Cok ucuz bi hareket olurdu..birde erkekbu sekilde kiskanildigini bilirse kendini bisey sanabilir.. kiza tepki verirdim bende ama esimle niye arami bozayim canim, onun ne sucu var? Kaldiki aynisi bizim basimiza geldigini dusunun.. esim benle kavga ediyomus :) adamsa zaten kiskanir ama benim gunahim olmadiginida bilir.keşke saç baş girişseyiniz bir güzel de bir dahakine şansını denerken iki defa düşünürdü ama bu seferde eşinizle aranızda problem çıkacaktı valla sakinliğinizi takdir ettim
HaklısınızHemfikirim.
Gençler sonuna kadar gitsinler diye arkadaşınıza çimdik bile atmışsınız. Ne görmeyi ya da duymayı umuyordunuz bilinmez.
Hayır utanmadıeşinizi beğenen olabilir iş eşinizde biter. kız foto çekmiş ama sizinle evli olduğunu öğrenince silmiştir herhalde. o sırada kız ne tepki verdi merak ettim doğrusu. utandı mı mesela? bence özür dilemeliydi.
baya cahil bir kızmış üniversiteli olsa ne yazar. toy. insan bi utanır ciddi misiniz ben bekar sandım özür dilerim falan der.Hayır utanmadı
Hatta goygoy yaptı arkadaslatıyla arasında
demek istediğim buydu..böyle tipten korkucan işteHayır utanmadı
Hatta goygoy yaptı arkadaslatıyla arasında
Haklısınız
Kız kalktı yanımda flaşını eşime çakkadanak tutup fotografını cektı ve bende ne kadar güzel çıkmış çünkü benım kocam dedım koltuklarım kabardı.
Kız fotografı daha önce cekmış okumadınuz umarım
Ben burada artık insanların direk idrak yolları ile ilgilenmiyorum .
Çünkü normalde kendileri milyon kat tepki verecekleri şeyleri o kadar basite indirgiyolar ki alıştım ve şaşırmıyorum .
Ben belki evlidir gibi bir konuşma yaptıktan sonra bana her zaman için şansımı denerim diyen bir insanı masum bulamam kımse kusura bakmasın .
Sosyal medyada bıle kendısıne bu yuzden bu kadar taktım , normal birı olup evlı oldugundan habersiz olmuş olsa tiye bile almazdım ama o cevaptan sonra nasıl bir cengaver ve vurdum duymaz çözmüş oldum ve ister istemez kıskançlık yaptım.
Eşimin yüzük takıp takmadığını soranlar olmuş eşim yüzüğünü hiç çıkartmaz aksine ben takmam bulaşık ev işi derken olmuyor diye .
Zaten bir insan o kadar insan toplulugunun içine gırıp hıc tanımadığı adamın resmını cekıp birdesansımı her zaman ççin denerım dıyorsa sanmıyorun yüzük bilezık görecegını .
Çünkü karşı taraf benim bacım ondan :)) ay ilahi çok komiksiniz. Ben evli de olsa şansını denerim diye algılamadım zira öyle algılıyorsanız sorun bende değil üzgünüm.Kesinlikle katılıyorum,benimde kafama şu takılıyor mesela, J Janet Jak Esim konu sahibi acikladikca neden ısrarla şurasindan tutayim burasindan saldirayim diye ugrasiyorsun? Surekli karşı taraftaki kızı bi savunma cabasindasin. Anlatmak istedigini anlamamak icin elinden geleni yapiyorsun zira.Ustteki mesaji alintiladim arkadasa bizzat katiliyorum,kadin bi sansimi denerim belki evli değildir dememis,konu sahibi belki evli nişanlıdir diyince ben her zaman icin sansimi denerim demis.bunun nesini anlamadin cok merak ediyorum
Konu sahibinin belki adam evlidir demesine karşılık böyle birsey soylemis kadin.hala anlamamakta israrcisin neyse anlamak istemeyene zorla birsey anlatılmaz zaten.kk kadınlarının bazıları sen de dahil burnu düşse kaldırmaz yerden..Çünkü karşı taraf benim bacım ondan :)) ay ilahi çok komiksiniz. Ben evli de olsa şansını denerim diye algılamadım zira öyle algılıyorsanız sorun bende değil üzgünüm.
İyi de ben sizi tanımıyorum siz beni nerden tanıyorsunuz? Doğrusu zanna giriyorsunuz. Bir şeye sinirlendiyseniz gidin o şeyden sinirinizi çıkarın, ne gerek var kalp kırmayaKonu sahibinin belki adam evlidir demesine karşılık böyle birsey soylemis kadin.hala anlamamakta israrcisin neyse anlamak istemeyene zorla birsey anlatılmaz zaten.kk kadınlarının bazıları sen de dahil burnu düşse kaldırmaz yerden..
Laf bulamayınca da yok bacım yok komiksiniz ayaklarina vurdurursun tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?