- 23 Aralık 2012
- 7.861
- 52.377
- 748
Eşi asker polis ve şantiyede çalısanlar beri gelsinBiz de toplanıp bir konu açsak olurmuş ya eşimin içliği temalı, sayımız az değil belli ki
Aynen bende o yüzden zihnimden geçenleri derhal unutmaya çalışıyorumKorkunçlu şeyleri hiç sevmem ..
Sonsuzzz,özgürrr,nefes alarak... Kâh üşür kâh terler gibi. Haşinn bir o kadar mağrur.Donsuz gezen sonsuz sever derler. Bilip bilmeden aldatıyor demeyin.
Üfff şantiyede. Ben yine dahil oldumEşi asker polis ve şantiyede çalısanlar beri gelsin
Sanmam .. bizi bi tarafına saycagını biz kim köpekKonu sahibi don almaya gitmek için siteden gitti, mutlu musunuz?
En ucuz iç çamaşırı ne kadar haberiniz var mı?
Avukatı da dahil edin ne olur, eşimin kırmızı çizgisi diyorum. Olay çıkarır valla hiçbir içlik eyleminden eksik kalamaz, kalmamalıEşi asker polis ve şantiyede çalısanlar beri gelsin
Hava soğuk burada, ısınırız biraz.Ateş sizi çağırıyor hanımlar
deme öyle demeAteş sizi çağırıyor hanımlar
Don.Konu sahibi banlanmış.
Ne yaptınız kadına ya?
Yapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.
Ban yemenin de bir adabı var. Dik dur, mağrur bak. Hakkıyla yedik yediysek.deme öyle deme
Demek avkatlar da içlik düşkünü oğğww nooo..peki var mı başka meslekten de içliksiz hiçlik düşüncesi olan kocalarAvukatı da dahil edin ne olur, eşimin kırmızı çizgisi diyorum. Olay çıkarır valla hiçbir içlik eyleminden eksik kalamaz, kalmamalı
Geri don geri don...
Ban yemeyiz dimideme öyle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?