Kocamın fotografını çekmiş

Merhaba kızlar eski üyeyim ve hala hamile değilim eskiler aklımda yeniler hoşgeldiniz bu ay adetle beraber klomenle şansımı denicem olmadı sonunda tüp bebek herkese başarılar rabbim tüm isteyenlere versin

Eski uye olsaydin bunu nereye yazcagini bilirdin bence.

Burada ki insanlara karşı çekeceğim ilgi banka hesaplarıma bana faiziyle geri dönmeyecek o yüzden beyninizin sulanmış olmasına veriyorum bu yorumunuzu .
Aynen bir benim kocam var .
İyi günler
Ayıp ayıp.. Sanal ortam bile olsa yazmadan önce iki kere düşünüyorum. Sen rahatlıkla ordan bana "beynin sulanmış" yazabiliyorsun. Ben de sana saydırmasını bilirim ama hakaret etmeye gerek yok.

Bence arkadaşınızı susturmasaydınız ve konu da uzamasaydı daha iyi olurdu. Dur bakalım ne diyecek diye bekleyip siz bile bile sinirlerinizi bozmuşsunuz, direkt o benim eşim diyerek veya masadakilerden biri de söylese farketmez, konuyu kapatacaktınız, kız da daha fazla rezil olmazdı siz de sinirlenmezdiniz. Evli olduğu halde yaklaşacak insanlar yok mu, elbette vardır, burda da iş erkeklere düşüyor, o ortamda yanındaydınız ama başka bir ortamda olmayacaksınız yani eşinize güveniniz varsa bence boşuna kafanızda kurup huzurunuzu kaçırmayın. Fotoğrafını neden çektiğini anlamadım, saçma bir hareket bence, fotoğrafını çekip sonradan kimdir diye araştırmak çok zor, boş işler peşinde gibi, eğlence aramış kendine.

Düğüne gittiğimiz bir yerde beni de bekar sanmışlardı, bir de öğrenciydim o sıralar, kayınvalidemi de annem sanmışlardı sorular soruyorlar, kayınvalidem de kızım der hep gelinim demez Ben evliyim diyemedim çünkü açıkça bir konuşma yok ortada çok güzel maşallah, ne iş yapar falan gibi sorular, eşimin bir akrabası durumu anladı, gelinimiz çok genç, eşi de gelir şimdi dedi. Ay sen evli misin, biz seni çok beğendik falan dediler gülerek. Bekar kızlar da vardı hatta tek evli genç bendim orda, çok utandım eşime de anlattım güleriz hala. Sen gelmesen isteyeceklerdi diye :) Kıskançlık güzel ama kendinizi yıpratmayın. Gençse bekardır diye düşünmüştür, şansımı denerim demesi ondan da olabilir. Yani milletin içinde evli de olsa yürürüm demez bir insan kanımca, genelde bunu yapacak olan da açıktan yapmaz.

Pardon hakaret nerde? Hakaretten anladigin nedir merak ettim dogrusu.hemen hemen her konuda yorumlarini görüyorum,kimisini mantıklı bulsamda kimisini son derece ağır buluyorum.ve açık bulma cabani anlayamiyorum.herneyse,kalp kırıp kirmamak konusunda kimseden de tavsiye alacak degilim.bu konuda yeterince hassas olduğumu düşünüyorum zaten.siz konu sahiplerinin kalbini kirmayin yeter.(genel olarak)

Gel gel kollarıma bişey dicem

Tamam :)

Böyle yüzsüzler olmasa bir çoğumuzun kocası da aldatmaya meyillenmez, içinde doğuştan şerefsizlik olan herifler için söylemiyorum bunu...

Çok iyi sabır göstermişsin ben böyle sabredemezdim muhtemelen, fotoğrafı sildirmediğin iyi olmamış...

O kızı tanıyan arkadaşından haber yollasan resmi sil diye söylese siler mi acaba.

Konunun kapanmasını istiyorum zira boş yere konuyu goy goy yapanlar var.
Ben kendimce dogru olanı yaptım
Sizde kendınızce dogru olan yorumları yapıyorsunuz ama saçma sapan geçmiş konulardan çıkıpta kimse kimseyi yeremez burda .
Zira kıza kocam dedıkten sonra zerre mahcupluk gormedım üstüne dalgaya aldı kendısı
İstediğiniz gibi anlamakta özgürsünüz sizlerde
Benim demek istedıgımı anlayan atkadaşlara ayrıca tesekkur ederım
Saglıcakla kalın :)
Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…