- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi ece_hatun1
Para gider diye korkuodur.Makyaja kızmasının sebebide paradır bence.Sevmıomar makyajı ama guzel bakımlı makyajlı bı kadın gecınce gozlerını alamıolar.Yalan bacım o ınanma sen bu palavralara.O zaman gezmeyen makyaj yapmayan kadınla evlenıcektı.Hem ole begensınler hemde degıstırmeye calıssınlar.Benım ıcıme ole doguyokı esınız cok cımrı bırı.
hayır canim eşim cimri değil cok sukur de kazanci var makyaji da para icin değil.. zaten gereğinden fazla makyajım da var nisanliyken de bir kaç kere napıyorsun diye ariyordu veya da mesaj atardi bende makyaj yapiyorum disari cikacagim diyordum yapma makyaj neye yapiyorsun falan diye kızardı bende dinlemezdim onu evliyken de aynı şekilde bir kaç kere tartışmamız oldu hatta gözümü korkutmak için mi bilmiyorum sesini baya yükseltti ama ben yine dinlemedim.. makyajı gerçekten de sevmiyor aslında herkes bana senin doğal güzeliğin makyajdan kaç kat daha güzel diyorlar.. o da onu söylüyor senin doğal güzelliğin varken neden makyaj yapıp yüzünü mahvedeceksin.. ben makyaji sevmediginden dolayi yaptırmadığını düşünüyorum zaten...