- 8 Ağustos 2022
- 873
- 809
- 23
- Konu Sahibi beklenenan41
-
Direk engelle eşine de bişeyden bahsetme mesaj falan atmış olsa neyse de. Dengesiz biri demek ki değmez olay büyütmeyeMerhaba,
Hangi konudan açacağımı bilemedim umarım doğru olmuştur. Bugün çok enteresan bişey ile karşılaştım. Aynı şehirlerde yaşamamamıza birbirimizi tanımamamıza rağmen kocamın eski sevgilisinin kocası bugün beni facebooktan eklemiş. Kocamın Eski sevgilisini bildiğim için Fotolarından tanıdım çocuğu daha önceden görmüştüm fotosunu ordan biliyorum kocasınıda.Ama ne alaka sizce ? Öyle rastgele eklemiş ben denk gelmiş olamam mantıken..
Benim gibi Facebook kullanma özürlüdür. Bana birkaç kez “…. arkadaşlık isteğinizi kabul etti” gibi bildirim gelmişti. Ama ben öyle birisine arkadaşlık teklifi gönderdiğimi hatırlamıyorumdurMerhaba,
Hangi konudan açacağımı bilemedim umarım doğru olmuştur. Bugün çok enteresan bişey ile karşılaştım. Aynı şehirlerde yaşamamamıza birbirimizi tanımamamıza rağmen kocamın eski sevgilisinin kocası bugün beni facebooktan eklemiş. Kocamın Eski sevgilisini bildiğim için Fotolarından tanıdım çocuğu daha önceden görmüştüm fotosunu ordan biliyorum kocasınıda.Ama ne alaka sizce ? Öyle rastgele eklemiş ben denk gelmiş olamam mantıken..
Herseyden anlam cikarmak dediginiz bakkalin oglu degil esinin eski sevgilisinin kocasi. Siz de abartmayin bi zahmetBirkaç ortak arkadaş olunca facebook önermiştir, o da eklemiştir.
Böyle de olabilir.
Herşeyden anlam çıkarmak çok yorucu olmuyor mu?
Canınızı sıkmak istemem ama Eşinizle karısının bir konuşmasını mesajlaşmasını yakalamış olabilir mi?Merhaba,
3 yıl önce geldiğini nasıl anladınız?Merhaba arkdşlar, hepinizin vaktini çalmışım kusurabakmayın.meğer o talep 3 yıl önce hepimiz evlenmeden önceymiş ben facebookta yeni görmüşüm pek taleplere bakmıyordum yeni gelmiş sandım. Buda garip ama önemi kalmadı. Hepinize teşekkür ederim
Meğer küçücük yanında yazıyormuş 3y diye bende geç farkettim3 yıl önce geldiğini nasıl anladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?