Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Ben böyle bakakalmıştım ekrana ama bikez olunca bagmlılık yapıo işte o kötü buralara hasret kaldm .. artk acklama bile yapmıyolar öyle banlanıyom gidiyom bi varmış bi yokmuş misali
O çok kötü değil mi kim şikayet etti hangi konu sebep oldu muallak

Yapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.
Oha adam erkek olmanin üstünlüğünü sonuna kadar yasiyomus, ben olsam ben de don giymem, hatta hic bisey giymem, yigidin malıni sallaya sallaya gezerim gururla

Arsız oldum artk zoruma da gitmiyo haketmişsindir diyorum keske ülkeyi mune ve kazen yönetse mikemmel olurdu
Katılıyorum size, Mune ve Kazenin bazen bazı üyelere/konulara ayar verişlerini okuyorum çok fenaa
Bence banlanmayız benim içim rahat.
Bunu dedim ya birazdan Artemisiala ban şoku

İç çamaşırı giymemek, daha neler duyacağız. Böyle terbiyesiz biriyle bide birlikte olmak istiyorsunuz o sizi istemiyor. Benim eşim böyle olsa migdem bulanirdi, yanıma yaklastrmazdim
Bence adamın penisi açıkta kaldığı için herkesten daha telaşlı. Parçası olduğu vücudun o beyinle tek görevi giyinmek, onu bile eksik yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…