- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi anjelikaerik
-
ben olsam giyinir süslenir koşa koşa giderdim :)))))))))))))))))))Merhaba herkese
Esim benim kuzenimin arkadasiydi ,biz oyle tanistik
Aslinda karisık ama anlatmaya calisacagim umarim başarabilirim
Kuzenimin arkadasiyla eşim, sevgiliymis daha onceden. biz esimle tanismadan once ayrilmislar zaten ki ;biz tanistik
Sorun su ki; kuzenimle bu kiz hala arkadaslar buyuk ihtimal,
Ben kuzenimle gorusuyorum cok buyuk kavga etmistik fakat sonradan baristik
Simdi kuzenim evleniyor
Dogal olarak benimde gitmem lazim
Ama benimbu kizla ( esimin eski sevgilisiyle) karsilasmam ne kadar dogru olur bilmiyorum
Ki onun da dugune gelecegine eminim
Kafam karisik gitsemmi gitmesemmi bilemedim açikcasi
İki haftaya dugunleri olur sanirim
Ya köprünün altından çok sular geçmiş gitmiş seninle evlenmiş o kızda belki nişanlıdır falan ne alakası var tabii ki gidin yan yana oturacak değilsiniz ya ama eşinde gideceği için eşinin onu görmesinden korkuyorsun galiba ya tekrar bir şey hissederse diye başka açıklaması yok. Ama sonuçta anlaşamayıp ayrılmışlar sizinle evlenmiş.
Valla eşin görüşmüyormuş. Sende kuzeninle zamanında kavga etmişsin. Bence düğüne mutlaka git. Ben seni çok iyi anladım. Hatta mümkünse kuzeninin gelin saçını yaptırdığı yerden daha iyi bir yere gidip süslenerek, abiyeni de giyerek bi güzel git. Boy gösterisi yap. Gecenin yıldızı ol bence.
Merhaba herkese
Kuzenimin arkadasiyla eşim, sevgiliymis daha onceden. biz esimle tanismadan once ayrilmislar zaten ki ;biz tanistik
Simdi kuzenim evleniyor
Ama benimbu kizla ( esimin eski sevgilisiyle) karsilasmam ne kadar dogru olur bilmiyorum valla canm bende de ay ı sorun var kocamın eski sevgilisi ben çok kıskanç biriyim yani haddinden fazla kıskancım bizde 2 kere karşı karşıya geldik çok kötü bi duygu
Tabi ki git. Neden gitmeyesin.
Bende tam tersi bir his oluşurdu sanırım.
Güzelce süslenip gideyim diye
Ben olsam takıp takıştırır sürüp sürüştürür bir güzel giyinir takarım kocamı koluma giderim düğüne birde orkestraya açıktan bir 20 lira verip eşimle ikimizin şarkısını çaldırır birde isimlerimizi anons ettirir sonra da eşimle çıkıp bir güzel slow dans ederdim hiç kimsede umurumda olmazdıMerhaba herkese
Simdi kuzenim evleniyor
Ama benimbu kizla ( esimin eski sevgilisiyle) karsilasmam ne kadar dogru olur bilmiyorum
Konuyla ilgisi yok ama avatarındakine hastayım
Ben olsam takıp takıştırır sürüp sürüştürür bir güzel giyinir takarım kocamı koluma giderim düğüne birde orkestraya açıktan bir 20 lira verip eşimle ikimizin şarkısını çaldırır birde isimlerimizi anons ettirir sonra da eşimle çıkıp bir güzel slow dans ederdim hiç kimsede umurumda olmazdı
Not: Tecrübeyle sabittir.
Biz eşimle dans ederken Kadının çantasını alıp bir hışımla salonu nasıl terk ettiği dün gibi aklımdadır
Kötü olan ne ki?Ayy bu kötü olmus ama tabii neler yasandi öncesinde bilmiyorum Ama ben bu kadarini yapamam yinede saygi duyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?