Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

Boşan tabii çünkü ekmeği sen vereceksin, ne kadar kolay dimi.

Neyin bedelini? Kendisi peri padişahının oğlu falan mıymış?

Boşan tabii çünkü ekmeği sen vereceksin, ne kadar kolay dimi.
Ya kadın çalışıyor zaten hoş çalışmıyor olsa da çalışır nedir erkeğe muhtaç bir toplum değiliz sen öyleysen çık şu sayfadan artık gerdin hepimizi!!!

Muhtemelen erkek cunku hic bir kadin hemcinsi siddet gorurken bunu yazamaz! Bunlari gorunce Kan beynime sicriyor. Biri demis git ozur dile. Kadiniz biz insaniz!
Anlatiyorsun anlamıyor da bi kendi kızını annesini koysun yerine yani vurmayan erkek yoktur diye de israr ediyor sanki biz kum torbasiyiz Allah bu zihniyet te olan insanlarla karsilastirmasin örneklerle açıkladim ona bile verdiği cevaplar karşısında şok oldum Allah hidayet etsin gerçekten

Verdim onu da cvp görüp şimdi erkrk sanırım bi kadın bunları yazmaz ya nası yazabilir?
Ooo o çok kadın var ki böyle düşünen? Kadınlar böyle düşünmese böyle düşünen erkekler ağaçta yetişmiyor ki.

Eltimi çok severim. Bir kızı bir oğlu var. Oğlu çok yaramaz ve herkese vuruyor. Benim kızımla aynı yaşta. Kızımı resmen dövüyor. Annesi ona yapma diyor ama donup benim kızıma da " sen onu kizdirmazsan o da sana vurmaz" diyor. Yani birisi onun istemediği bi rseyi yapınca vurabilir mesajını veriyor. Bu çocuk büyüyüp karısını dövünce de " sen beni kizdirmasaydin ben de sana vurmazdım" diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…