kocamın eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm

aaa ne ilginç ya biriryle nişan fotosu başkasıyla düğün fotosu niye kaldırmamış ki acaba?

Senden öncesi kadın için de erkek için de, seni bağlamaz. Bununla evliliği yıpratma.

Herkesin evlenmeden önce ilişkisi olmuştur ki. Önemli olan senden sonrası. Eski fotoğrafı Kıskanmak ta aşırı saçma pes yani. Sanki adam gökten zembille senin kucağına indi.

Sonuçta bir zamanlar sevgilisiydi normal birşey .çok takılmamak lazım

Eşiniz ilk ilişkiniz mi?

Ben ne biçim kadınım yaa hic öyle birşeyle karşılaşmadım :) uyuyorum galiba , 9 yıldır körlük uykusundayim :)

Kız evlenmiş eski nişanlısıyla fotosunu niye silmiyor:)manyakmidir nedir

8 yıllık evliyim, 1.5 yıl da öncesi var. Hiç görmedim. Görsem kıskanırdım tabi. Benden öncesi vardır ama bilmemek çok daha güzel.

Öğrendiyseniz de çok takmamaya çalışın. Olan olmuş. Yazanlara bakılırsa beterin beteri var. Kaynanaları tarafından eskinin ismiyle anılmak felan...

Sende az değilsin gıı

Kadın takıldım dememiş ama her insan bir kıskanır, içi burulur yani. Senden öncesi seni ilgilendirmez, geçmiş geçmiştir cümleleri hareketlerimize mani duygularımıza mani değil maalesef

İlk gün canın acır bu çok normal ama sonra normalleşir canım. Ben eşimin benden önce çekilen tek resimlerini bile görmeye tahammül edemiyorum kim bilir hangi kıza göndermek için çekti bunu diyorum

hiç görmemek çok güzel olurdu.

İlk gün canın acır bu çok normal ama sonra normalleşir canım. Ben eşimin benden önce çekilen tek resimlerini bile görmeye tahammül edemiyorum kim bilir hangi kıza göndermek için çekti bunu diyorum
hahaha yerim seni yaa bende öyleyim :)

Eşlerinizin eski sevgililerini nerden buluyorsunuz? Ben esimin eski sevgililerinin isimlerini bilmem, esimde benimkileri bilmez. Esimle ikimizde sosyal medya kullanmayan tiplerdik. Ben yeni kullanmaya basladim.
Benim uzatmali iliskimde oldu ama o zaman bile sarmas dolas fotograf cekilmemistim. Esimin zaten uzatmali (uzun) iliskisi hic olmamiş. Muhtemelen yoktur fotografida biyerde, varsada kimdir bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…