kocamin eski sevgilisiyle karsi karsiya gelmek: yada gelmemek

Merhaba ben Kezban
Dediğin gibi eski sevgili ne yaptı?
Vallahi canım herkes kendi tarafından bir eski sevgili sonuçta. Ama bizde ki eski eski olduğunu asla kabul etmedi evlendikten sonra hem eşimi hem beni 3 yıl telefonla sosyal ağlardan fake hesaplarla taciz etti takip etti numaramı buldu bana eşimle daha önce yaşadıklarını anlattı mesajlarını gönderdi eşim defalarca uyardı savcılığa verecektim nerdeyse ama sonra ona çok güzel bişey yaptım numarasını değişti bir daha da gözümüze görünmedi
Yani eskiyle sorunumuz yok eksik akıllılarla sorunumuz.

Ne yaptın canım çok merak ettim

maşallah sizin de her konuya uygun kocanızla bir hikayeniz var
allahtan kk'ya üye olmuşsunuz etrafınızdakiler baymıştır artık yazıp durmanızdan.

Çoğunluk habire gaz vermeye devam ediyor. Yahu eski sevgilinin bir şey dediği yok, koca düğüne gitmiyor, kimse kimseye nispet yapmıyor.
Muhtemelen eski sevgilinin umurunda değil olay. Ama verilen gazlarla konu sahibini huzursuz edeceksiniz.
Kendi kendine gelin güvey oldunuz valla. Biraz sağ duyu lütfen.

Konu sizin eşinizin eşli sevgilisi değil ki. Sizin başınıza geldi diye illaki konu sahibinin başınada mı gelecek.
Bu konu çok farklı sizinkiyle alakası yok.

Benim eşimde teyze kızı sevmiş, simdi ne olcak eşimin ailesine gitmeyimi.. Ooooo o kiz gelecek diye , kacamaklar yaparsan simdiden baş olmaz bide kuzenin dugunu... Arkadaslarin dedigi gibi guzelce giyin tak eşini koluna git

Bence git karşılaşsan nolcakki sonuçta seninle evlenmiş. Olmuş bitmiş bir iş bukadar mana yükleme hem rahatsız olacak birisi varsa oda o kız

Lafimi geri aldim

Suuuper yapmissin

Az bile yapmissin

maşallah sizin de her konuya uygun kocanızla bir hikayeniz var
allahtan kk'ya üye olmuşsunuz etrafınızdakiler baymıştır artık yazıp durmanızdan.

Çok şükür bir sorunum yok.
Sorunlarımla baş edecek aklım mantığım vede tecrübe edinmiş hikayelerim var.
Malum yaşım 40 ve iki evlilik yapınca ister istemez daha çok tecrübe ve hikaye sahibi oluyor insan.
Kk ya üye olmamın sebebine gelince genelde Kk da ki konuların çoğu hemen her evlilikte olan durumlar çoğunu okuduğum da evet kendimden bir parça okuyorum ve sorunun nasıl üstesinden geldiğimi yazarak yardımcı olmaya çalışıyorum.
Kk ya üye olmak için özel yetenek yada karaktermi gerekiyor?
Etrafımdakilere genel de yazarak değil sözlü olarak anlatıyorum.Ama burası sosyal ağ üzerinden bir sayfa olduğu için mecburen yazıyorum henüz telapati yeteneğim yok
En sevdiğim özelliğim de kimseyi sosyal ağ üzerinden yaptığı bir yorumla yargılayıp kınayacak kadar hadsiz değilim
İnsanın etrafında bayacak kadar arkadaşı olması ne kadar güzel.
Düşünüyorum da hiç hikayesi olmayan çok yanlız hatta öyle yanlız ki tek eğlencesi internette tanımadığı insanları kendince aşağılayarak egosunu ve yalnızlığını tatmin eden insanlar var
Allah korusun iyi ki onlardan biri değilim

Benim eşimde teyze kızı sevmiş, simdi ne olcak eşimin ailesine gitmeyimi.. Ooooo o kiz gelecek diye , kacamaklar yaparsan simdiden baş olmaz bide kuzenin dugunu... Arkadaslarin dedigi gibi guzelce giyin tak eşini koluna git

Soruysa eger bu evet gitme teyze kizinin evine

Konu sizin eşinizin eşli sevgilisi değil ki. Sizin başınıza geldi diye illaki konu sahibinin başınada mı gelecek.
Bu konu çok farklı sizinkiyle alakası yok.
Zaten sizin cevap yazdığınız yorumumun da konuyla alakası yok.
Ben konu sahibine konusuyla ilgili olan yorumumu ayrıca yaptım canım.
Bu yorum başkasına verilmiş bir cevaptır.
Ayrıca konunun benim eşimin eski sevgilisi olduğunu savunduğum bir yorumum da yok.Benim yorumlarımı değil konuyu takip edin

Yaaa bence sıkıntı yok gayet guzel yazdiniz
Yorumunuz icin tesekkurler

çıkarımlarınız ne gzel hepsi de birbirinden yanlış
kimse senin kocanı kapmaya yeltenmez burada hikayelerinde çokça olduğu gibi
bu konuyu es geçiyorum zaten sorunlu insanların sayfasında koca nispeti yapman hiç hoş değil ki çoğu zaman yapıyorsun
dikkatimi çekiyor. etrafındakiler de artık sallamıyordur seni de uydurma hikayelerini de

başkasının düğünün de orkestraya 20 lira verip kocaya şarkı çaldırtmak nedir yaaa pöffff biraz görgü
herkesin sevgilisi var kocası var korkma yani

Kizlar benim yuzumden kavga etmeyin

Hayat sevince guzel
Ve arkadas niye uydurma hikaye anlatsin ki ne cikari olur bundan

Koca nispeti olarakta hiiic algilamadim valla

Yaaa bence sıkıntı yok gayet guzel yazdiniz
Yorumunuz icin tesekkurler
Anlayışın için çok teşekkür ederim.
Malum doğumuma 10 gün kaldı biraz fazla heyecanlı vede gerginim.
Hariçten gazel okunduğu zaman inan daha da geriliyorum.Ben size saygı çerçevesinde yorumumu baskı yapmadan dayatmadan biraz gülmek ve rahatlamak içim yazdım ve bitti.
Sizde yorumlarıma kendinize yakışır bir şekilde asaletinizi kibarlığınızı göstererek cevaplar verdinğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Çok naif ve hassas bir kişiliğiniz olduğu belli.Benim gibi dişli biri değilsiniz zaten ortada sizi rahatsız eden dengesiz biri de yok.Siz diğer kişinin varlığını unutup eşinizi alıp normal bir şekilde düğüne gidin bence.İyi eğlenceler şimdiden.

başkasının düğünün de orkestraya 20 lira verip kocaya şarkı çaldırtmak nedir yaaa pöffff biraz görgü
herkesin sevgilisi var kocası var korkma yani

Kendini dugunlere davet ettirip dekolte giyip bas kosede oturuyormus eski sevgili

Arkadas iyi yapmis orkstraya para verip sarki caldirmakta

Bence iyi yapmis cunku bazilari anca bundan anliyor

olmuş bitmiş gitmiş yani eşin umrunda mı acaba o kızın .kim bilir kaç yıl geçmiş . süslen püslen git ohh eşinide tak koluna diyen kadınlar neyin kafasında acaba ?ne acaip bir ülkede yaşıyorum yahu .

:)) tesekkur ederim

Oyle yapmaya calisacagim
Ama esim gelmeyecek olsun belki daha rahat olurum bilemicem:)

Sizede hayirli dogumlar insallah bebisinizle guzel gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…