- 21 Şubat 2021
- 936
- 3.084
- 63
Savunmamı şuraya iliştireyim o zaman: Hakaretim kötü sözüm dini yorumum vs yok. Konu sahibi eşinin don giymediğinden bahsetmiş ben de arkadaşlara eşimin içliğinden yakındımArtık çok geç...
Hiç.Kitap okuyun ancak.
El ele tutusup cıkalım mı bu konudan.. sen geldiysen ben rahat durmamBeni karistirman, ben hic donsuz gezmem bi kere , adimin boyle sal sacakli konularda anilmasi bile skandal bxvxhxhxh
Ben burayı diyorum. Dua topigini gördüm.Dua topiğinden bahsediyormben sadexce dua adı sorup uyudum eğlenemedim ki sabah kalktım ucmusum
Dur kiz daha okuyorum cok heyecanli ve havadar bi konu bulmusum cikmam benEl ele tutusup cıkalım mı bu konudan.. sen geldiysen ben rahat durmam
O çok kötü değil mi kim şikayet etti hangi konu sebep oldu muallakBen böyle bakakalmıştım ekranaama bikez olunca bagmlılık yapıo işte o kötü buralara hasret kaldm .. artk acklama bile yapmıyolar öyle banlanıyom gidiyom bi varmış bi yokmuş misali
Konu sahibi gitttiiii .. buralar cok soğuk gelmeeeeDur kiz daha okuyorum cok heyecanli ve havadar bi konu bulmusum cikmam ben
Arsız oldum artk zoruma da gitmiyo haketmişsindir diyorumO çok kötü değil mi kim şikayet etti hangi konu sebep oldu muallak
O tokat geldi gözümün önüne.Hiç.
Sanki apartman yöneticisi olacaz.
OhaYapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.
Katılıyorum size, Mune ve Kazenin bazen bazı üyelere/konulara ayar verişlerini okuyorum çok fenaaArsız oldum artk zoruma da gitmiyo haketmişsindir diyorumkeske ülkeyi mune ve kazen yönetse mikemmel olurdu
Mune konuda birazdan belii olurBanlanirmiyiz ki ya
Banlanmayiz sakin olun. Konu sahibi ortayı çok iyi verdiği için birkaç defa topu ağlarla buluşturduk sadece.Banlanirmiyiz ki ya
Yazları öyle uyumak çok güzel oluyor da artık yazın da çıplak uyuyamayacağım.Yalan yok ben de iç çamaşırı sevmem, şöyle daltşk gezmenin keyfi hiçbir şeyde yok.
Bence adamın penisi açıkta kaldığı için herkesten daha telaşlı. Parçası olduğu vücudun o beyinle tek görevi giyinmek, onu bile eksik yapıyor.İç çamaşırı giymemek, daha neler duyacağız. Böyle terbiyesiz biriyle bide birlikte olmak istiyorsunuz o sizi istemiyor. Benim eşim böyle olsa migdem bulanirdi, yanıma yaklastrmazdim
Hersey olabilir ama don yokO degılde boyle birini neden boşamıyorsunuz
Şiddet desen var hakaret desen var, yüzüne bakmıyor, istemiyor, daha ne olması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?