Ama fotografı unutyum o an içinİyi dayanmışsın
Ben belki ilişkisi vardır evlıdır dıyorumDaha sonra birine kimdi bu diye sormak için falan çekmiştir belki. Tutupta evli olduğunu öğrendiği bir adamın fotoğrafını sosyal medyasında paylaşacak değildir herhalde. Stres yapmayın unutun gitsin. Ağzını payını vermişsiniz sonuçta.
Silmistir sen kendine hakim ol takma kafana.. sonra eşine sarmaya baslarsin iyi olmaz..Ama fotografı unutyum o an için
Aklımda salak salk seyler gecıypr
Sardım zatenSilmistir sen kendine hakim ol takma kafana.. sonra eşine sarmaya baslarsin iyi olmaz..
Sebep mi ?Bunlar genç ve beğenebilirler bu gayet doğal, siz susarak foto çekmesine sebep olmuşsunuz. Yani hatalı kız değil, sizsiniz.
Bir hata gördüğünüzde aklınızda kurnazlık kurmayın, direk söyleyin, uyarın ve gençlere böyle örnek olun.
İyi de önce sormuş diyorsunuz neden benim eşim demediniz de diyeceklerini merak ettiniz? Öyle deseydiniz o lafları da duymazdınız ve fotoğrafı silmesini rica ederdiniz. Üzgünüm ama bana hala siz haksız geliyorsunuz.Sebep mi ?
Fotografı masaya oturmadan cekmıs
Daha tanısmadıgım insanın fotograf cekmesjne nasıl sebep olabılırım
Tahmin ettigim gibi.. adamin üstüne gitme onluk bisey yok ortada.. biliyorum sinirlisin hincini almak istiyorsun ama esinin ne sucu var. Lafini soylemissin masadanda kovmussun yetmistir ona..Sardım zaten
Adamda haklı olarak " haberım bıle yok ben ne yaptım dıyor "
Ben her zaman için sasımı denerım dıyen kadına nasıl bır cumle sarfetmeyı dusunursunyz .İyi de önce sormuş diyorsunuz neden benim eşim demediniz de diyeceklerini merak ettiniz? Öyle deseydiniz o lafları da duymazdınız ve fotoğrafı silmesini rica ederdiniz. Üzgünüm ama bana hala siz haksız geliyorsunuz.
Kıskandım acıkcasıTahmin ettigim gibi.. adamin üstüne gitme onluk bisey yok ortada.. biliyorum sinirlisin hincini almak istiyorsun ama esinin ne sucu var. Lafini soylemissin masadanda kovmussun yetmistir ona..
Aslında oyle degılEvli olduğunu bilmediği için şansını denemek istemesi normal. Bunun için o kozı suçlama. Demekki sinirlere hakim olup soğukkanlı olup sil demek gerekiyormuş ki aklında soru işaretleri kalmasın.
İyi de haklı değil mi? Yani bi şansımı deneyeyim evli değilse devam ederim demek istemiş ne var bunda? Ve dediğim gibi bu sözleri siz duydunuz çünkü buna sebep oldunuz.Ben her zaman için sasımı denerım dıyen kadına nasıl bır cumle sarfetmeyı dusunursunyz .
Geniş insana alın tapu gosterın bana ne der
Nerden anladınız o şekilde demek istediğini ki? Neyse hala çok sinirlisin. Biraz sakinleş bence.Aslında oyle degıl
Sansımı denerım derken takmam isterse gorusurum her sekılde demek istedı
Yanı oyle evlıyae uzak dururum babında degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?