakalım panikleyecek mi?

Önce siz adama sorun kimsiniz neden eklediniz diye, adamdan cevabı alınca ngelleyin.esinize de adamla konusmamıs gibi sorun eski sevgilinin esi beni neden ekledi benle ne derdi var diye sorun bakalım esiniz ne diycek cevaına göre biraz kurcalarsınız. Benimde aklıma acaba adam esiyle esinşzin bişeyinimi gordu de sizi ekledi diye gelmedi degıl. Ama ilk cevabı o sahıstan ögrenin sonra esinize sorun . Yoksa esiniz sakın bişey yazma konusma engelle gitsin der bişey varsa eger konuyu kapatr.

Ben olsam eşime söyler direk engellerdim,adama yazmak çok riskli eğer önemli şeyler varsa başka şekillerde ulaşır.Şu an karakteri ve niyeti belli olmayan adamla muhatap olmazdım.

Canınızı sıkmak istemem ama Eşinizle karısının bir konuşmasını mesajlaşmasını yakalamış olabilir mi?
Size haber vermek için eklemiş olabilir mi

Belki de eşinizle hiç alakası yok kadın güven kiric bişey yaptı kadından şüphelendi eski sevgili diye düşündü.

Ya da adam yerine hesabı kadın kullanıyor size baktı yanlislikla ekledi. Hayatınızı merak edip takip ediyor bilerekte tepkinizi ölçmek için eklemis olabilir :)) eşinizden hemen suphelenmeyim lütfen . İçinize şüphe düştüyse Kabul etmeden sorabilirsiniz kimsiniz diye

Son düzenleme:
3 yıl önce geldiğini nasıl anladınız?

Belki de adam değil de kadın eklemiştir olamaz mı?
Bende merak ettiğim birini direkt kendi hesabımla eklemem eski sevgilimin hesabıyla eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…