- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Vurmayan erkek yoktur derken?))Ben bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.
Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.
Bu erkekler ağaçta yetişmiyor. Sizin gibi düşünen kadınlar tarafından yetiştiriliyor. Hele erkek anneleri sanki başımıza peygamber soyundan gelen birini doğurmuşlar(!) Onlara itiraz edilmez, her istekleri anında yapılır, kadın ölmek üzere olsa kocasının sözünden çıkmaz......Tabii ki kabul edilemez bir şey. Inşaallah elleri kırılır vuran erkeklerin. Ama anlatmak istediğim o değil, erkekler çabuk sinirlenen varlıklar. Kadınlar daha sakin. Ama çok konuşan. Demem o ki her an vurabiliyorlar. Bu hiç vuramaz dediğimiz adamda bile oluyor. Onların ellerini kaldırmasına izin verecek hale getirmemeliyiz.
Görmüyor musunuz ülkede kaç kadın ölüyor çünkü sahip çıkan yok. O yüzden kendimize biz sahip çıkacağız olayları o boyuta getirtmeyeceğiz.
Evet okumuş erkeğin de maalesef kötüsü oluyor Allah tüm kadınları kötü erkekten korusun ama deminki gibisini değilSize saygı duyduktan sevdikten kıymet verdikten sonra kadınlarda çalışmakta tercih işidir diye düşünüyorum ben şiddetin hiç çalışmakla alakası yok bi tanıdığım vardı kadın doktor eşi öğretmen hergun dayak yiyordu hergun...
Canım kafanı hiç bulandırma zerre pişmanlık yok eşinde emin ol ilerde eve dönsen ayrıyken beni aldattınmı diye de kurar kafasında bakarmısın hala seni pişman edeceğini söylüyor. Senin ailen ile ilgili bu şekilde konuşmak ne haddine onun çok afedersin aöa normal bir aile evladının arkasında durur zaten ailen yapması gerekeni yapıyor sana mesaj yollarsa hakaret tehdit silme onları sen.Ona da herseyi anlattım burada olsada sıkıntı yo
Buradaysa konuşma
Benım Ailem bana destek oldu onlarada düşman şuanda kendisine benım gönlümü alsaydın elinden gelen herseyi yapsaydın senin pişman olduğunu görseyydim bu seviyelere gelmezdik diyorum halen diyor ki sen bnden izin almadın ben bunun acısını cıkarcam
Ne özür dilemesi beni halen boşanmakla tehdit ediyor kendince anlaşmalı boşanma davası protokolu hazırlamışşBu arada konu sahibi eşinizin sizden özür dilemesi gerek..onun gerçekten pişman olduğunu görene kadar geri adım atmayın
O aldatma yaftasını kendi kafasında kurup sürekli vuruyor.İstanbul da sen sürtüyosun orada ne halt yediğin belli değil diyoCanım kafanı hiç bulandırma zerre pişmanlık yok eşinde emin ol ilerde eve dönsen ayrıyken beni aldattınmı diye de kurar kafasında bakarmısın hala seni pişman edeceğini söylüyor. Senin ailen ile ilgili bu şekilde konuşmak ne haddine onun çok afedersin aöa normal bir aile evladının arkasında durur zaten ailen yapması gerekeni yapıyor sana mesaj yollarsa hakaret tehdit silme onları sen.
Defoldu sayfadan o anormal şahıs banlandı sanırım hepimizi çıldırtıp oluduğunz yorumda düzenlenmiş öncesi böyle de değildi etkiye tepki diyor kadın utanmadan tüm kadınşara hakaret ediyor farkında değil mi hasta öı anlamadık. Nir arkafaşa da annem swrt desiği için baban iyiyse annen niye sert filan sorma gitsinVurmayan erkek yoktur derken?))
Dünyadaki tüm erkekleri kendi çevrenizden mi ibaret sanıyorsunuz?
Uzun yıllardır evliyim, insanım kadından önce,ve bir-çok kez eşimle tartışırken mantığımi kaybedip ağzıma geleni saymisligim vardır.Esim bir kez bile elini kaldırmadı bana.
Sizce benim eşim ve diğer şiddete başvurmayan erkekler uzaydanmi geldiler?
