Iste aradığım yorum. Insallah durumdan isverenin de haberi olsun diye arada eşofmanı siyirip dalmiyodur adamin odasinaBelki de adam asgari ücrete tepki olsun diye donsuz işe gitti.
Yani demek istiyor ki;
Bu parayla k*çımıza don alamıyoruz eyy işveren.
Ama siz ne anlarsınız işçi sorunlarından, pis burjuvalar.
Bende.Melek gibi geliyor gözüme.Nur inmiş yüzüne.En azından don giyiyor,içlik giyiyor.Hani bir şey diyecek olsa olur öyle şeyler canım sen don giyiyorsun ya hiç önemli değil falan diyeceğim o raddeye geldim kk sayesinde
Kocasinin icliginden uzun sac toplayan vardi bi tanede. Konu sahibinin kocası don giymeyip delilleri karartiyo galibaBir tane üye vardı sürekli kocasının iç çamaşırlarını kontrol ediyordu. O geldi aklıma
Donsuz olur, onsuz olmaz diyor.Donsuzda olsa basında bi kocası var kadının ne kaaa abarttınız yaaa
Millet aç aaçççç!!! Siz halen don mon nıç nıçDonsuz olur, onsuz olmaz diyor.
Ama hiçbirimizin yolu sevgiden geçmemiş.
Kizim sen ne ara tutuyon orucu, seninne zaman görsem hep yiyosun jfhdhfhdYazmakta mı oruc bozuyorr asdffben bosuna mı aç kalıyorum günlerdir
O nasil oluyor?Tekne orucu benmkisi
kompozisyon olarak yazsınBu adamla evli kalmak için sebepleriniz nelerdir?
Bende.Melek gibi geliyor gözüme.Nur inmiş yüzüne.En azından don giyiyor,içlik giyiyor.
Standardımız da bu yani.Don giymesi yeterli.
Yazildimi bilmiyorum ama hasofman asurtman da favorimAşırtman.
Jfjfhhdhd kiyamam kizDua topiğinden bahsediyormben sadexce dua adı sorup uyudum eğlenemedim ki sabah kalktım ucmusum
Aaa, o zaman bundan sonra karşıma çıkan taliplerde ilk işim g*tüne bakmak olacak, üzerinde don var mı yok mu kontrol edeceğim. Don giymeyene varmayacam.
İlgili bilgi ektedirO nasil oluyor?
Ek olarak es ailesi evinizi temizlemeli bu onemli daha bu gun ogrendim :)
Don kırmızı çizgimizBende.Melek gibi geliyor gözüme.Nur inmiş yüzüne.En azından don giyiyor,içlik giyiyor.
Standardımız da bu yani.Don giymesi yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?