Az kaldı beğenmedim atacam ha.akşam gelince özür dileyin işyerinde mesaj atıp rahatsız ettiğiniz için. lekeninde konusunu açmayın.
Yarın söyleyeyim de benim ki de giyivermesin.Bana deli gözüyle bakar artık.Ben sahsen beyimi her zaman alttan alirim bir don icin beyimi uzemem.
Bileğindeki ya da omuzundaki dövmeden söz etmiyoruz.Dövme felan yok
Bunu diyoruz.agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı.
Merhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
Ne demek yok?Dövme felan yok
Mubarek gun acmayın şöyle konular bacım yaa.Merhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
Yıkayacak tabii ki. Karısı değil mi size ne acaba? Bütün kadın düşmanları toplanmış konuya.Sizi döven adamın bir de ayaklarını mı yıkıyorsunuz?
Ben işe gittiğinede süpheliyimİşe donsuz nasıl gidebiliyor
Yapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.
Lekenin ne oldugundan emin ama neden oldugundan emin deil ve o leke sadece neden oluyo bundan hepimiz eminiz amaAdamın bir sürü falsosu var, siz buna mı takıldınız? İşsiz ve donsuz gezen adamdan niye üremeye çalışıyorsunuz mesela asıl dert bu olmalı.
Dayağa ses etmemişsiniz, küfrü alttan almışsınız, agresif davranışları iş stresi diye görmezden gelmişsiniz, ilişki tekliflerinizi geri çevirip sizi şiddetli reddetmiş ama o sperm olduğundan şüphelendiğiniz lekeleri görünce auuuw başınızdan aşağı kaynar sular sökülmüş. Size her şeyi yapsın ama başkasına gitmesin. Küs gidip geri dönünce madalya takmamış işte size. Aslında siz yok gibi bir şeysiniz adamın nazarında.Merhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
Yiğidin malı meydandadır.Adam dövüyor, sövüyor, çalışmıyor, sahte hesaplar falan acıyor üstüne bi de dal da**ak işe gidiyor sorununuz döl mü yanii
Aslında esofmandaki döllerden... kurumustur gerçi çocuk olmaz onlardan.İşsiz.
Anca iş bulmuş zorla çalışıyor.
Şiddet uyguluyor.
İlgisiz.
Aldatma meyilli.
Cinsellik yok.
Donsuz
Ve çocuk istiyosunuz. Boşanmanız gerekirken bu adamdan çocuk istiyorsunuz. Biz burda ne desek sizin hayatınızda bir şey farketmeyecek, o kadar belli ki. O sebeple diğer sebepleri görmezden geldiğiniz gibi bunu da görmezden gelin.
Doğrusu eşofman değil mi?Eşortman, aşortman eşofman çıkmazına bir de eşorfman kelimesini soktunuz.
AşortmannnDayağa ses etmemişsiniz, küfrü alttan almışsınız, agresif davranışları iş stresi diye görmezden gelmişsiniz, ilişki tekliflerinizi geri çevirip sizi şiddetli reddetmiş ama o sperm olduğundan şüphelendiğiniz lekeleri görünce auuuw başınızdan aşağı kaynar sular sökülmüş. Size her şeyi yapsın ama başkasına gitmesin. Küs gidip geri dönünce madalya takmamış işte size. Aslında siz yok gibi bir şeysiniz adamın nazarında.
Eşortman, aşortman eşofman çıkmazına bir de eşorfman kelimesini soktunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?