kocamın eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm

yeni evlendigimizde esimin arkadasina gitmistik.arkadasinin esi bana laptopu getir resimlere bakalim.esim uzun yillardir arkadas bunlarla.neyse getirdim bilgisayari bana dosyayi gosterip sen bak ben geliyorum.megerse bilerek esimin ve eski sevgilisiyle beraber gezmeye gitmisler o resimler varmis.ben actim ilk gordugumde o kadar kotu oldum ki nerdeyse aglayacaktim.neyse geldik eve sabaha kadar agladim esim ikna etmeye calsiti sakinlestirdi beni.sagolsun o cok iyi davrandi bana.sonra ertesi gun aradi arkadasinin esini bi suru sey soyledi kadin benden Ozur diledi ama kirginligim gecmedi.simdi dusunmuyorum eski seyleri olan oldu esim beni seviyor ki benimle evli dusununce kiskaniyorum ama cokta aklima gelmiyo eskisi kadar

benim eşim kensisi gösterir bana kız arkadaşının fotolarını çokta şey yapmamak lazım banane benden öncesinden.

Böyle şeylere takılmayın diyorum geçmiş neticede adı üzerinde...

Senden önce sevgilileri olduğunu biliyorsan az çok sarmaş dolaş olacaklarınıda hesaba katmış olman gerekirdi...

Bende gördüm bir kaç birşey, yırtıp attım çöpe sosyal medyada ise görmemezlikten gelebilirsin takılmayın geçmiş gitmiş...

cinsellik konusunda evet,
ama tabiki daha önce sevgilim oldu.

Önceki sevgililerinizle mutlu fotograflarınız oldu mu?
Yada elele tutuştunuz, yada bir yerlerde göz göze oturdunuz.
Ama hepsi geçti bitti.
Mutlaka içiniz bir garip olmuştur ama takılıp kalınacak mesele de degil.
Gözünüzde büyütmeyin. Bir kaç güne etkisi azalır geçer.

Bi arkadaşım kocasının sevgilisiyle olan fotoğraflarını görmüştü sizinki iyi bence eskiymiş en azından.

Evlenmiş ve eski nişan fotoları duruyor öylemiNe rahat insanlar varya.Ne iyi kocası varmış.

bence kıskanmayın zaten onlar bırbırlerını yeterı kadar sevse ıdıler hayatında sıze yer olmazdı, ben o konuda rahatlık sınırlarımı aştım, eşimin benimle olan evliliği ikinci evliliği ve ilk evlilikten bir çocuğu var haliyle eski eşle görüşüyorlar çocuk dolayısıyla...

genelde telde haledılıyor sorunlar ama bazen çocuğun yada eşimin aile üyelerinin ( evlilik ölüm gibi) özel anları olduğunda bir araya geliyorlar hatta geliyoruz, en son geçenlerde aynı düğünde karşılıklı oynadık ...

bende eskiden kıskanırdım ama zamanla anladım ki kıskanmak kendime zarardan başka birşey değil, eşimin umrunda bile değil eski eşi, aynı ortamda bulunduklarında bir araya gelmezler bile ikiside ayrı köşelerde takılırlar o nedenle salla gitsin modundayım

ben kıskanmıyorum ki
konu sahibi ben değilim :)

ohaaaaa kiz evlenmis ve eski nisan resimleri duruyormuydu

Bende 8 seneden sonra eski sevgilisini merak ettim..sosyal medyada aradım, ama göremedim

Kıskanmanız gayet normal de.. eşinize yansıtmayın bence, gerçekten belki iyi niyetle atmıştır mesajı..hani yanlış bişi olmasın diye, olamaz mı??

ben olmam yahu. valla doğru söylüyorum:)
adamın eski sevgilisi elbet sarmaş dolaş anları olacak. foto ile göze görününce değişen ne var ki?
Eski sevgilisiyle sarmas dolas olmasi cok normal fakat o resimleri gormek hic mi rahatsiz etmez sonucta gormek cok farkli

Erkek arkadaşımın benimle tanışmadan önce platonik bir sevdiği varmış. Çok yakın arkadaşlarmış, kız da benimkinin ilgisini anlıyormuş keyfini çıkarıyormuş ama erkek arkadaşımın tekliflerini reddetmiş. 2 yıl boyunca kızı sevmiş baktı oluru yok vazgeçmiş. Sonra benimle tanışmış ama ben bu olayı flört döneminde başka bir kız arkadaşından duymuştum. Hayatımdaki en büyük stalkı o dönem yaptım. Kızla kendimi kıyasladım, yara bandı mıyım ben diye kendimi paraladım.

Sonra ne hikmetse kızımız birdenbire ortaya çıktı, okula gelmiş biz flört dönemindeyken erkek arkadaşıma onu sevdiğini, denemek istediğini söylemiş. 2 yıldır denemek istemeyen kız birdenbire denemek istedi, Allah'ın işine bak yahu :) Erkek arkadaşım da "Ben başka birini seviyorum seni seviyordum ama eskide kaldı artık" deyip göndermiş. Kız ortak arkadaşlardan öğrenmiş meğer beni, gelip tanışmak falan istemişti benimle hatta yüzsüzlükte son nokta. Sıkmayın canınızı evet insanın morali bozuluyor, kıskanıyor ama eşiniz artık sizi seviyor. Sevseydi zaten onunla olurdu, siz olmazdınız. Üzmeyin kendinizi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…