Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Dövme felan yok
Ne demek yok?

Mubarek gun acmayın şöyle konular bacım yaa.
Su dökülmüştür önüne kirecli su onun lekesidir o kedidir kedi..

Sizi döven adamın bir de ayaklarını mı yıkıyorsunuz?
Yıkayacak tabii ki. Karısı değil mi size ne acaba? Bütün kadın düşmanları toplanmış konuya.
Kocasıdır, döver de sever de. Ne var yani? Kocanın vurduğu yerde gül biter diye boşuna mı söylemişler? Ay kadını durduk yere bosatacaksiniz.

Yapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.

Yazma bunlari buraya nazar neyim deger aman diyim. Adam calisiyor diye gordugu muameleye bak valla kocama acidim ya ben

Adamın bir sürü falsosu var, siz buna mı takıldınız? İşsiz ve donsuz gezen adamdan niye üremeye çalışıyorsunuz mesela asıl dert bu olmalı.
Lekenin ne oldugundan emin ama neden oldugundan emin deil ve o leke sadece neden oluyo bundan hepimiz eminiz ama

Dayağa ses etmemişsiniz, küfrü alttan almışsınız, agresif davranışları iş stresi diye görmezden gelmişsiniz, ilişki tekliflerinizi geri çevirip sizi şiddetli reddetmiş ama o sperm olduğundan şüphelendiğiniz lekeleri görünce auuuw başınızdan aşağı kaynar sular sökülmüş. Size her şeyi yapsın ama başkasına gitmesin. Küs gidip geri dönünce madalya takmamış işte size. Aslında siz yok gibi bir şeysiniz adamın nazarında.
Eşortman, aşortman eşofman çıkmazına bir de eşorfman kelimesini soktunuz.

Bu adamın sana karşı sevgisi yok kendi yanaşmıyor sen isteyince reddediyor küfür var el kaldırmış saygı da yok sorunlarınız varken çocuk düşünme bi yorumda yazmışsın yuvayı kurmak zor bozmak kolay diye sizin evliliyiniz bitmiş zaten

Aslında esofmandaki döllerden... kurumustur gerçi çocuk olmaz onlardan.

Aşortmannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…