Kocamın fotografını çekmiş

Ben olsam kizin cektigi fotoya bakmak isterim. Sonrada bu poz iyi olmamis der telefonumdaki opusgen fotolardan birini gosterir bak bu poz daha iyi hem hamurunda askta var der basarim kahkahayi. Sonrasini o düşünsun :)

İyi de çeksin

Kız evli mi bilmiyormuş zaten Bilse de fark etmez

Evli olan eşin o uzak duracak

Eşinle gurur duy herkes beğeniyor diye

Burada yazarım eşimi birisi beğenmiş görümcemin arkadaşı imiş uzun uzun anlatmış ki eşimi uzaktan da görmemiş iş gereği görüşmüş vs

Görümcem ağzını açıp da o evli dememiş

Sonra da bu olayı ablasına anlatmış yıllar sonra da ablası bana laf arasında anlattı

Şimdi eşimin gözünü mü oyayım genç kızlara mavi boncuk dağıttı diye yoksa görümcemi mi yolayım ya da büyük görümceye bunu bana anlatıp neden canımı sıktın mı diyeyim

Yoo arada eşime takılıyorum elini sallasan ellisi bak ablaların da hazır ayarlamaya diyorum gülüyoruz

Merhaba kızlar eski üyeyim ve hala hamile değilim eskiler aklımda yeniler hoşgeldiniz bu ay adetle beraber klomenle şansımı denicem olmadı sonunda tüp bebek herkese başarılar rabbim tüm isteyenlere versin

Merhaba kızlar eski üyeyim ve hala hamile değilim eskiler aklımda yeniler hoşgeldiniz bu ay adetle beraber klomenle şansımı denicem olmadı sonunda tüp bebek herkese başarılar rabbim tüm isteyenlere versin

Burada konu sahibini haksız bulanları anlayamıyorum. Kız bildiğin arsizmis evli bekar farketmez ben şansımı denerim demek nasıl bir basitliktir, bir kadın nasıl bu kadar bayağı olabilir. Kaldı ki izinsiz bir insanın fotoğrafını çekmek baya suç. Bir de kız çok güzeldi de ondan mi kıskandın tarzı mesajlar vardı ki evlere şenlik.
Konu sahibi, olay olmuş bitmiş eşinizle doğrudan ilgili bir durum yok. Çok güzel ağzının payını da vermişsiniz çok üzerinde durup sinirlerinizi bozmayın. Kızı sosyal medyadan takip etmek daha çok sinirlendirir sanirim öyle bisey yazmıştınız hiç o işlere de girmeyin derim

Ben burada artık insanların direk idrak yolları ile ilgilenmiyorum .
Çünkü normalde kendileri milyon kat tepki verecekleri şeyleri o kadar basite indirgiyolar ki alıştım ve şaşırmıyorum .
Ben belki evlidir gibi bir konuşma yaptıktan sonra bana her zaman için şansımı denerim diyen bir insanı masum bulamam kımse kusura bakmasın .
Sosyal medyada bıle kendısıne bu yuzden bu kadar taktım , normal birı olup evlı oldugundan habersiz olmuş olsa tiye bile almazdım ama o cevaptan sonra nasıl bir cengaver ve vurdum duymaz çözmüş oldum ve ister istemez kıskançlık yaptım.
Eşimin yüzük takıp takmadığını soranlar olmuş eşim yüzüğünü hiç çıkartmaz aksine ben takmam bulaşık ev işi derken olmuyor diye .
Zaten bir insan o kadar insan toplulugunun içine gırıp hıc tanımadığı adamın resmını cekıp birdesansımı her zaman ççin denerım dıyorsa sanmıyorun yüzük bilezık görecegını .

Kurnazlık yapacam, lafı koycam derken elinizde patlamışsınız olayı. Kıza takıp sosyal medyada peşinde gezinmek bir yana, kocanızla bile aranız açılmış. Kızın sizi, sizin çeyreğiniz kadar bile taktığını sanmıyorum. Kendi kendinizi doldurmaktan vazgeçmeniz hayrınıza olur. Ben de kızın kötü niyetli olmadığını düşünüyorum. Siz saçma davranmışsınız. Madem bu kadar kıskançsınız, madem evde kendinizi ve kocanızı yiyeceksiniz, en baştan o benim eşim deseydiniz, konu kapanırdı zaten. Kıskanç biri olarak kendinize birkaç beden büyük bir alt etme çabasına girmişsimiz, ama olmamış.

