kocamın eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm

Ben bu cevaba çok güldüm Bana da eşim anlatmazdı ama kayınvalidem, eşimin teyzesi hergün başka birisi arardı bunu; evlenince düzeldi falan deyip sinir krizine sokmuşlardı, ama ben tabi yüzümde gülümsemeyle umursamıyor edalarındayım. Eşim kabul etti evlenmeden önce çok fazla insanla görüştüğünü, gençlik ateşi diye ses etmedim ama ben hiçbirinin resmini görmek istemezdim, kıyaslama yaparım çünkü direkt

Benim sevgilimde eski kocamla opuslu koklasli dugun fotograflarima kadar hepsini gördu.
Adi ustunde eski iste.
O zaman onunla beraberdim elbet fotografim olacak.
Herkesin vardir.cok takilmayin.simdi sizinle birlikte.

Ben görseydim,eşime karşı salon kadını cizgimi bozmaz,o yokken açardim Nurettin Rençber eski yara şarkısını kendimi bunalıma sokardimşaka şaka

Bu aralar bu eski sevgili fotograflarini gorme ile ilgili konular ne kadar mevcut.
Eski... demek ki bitmis...bitmeseydi sadece fotograflarda kalmazdi. Ben onemsemezdim bu konuyu. Onemsemedim de hic. Benim de eski flortlerime yazdigim siirler var. O zaman anlam yukleyip siir yazdiklarim suan birsey ifade etmiyor.
Eski esimle evlendigimizde de genclik fotograflarinin arasindan sevgilisinin fotografi cikmisti. Ben hic uzulmedim. Neden uzuluyum ki? Bana sacma geliyor. Bu adamin senden once bir hayati varsa, senden once sevgilileri de olmasi normal. Olmamasi anormal olurdu bence. Anne karnindan cikip direk seni bulmadi ki...

Ay gıcık oluyorum öyle tiplere evlenmiş barklanmış adamın fotografı sende ne arıyor ne düşünerek silmiyosun anlamıyorum.tamamen kıskançlık başka bişey degil sen sakin ol canım eşinin o kişiye karşı bişeyi yoksa boşver o kendi kendine heveslensin.

super baglamissniz

Nişanlıyken eşimin eski sevgilisiyle fotoğrafını görmüştüm. Kıskançlık değil de sinir olmuştum. Eşim o zamanla çook zayıfmış, saçlar 3 numara sakal sıfır, kızda yaklaşık 4 katı, inanılmaz orantısız bir görüntü vardı. (lütfen kilolu hanımlar alınmasın yakışıp yakışmama olarak bakıyorum ben olaya) hatta söylemiştim, ne kadar zevksizmişsin neden benimle hemen evlenmek istedin çok iyi anlıyorum diye kahkaha atmıştım. Şuan eşim çok daha kalıplı saç uzun sakal bıyık tarz. Eşim inanılmaz değişti, yani o fotodaki başkası gibi

Sende takma kafaya, gezmiş tozmuş ama bak seninle evli.

Bende bir kac resim görmüştüm ama hic bir sey hissetmedim. Hemen yirtti atti. Acaba bende mi bir sakatlık var? Yada kiskanc mi degilim. Garip hissettim simdi.

Bende bir kac resim görmüştüm ama hic bir sey hissetmedim. Hemen yirtti atti. Acaba bende mi bir sakatlık var? Yada kiskanc mi degilim. Garip hissettim simdi.

Bende gördüm bende de sıfır tepki. Hee bu kiz miymis dedim gectim. Her daim mantiktan yanayim. O fotograf o anin bir donmuş hali bu ana bi zarari etkisi tepkisi yok ki

Bende gördüm bende de sıfır tepki. Hee bu kiz miymis dedim gectim. Her daim mantiktan yanayim. O fotograf o anin bir donmuş hali bu ana bi zarari etkisi tepkisi yok ki
Demek ki normal düşünüyorum belki de bizim de anilarimiz oldugu icin kafamızda buyutmuyoruz. Ben gercekten birsey hissetmedim hatta aniden yirtmasi beni biraz tuhaf hissettirmisti. Bilmuyorum canim cok mu cok mantikliyiz???

Siz yine fotoğrafları görmüşsünüz.

Biz eskiden aynı okulda okuduğumuzdan yani tam ergenlik macelarında yediği naneleri naklen izlemiştim.

Hey gidi günler hey.. Bak aklıma geldi, eşek herif.

Demek ki normal düşünüyorum belki de bizim de anilarimiz oldugu icin kafamızda buyutmuyoruz. Ben gercekten birsey hissetmedim hatta aniden yirtmasi beni biraz tuhaf hissettirmisti. Bilmuyorum canim cok mu cok mantikliyiz???

Yoo bence normaliz. Çünkü herif evde mi evde fotografini da mi biz dert edelim yani. Cok meshur bir kamyon arkasi sözü şöyle der. "BANA RESIMLERI DEĞIL KENDISI LAZIM".iste kendisi bende

ben onu bıle goremedım.sormadım ılk soyledıgınde eskı nişanlım var dedı ıyı tamam dedım.yıllar gectıkce kım oldugunu merak edıyorum.arada soruyorım adını da soylemıyorlar .kımse de soylemıyor.neden saklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…