kocamin eski sevgilisiyle karsi karsiya gelmek: yada gelmemek

ben olsam giyinir süslenir koşa koşa giderdim :)))))))))))))))))))

Ya köprünün altından çok sular geçmiş gitmiş seninle evlenmiş o kızda belki nişanlıdır falan ne alakası var tabii ki gidin yan yana oturacak değilsiniz ya ama eşinde gideceği için eşinin onu görmesinden korkuyorsun galiba ya tekrar bir şey hissederse diye başka açıklaması yok. Ama sonuçta anlaşamayıp ayrılmışlar sizinle evlenmiş.

Valla eşin görüşmüyormuş. Sende kuzeninle zamanında kavga etmişsin. Bence düğüne mutlaka git. Ben seni çok iyi anladım. Hatta mümkünse kuzeninin gelin saçını yaptırdığı yerden daha iyi bir yere gidip süslenerek, abiyeni de giyerek bi güzel git. Boy gösterisi yap. Gecenin yıldızı ol bence.

Yok aslinda aklimdan hic gecmedi boyle bisey.
Ben istesemde esim gelmez aralari bozuk
Cok baska sebepten

Evet oyle karar verdim gidecegim, yorumun icin tesekkurler :)

Ben olsam koşa koşa giderdim...
Süslenir puslenir danslar ederdim eşimle çatır çatır çatlasın diye (gözü esindeyse hala)
Ooooohh sefam olsun :)))

Aynı sorun bende var benimde kocamın eski sevgilisi yle 2 kere karşılastik ama ben çok kıskanç biriyim yani haddinden fazla kıskancım ben eşime sonsuz güveniyorum ama o kızın eşimi eskilere götürüp ozendirmesinden korkuyorummmm

Ben olsam takıp takıştırır sürüp sürüştürür bir güzel giyinir takarım kocamı koluma giderim düğüne birde orkestraya açıktan bir 20 lira verip eşimle ikimizin şarkısını çaldırır birde isimlerimizi anons ettirir sonra da eşimle çıkıp bir güzel slow dans ederdim hiç kimsede umurumda olmazdı
Not: Tecrübeyle sabittir.
Biz eşimle dans ederken Kadının çantasını alıp bir hışımla salonu nasıl terk ettiği dün gibi aklımdadır

Tabii ki git. Kuzeninin düğünü, adam da senin eşin. Rahatsız olacaksa eski sevgili gelmesin.
İyice süslen, tak eşini koluna. İlla nispet yapmana bile gerek yok, zaten siz yuva kurmuşsunuz. Gerisi hikaye..

Ayy bu kötü olmus ama tabii neler yasandi öncesinde bilmiyorum Ama ben bu kadarini yapamam yinede saygi duyarim

Ayy bu kötü olmus ama tabii neler yasandi öncesinde bilmiyorum Ama ben bu kadarini yapamam yinede saygi duyarim
Kötü olan ne ki?
Gayet normal bence Kadınların egosu ile alakalı bir durum.
Tabi önceki mevzular epey uzun ve derin.Gittiğimiz her düğüne kendini davet ettirip dekolte giyerek gelip Lady Diana gibi baş köşeye otururdu
O yaptığım hareketten sonra bir daha görmedim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…