AhahahahahahahahBen olsam kizin cektigi fotoya bakmak isterim. Sonrada bu poz iyi olmamis der telefonumdaki opusgen fotolardan birini gosterir bak bu poz daha iyi hem hamurunda askta var der basarim kahkahayi. Sonrasini o düşünsun :)
" Şansımı her zaman için denerim " dedi .
Ben burada artık insanların direk idrak yolları ile ilgilenmiyorum .Burada konu sahibini haksız bulanları anlayamıyorum. Kız bildiğin arsizmis evli bekar farketmez ben şansımı denerim demek nasıl bir basitliktir, bir kadın nasıl bu kadar bayağı olabilir. Kaldı ki izinsiz bir insanın fotoğrafını çekmek baya suç. Bir de kız çok güzeldi de ondan mi kıskandın tarzı mesajlar vardı ki evlere şenlik.
Konu sahibi, olay olmuş bitmiş eşinizle doğrudan ilgili bir durum yok. Çok güzel ağzının payını da vermişsiniz çok üzerinde durup sinirlerinizi bozmayın. Kızı sosyal medyadan takip etmek daha çok sinirlendirir sanirim öyle bisey yazmıştınız hiç o işlere de girmeyin derim
bazı kişiler böyle malesefBen belki ilişkisi vardır evlıdır dıyorum
Sansımı denerım her zaman dıyor
Bu nasıl pıskınlık anlamadım
Yani yuvası colugu cocugu umurunda degıl
Yuz verse kanatlanıp ucacak
Çok iyi niyetlisinizKurnazlık yapacam, lafı koycam derken elinizde patlamışsınız olayı. Kıza takıp sosyal medyada peşinde gezinmek bir yana, kocanızla bile aranız açılmış. Kızın sizi, sizin çeyreğiniz kadar bile taktığını sanmıyorum. Kendi kendinizi doldurmaktan vazgeçmeniz hayrınıza olur. Ben de kızın kötü niyetli olmadığını düşünüyorum. Siz saçma davranmışsınız. Madem bu kadar kıskançsınız, madem evde kendinizi ve kocanızı yiyeceksiniz, en baştan o benim eşim deseydiniz, konu kapanırdı zaten. Kıskanç biri olarak kendinize birkaç beden büyük bir alt etme çabasına girmişsimiz, ama olmamış.
Benı haksız bulanlar ve neden kocam oldugunu soylemedıgımı soranlar var .Evli diyor şansımı denerim diyor. Ama haklı. Kocası kesin çocukla top oynarken kuyruk sallamıştır çünkü
Burada ki insanlara karşı çekeceğim ilgi banka hesaplarıma bana faiziyle geri dönmeyecek o yüzden beyninizin sulanmış olmasına veriyorum bu yorumunuzu .Arkadaşlar konu sahibinin kocası yakışıklı tamam mı? Kocasına aşık ve de kıskanan bir kadın o..
Konunun özeti:)
İnsan belli bir zaman sonra ister istemez buradaki üyeler hakkında fikir (belki de önyargı demeliyim) sahibi oluyor. Konu sahibi ilgi çekmeyi seven biri. O yüzden bazılarımızın onu haksız çıkarma çabası normal karşılanmalı. İyi veya kötü ilgi odağı olma çabasındaki insanların kaderi böyle..
Mahalle kavgası gıbı olurdu boş yerekeşke saç baş girişseyiniz bir güzel de bir dahakine şansını denerken iki defa düşünürdü ama bu seferde eşinizle aranızda problem çıkacaktı valla sakinliğinizi takdir ettim
Bunlar genç ve beğenebilirler bu gayet doğal, siz susarak foto çekmesine sebep olmuşsunuz. Yani hatalı kız değil, sizsiniz.
Bir hata gördüğünüzde aklınızda kurnazlık kurmayın, direk söyleyin, uyarın ve gençlere böyle örnek olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?