- 25 Haziran 2016
- 7.602
- 13.616
- 248
cinsellik konusunda evet,
ama tabiki daha önce sevgilim oldu.
kızın profilinde yok.neden silmedi acaba
bende coool davranamıyorum malesefHic cool davranamayacagim bir konu daha
Evlenmiş ve eski nişan fotoları duruyor öylemiben de kocamın eski nişanlısına bakmıstım facede
ve o anda şok olmuştum
çünkü kızın sayfasında kocamla olan nişan fotoları duruyordu
kız kugu gibi , sarışın incecik ve cok guzeldi.
2011 de nişanlanmışlar
2011 de ayrılmıslar aynı zamanda
biz 2014 de evlendık ama fotolar hala duruyordu
kız da evlenmiş kızın profılınde bır de kocasıyla düğün fotosu vardı
Ben de cok kıskanmıstım ama geçti:)
evet aynen öyleydi:)Evlenmiş ve eski nişan fotoları duruyor öylemiNe rahat insanlar varya.Ne iyi kocası varmış.
bence kıskanmayın zaten onlar bırbırlerını yeterı kadar sevse ıdıler hayatında sıze yer olmazdı, ben o konuda rahatlık sınırlarımı aştım, eşimin benimle olan evliliği ikinci evliliği ve ilk evlilikten bir çocuğu var haliyle eski eşle görüşüyorlar çocuk dolayısıyla...ben de kocamın eski nişanlısına bakmıstım facede
ve o anda şok olmuştum
2011 de nişanlanmışlar
ben kıskanmıyorum kibence kıskanmayın zaten onlar bırbırlerını yeterı kadar sevse ıdıler hayatında sıze yer olmazdı, ben o konuda rahatlık sınırlarımı aştım, eşimin benimle olan evliliği ikinci evliliği ve ilk evlilikten bir çocuğu var haliyle eski eşle görüşüyorlar çocuk dolayısıyla...
genelde telde haledılıyor sorunlar ama bazen çocuğun yada eşimin aile üyelerinin ( evlilik ölüm gibi) özel anları olduğunda bir araya geliyorlar hatta geliyoruz, en son geçenlerde aynı düğünde karşılıklı oynadık ...
bende eskiden kıskanırdım ama zamanla anladım ki kıskanmak kendime zarardan başka birşey değil, eşimin umrunda bile değil eski eşi, aynı ortamda bulunduklarında bir araya gelmezler bile ikiside ayrı köşelerde takılırlar o nedenle salla gitsin modundayım
ohaaaaa kiz evlenmis ve eski nisan resimleri duruyormuyduben de kocamın eski nişanlısına bakmıstım facede
ve o anda şok olmuştum
2011 de nişanlanmışlar
Evet:)ohaaaaa kiz evlenmis ve eski nisan resimleri duruyormuydu
Eski sevgilisiyle sarmas dolas olmasi cok normal fakat o resimleri gormek hic mi rahatsiz etmez sonucta gormek cok farkliben olmam yahu. valla doğru söylüyorum:)
adamın eski sevgilisi elbet sarmaş dolaş anları olacak. foto ile göze görününce değişen ne var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?