Kocamın fotografını çekmiş

keşke saç baş girişseyiniz bir güzel de bir dahakine şansını denerken iki defa düşünürdü ama bu seferde eşinizle aranızda problem çıkacaktı valla sakinliğinizi takdir ettim
Cok ucuz bi hareket olurdu..birde erkekbu sekilde kiskanildigini bilirse kendini bisey sanabilir.. kiza tepki verirdim bende ama esimle niye arami bozayim canim, onun ne sucu var? Kaldiki aynisi bizim basimiza geldigini dusunun.. esim benle kavga ediyomus :) adamsa zaten kiskanir ama benim gunahim olmadiginida bilir.

kızı çok takmamak , ese yansıtmamak lazım..
Böyle tipler belli olmaz. Evli erkeği ayartıcam diye bile inat yapıp uğraşabilir

eşinizi beğenen olabilir iş eşinizde biter. kız foto çekmiş ama sizinle evli olduğunu öğrenince silmiştir herhalde. o sırada kız ne tepki verdi merak ettim doğrusu. utandı mı mesela? bence özür dilemeliydi.

Hemfikirim.
Gençler sonuna kadar gitsinler diye arkadaşınıza çimdik bile atmışsınız. Ne görmeyi ya da duymayı umuyordunuz bilinmez.
Haklısınız
Kız kalktı yanımda flaşını eşime çakkadanak tutup fotografını cektı ve bende ne kadar güzel çıkmış çünkü benım kocam dedım koltuklarım kabardı.
Kız fotografı daha önce cekmış okumadınuz umarım

Hayır utanmadı
Hatta goygoy yaptı arkadaslatıyla arasında

fotoğrafı muhtemelen, o tanıdığına bu kim diye sormak için çekti,
ama artık soracağını sanmıyorum, çok çok bakar kendini tatmin eder başka ne yapabilir ki bir fotoyla?
ayrıca hepimizin elinde akıllı telefon var, yolda, plajda, yemekte, her herde herkes gizlice resimlerimizi çekiyor olabilir, herbirini bu kadar dert etmekle ömür geçer mi?

Iyi de neden uzattiniz ki?
Bastan soyleyebilirdiniz sizin esiniz oldugunu.
Her zaman sansimi denerim lafinin da evli bile olsa iliski kurmaya calisirim anlaminda oldugunu sanmiyorum.
Evli veya nisanli olup olmadigini bilmedigim icin sansimi denerim anlaminda oldugunu dusunuyorum.

Kadının abazası da boyle oluyor iste. Ben bir sansimi denerimi belki evli degildir olarak algilayanlardanim ama bu tipleri taniyorum ve hic masum degiller. Her gördükleri erkeğe acaba olur mu gözüyle bakarlar, sanslarini denerler :)
Kizin ne mal oldugu adamin evli oldugunu öğrendikten sonra bi ozur dilemekten imtina etmesinden anlasiliyor zaten.
Konu sahibi eminim telefonunda daha nice erkeklerin fotografi vardir ve coktan yeni ihtimallerin pesine dusmustur, iciniz rahat olsun.
Her zaman erkek teklif etmeli diyen bir insan degilim. Bir kadin da bir erkegi begenince gidip konusabilir elbette. Ama fotograf cekmek, her gördüğüne yürümek cok farkli bir durum. Cok avam, cok basit genc kizlarin bu rezil haline sinirlenmekten cok uzuldum acikcasi.

agzinin payini vermissin, edepsize. Ama birsey cikmaz merak etme sen kocana guveniyorsan kiz napcak pesine mi duscek bir kuytu kosede kacircak mi o yuzden ancak bakmakla yetinir. Ayrica resmi olsa ne yazar sosyal medya herkezin esinin resmiyle dolu istese ordanda alir. Bence bosuna ne kendini nede esini uz, bir pisligin yuzunden kendini uzdugune degmez.

Önce ya da sonra çekmiş olabilir
Sizin fotonuzu da bir başkası başka bir yerde çekmiştir
Bunu engellemek adına yapabileceğiniz tek şey evden çıkmamak.
Ortada fol yok yumurta yok
Birileri kendince eğlenmiş siz de bir vukuat olsa da dalsam ben şunlara diye beklemişsiniz. Yani size de eğlence ya da sinirlenevek bir şey lazımmış.
Bu da son yorumumdur.

"Evliyse uzak dururum" deseydi yine bu şekilde tepki verilmez daha ılımlı "evet evli" der susardınız.
Ama bu ar damarı çatlamışlar daha sert tepkileri hakediyorlar.. Kesin yüzüğü de görmüştür zaten eminim..
Bazı üyeler de hemen kocanı kaçırmıyorlara bağlar zaten. Ama kendilerine yapılsa koşa koşa konu açarlar.

Ben de hamilelikten bu yana yüzüğümü bir takar bir çıkarırım şu anda da evde banyoda mesela, ama eşim hiç çıkarmaz..

Çünkü karşı taraf benim bacım ondan :)) ay ilahi çok komiksiniz. Ben evli de olsa şansını denerim diye algılamadım zira öyle algılıyorsanız sorun bende değil üzgünüm.

Çünkü karşı taraf benim bacım ondan :)) ay ilahi çok komiksiniz. Ben evli de olsa şansını denerim diye algılamadım zira öyle algılıyorsanız sorun bende değil üzgünüm.
Konu sahibinin belki adam evlidir demesine karşılık böyle birsey soylemis kadin.hala anlamamakta israrcisin neyse anlamak istemeyene zorla birsey anlatılmaz zaten.kk kadınlarının bazıları sen de dahil burnu düşse kaldırmaz yerden..

Laf bulamayınca da yok bacım yok komiksiniz ayaklarina vurdurursun tabi :))

merak ettim eşi olduğunuzu öğrenince ne tepki verdi özür mahcubiyet vs. falan diledimi ?

İyi de ben sizi tanımıyorum siz beni nerden tanıyorsunuz? Doğrusu zanna giriyorsunuz. Bir şeye sinirlendiyseniz gidin o şeyden sinirinizi çıkarın, ne gerek var kalp kırmaya herkes aynı fikirde olamaz eğer olsaydı dünya çok daha farklı bir yer olurdu. Kendi ailemizle bile yeri geliyor çelişiyoruz, siz burda benim fikrimi beğenmiyorsunuz ki pek âlâ beğenmeyebilirsiniz ama bu demek olmuyor ki çirkin sözlerle eleştirmenize izin vereceğim? Zira sözlerimi değil beni eleştiriyorsunuz, Benden size tavsiye hayatın hiçbir alanında insanların laflarıyla benliklerine hakaret etmeyin, siz üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…