Komikli seyler yazıyolar sonra da benim basım yanıyoDaha yeni çıkmadın mı mahpustan
Sağlık çalışanıDemek avkatlar da içlik düşkünü oğğww nooo..peki var mı başka meslekten de içliksiz hiçlik düşüncesi olan kocalar
Arttırıyorum o zamanDemek avkatlar da içlik düşkünü oğğww nooo..peki var mı başka meslekten de içliksiz hiçlik düşüncesi olan kocalar
Allahtaa seniiBan yemenin de bir adabı var. Dik dur, mağrur bak. Hakkıyla yedik yediysek.
İlk banım kocasının spermlerini prezervatiften cıkarıp kukusuna süren hatun yüzündendiiBan yemeyiz dimiİlk banımı milletin don kullanmayan kocasının lekesinden yemek istemiyorum
Kitap okuyun ancak.Geri don geri don...
Uzanıp tutuver elimi bir gün... Utanır giyemem ne olur geri don...
Ya biz goygoy olsun diye konu açınca böyle eğlence dönmüyor. Hiç hayatın içinden insanlar değiliz sanırım.
Allah da bizi kahretmesin.
Daha da durmam buralarda.
iyi citlemememissin sanirim yoksa donuna akitmazdiYapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.
Aldatsa iş stresi der geçer iş önemli çünküİnşallah aldatıyordur aynı zamanda da terk eder. Bu dağ ayısından kendi iradenizle kurtulamayacağınız bariz.
Boşluğuma geldi kahkaha attım yaİlk banım kocasının spermlerini prezervatiften cıkarıp kukusuna süren hatun yüzündendiisen şanslı olursun ben milletin dölü yüzünden yedim
Ben Nilüfer'in eltisi yüzünden ilk kez ban yedimİlk banım kocasının spermlerini prezervatiften cıkarıp kukusuna süren hatun yüzündendiisen şanslı olursun ben milletin dölü yüzünden yedim
Akıllı adamın hali bi baska işte .. dötüde koruyor basıdaArttırıyorum o zamanbabam doktor kendimi bildim bileli o da içlik giyiyor
Artık çok geç...Ban yemeyiz dimiİlk banımı milletin don kullanmayan kocasının lekesinden yemek istemiyorum
He tabi tabi.Komikli seyler yazıyolar sonra da benim basım yanıyokonu sahibesinede cok hakszlk yapıldı üstüne bide banlanmış..
Ben böyle bakakalmıştım ekranaBoşluğuma geldi kahkaha attım ya
Yooo ben çok eğlendim. Her eğlencenin bir bedeli olur.Allahtaa seniihakkıylada yemedik anam kim vurduya gittik
Onu bilmiyom benBen Nilüfer'in eltisi yüzünden ilk kez ban yedim
Hâlâ hatırladıkça inanmakta zorlanıyorum.
Dua topiğinden bahsediyormYooo ben çok eğlendim. Her eğlencenin bir bedeli olur.
Beni karistirman, ben hic donsuz gezmem bi kere , adimin boyle sal sacakli konularda anilmasi bile skandal bxvxhxhxhGerçekten bunun normal olduğunu mu düşünüyorsunuz?Eşim,yeğenim,kardeşim hepsi erkek ve çamaşır giyer.Ayrıca don giymemesinin tek nedeni iş yerinde yaptığı ayak üstü kaçamaklar olabilir.Easy access
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?