Bazen okuyan erkekler daha kör cahil oluyır bu iş sadece karakter işiymiş ben acı bir tecrubeyle anladım ama ...Evet okumuş erkeğin de maalesef kötüsü oluyor Allah tüm kadınları kötü erkekten korusun ama deminki gibisini değil
Ne kadar ayıp eşine bunu yakıştırıyor utanmadan bu kişi yoluna gül dökse dönmezsin umarım canın tehlikeye girer resmen...O aldatma yaftasını kendi kafasında kurup sürekli vuruyor.İstanbul da sen sürtüyosun orada ne halt yediğin belli değil diyo
Erkek olma ihtimali var gibi..ama maalesef bu zihniyette kadınlarda varDefoldu sayfadan o anormal şahıs banlandı sanırım hepimizi çıldırtıp oluduğunz yorumda düzenlenmiş öncesi böyle de değildi etkiye tepki diyor kadın utanmadan tüm kadınşara hakaret ediyor farkında değil mi hasta öı anlamadık. Nir arkafaşa da annem swrt desiği için baban iyiyse annen niye sert filan sorma gitsin
Allah aşkına boşansın. O adamdan kurtulmak hayatınızın en onurlu hareketi olabilir valla.Ne özür dilemesi beni halen boşanmakla tehdit ediyor kendince anlaşmalı boşanma davası protokolu hazırlamışş
Diploma cehaleti alır eşşeklik baki kalır kimisinde canım çok şanslısın 5 ayda gördün gerçek yüzünü hamileyken ya da bebeğin varken değilBazen okuyan erkekler daha kör cahil oluyır bu iş sadece karakter işiymiş ben acı bir tecrubeyle anladım ama ...
Amin erkek mi şiddet görmeyi seven cahil birimi çözemedim ama normal değil o kesinErkek olma ihtimali var gibi..ama maalesef bu zihniyette kadınlarda var
Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Onu da düşünüyorum dönsem bu adam intikam duygusuyla bana daha kötü bişeyler yapmayacağı ne malum sürekli tekrarladığı kelime kendini affetireceksin diyoNe kadar ayıp eşine bunu yakıştırıyor utanmadan bu kişi yoluna gül dökse dönmezsin umarım canın tehlikeye girer resmen...
Ewet tek şanslı olduğumu düşündüğüm nokta buDiploma cehaleti alır eşşeklik baki kalır kimisinde canım çok şanslısın 5 ayda gördün gerçek yüzünü hamileyken ya da bebeğin varken değil
Hatalı kendisi ama kendini affettirmesi gereken sen bakarmısın tiraji komik resmen. Aklına gelöesin aklından hiç çıkmasın canım bi kaç ay önce bırakıp giden karısını havaalanında çiçek ile karşılayan adam ertesi gün katletti kadıncağızı denenmişi denemeyeceksin...Onu da düşünüyorum dönsem bu adam intikam duygusuyla bana daha kötü bişeyler yapmayacağı ne malum sürekli tekrarladığı kelime kendini affetireceksin diyo
Nasıl istersen öyle yap diyorum ,Ne beni ne Ailemi arayacaksın artık esyalarını toplamak içinde birini gönder kendinde gelmeyeceksin diyoAllah aşkına boşansın. O adamdan kurtulmak hayatınızın en onurlu hareketi olabilir valla.
Hatalı kendisi ama kendini affettirmesi gereken sen bakarmısın tiraji komik resmen. Aklına gelöesin aklından hiç çıkmasın canım bi kaç ay önce bırakıp giden karısını havaalanında çiçek ile karşılayan adam ertesi gün katletti kadıncağızı denenmişi denemeyeceksin...
Kavun değil ki kokla al canım boşuna kendini suçlama yani korkmakta sonuna kadar haklısın lütfen beni dinle eğer elinde mesaj varsa tehdit içerikli git uzaklaştırma kararı al tepkisi ne olacak bu durumda kimse boşanmak için evlenmez fakat zararın neresinden dönersen kardır senin için tayinini iste yada ücretsiz izne ayrıl ciddiyetini görsünEvet işte benımde çekincem bu ya bana böyle bişey yaparsa çünki kendini affettireceksin diyo işin kötü yanı ben nasıl göremedim bu adamın bu karakterini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?