Ben belki ilişkisi vardır evlıdır dıyorum
Sansımı denerım her zaman dıyor
Bu nasıl pıskınlık anlamadım
Yani yuvası colugu cocugu umurunda degıl
Yuz verse kanatlanıp ucacak
bazı kişiler böyle malesef
iyi dayanmıssın
bir keresinde biz de eşimle yemekteyken bayanın biri resmen eşimi gözleri ile yedi.
bir de bana tebessüm ediyor kız kur yaparak, uçucaktım ama eşime belli etmek istemedim
bazı kadınlarda bu var,
o adam sahipli ama ben basarı sağlayıpp elde ederim düşüncesi
Allah uzak etsin
kocalarımızı korusun

Çok iyi niyetlisiniz

Evli diyor şansımı denerim diyor. Ama haklı. Kocası kesin çocukla top oynarken kuyruk sallamıştır çünkü
Benı haksız bulanlar ve neden kocam oldugunu soylemedıgımı soranlar var .
Ben esım oldugunu soyledıgımde bıle benı soyledıkten sonra takmadıgı gıbı takmayacagına eminim .
Kımseye ne laf koymak ne de mors etmek gıbı bır nıyetım vardı.
Bir insanın habersizce fotografını cekıp gelıp bızımle pazarlık yaparmış gıbı lakayt konusmaları ıgrenc bırsey oncelıkle.
Ben orada bu bebım kocam tarzında bir davranusla salfırıya gecıp bunu burada anlatsaydım " kocanı fanusa koy oyleyse " derlerdı insanlar .
Kendımce dogru olan buydu ve bunu yaptım
Burada bazılarının havası inmiş egolarını tatmin etmek boynumun borcu değil mesela

Ve dedugınuz gıbı evlıdır derken bıle sansımı denerım dıye soylemde bulunan bır kadını masum bulanlatıalnından kocaman öpüyorum .

Ve evet bir benim kocam var
Hepte baya yakışıklı

Yorumunyz ve anlayışınuz için çok tesekkur ederım :)

Bence esinize hic bahsetmeseydiniz bu olaydan.
Tepkiniz de cok guzel vermissiniz olgun bir insan gibi.
O benim kocam diyip mahalle kavgasina donebilirdi olay.
Resmi silmediyse bile kendi kendine baksin dursun.Sonucta hicbir zaman sahip olamayacagi bir adam.

Arkadaşlar konu sahibinin kocası yakışıklı tamam mı? Kocasına aşık ve de kıskanan bir kadın o..

Konunun özeti:)

İnsan belli bir zaman sonra ister istemez buradaki üyeler hakkında fikir (belki de önyargı demeliyim) sahibi oluyor. Konu sahibi ilgi çekmeyi seven biri. O yüzden bazılarımızın onu haksız çıkarma çabası normal karşılanmalı. İyi veya kötü ilgi odağı olma çabasındaki insanların kaderi böyle..

keşke saç baş girişseyiniz bir güzel de bir dahakine şansını denerken iki defa düşünürdü ama bu seferde eşinizle aranızda problem çıkacaktı valla sakinliğinizi takdir ettim

Burada ki insanlara karşı çekeceğim ilgi banka hesaplarıma bana faiziyle geri dönmeyecek o yüzden beyninizin sulanmış olmasına veriyorum bu yorumunuzu .
Aynen bir benim kocam var .
İyi günler

keşke saç baş girişseyiniz bir güzel de bir dahakine şansını denerken iki defa düşünürdü ama bu seferde eşinizle aranızda problem çıkacaktı valla sakinliğinizi takdir ettim
Mahalle kavgası gıbı olurdu boş yere
Ha ben eşimle bir alakasını yakalasaydım kımse alamazdı elımden o ayrı.
Salaklıgı bos yere kocama patlamakla yaptım ben

Hemfikirim.
Gençler sonuna kadar gitsinler diye arkadaşınıza çimdik bile atmışsınız. Ne görmeyi ya da duymayı umuyordunuz bilinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…