Boşan tabii çünkü ekmeği sen vereceksin, ne kadar kolay dimi.ben de bazı kadınları anlamıyorum! Ne biçim bir düşünce bu! Ne demek vurmayan erkek yok! Kadın mıyız köle mi! Gebersin bee allah allah yaranmaya çalışacakmış bir de! Boşan kız ne bekliyorsun 5 ayda bunu yapan sonra neler yapar!
Hoşt deseydin !!!Evet kendiside yok benım babam olsa ben babama acımam yine de kendi bildiğimi okurum benım dediğim önemli benim inadıma gidildi ben bunun acısını cıkaracağım gibisinden konuşuyor.Kendince benım Aileme benımle boşanarak ders verecekmiş!!!
Sizce napmalıyımSen boşanacak mısın peki?
Bu formda erkekler yer almıyor lütfen insanların sinir kat sayılarıyla oynamamak için şu sohbetten ayrılınBoşan tabii çünkü ekmeği sen vereceksin, ne kadar kolay dimi.
Nisan 1 de değil ama kadın şaka gibi ailene girmiş senin baksana üstelik bu arada bana cvp vermemiş henüz!Gerçekten benim de beynim durdu yazık yani dediğiniz gibi belki de fake ve erkek..
Boşan o halde aklında boşanmak varsa neden boşanmıyorsun? Neden eşinin arkasından dedikodu yaptırıyorsun insanlara? Niyeti boşanmak olan sorusunu dahi sormaz.Sizce napmalıyım
Neyin bedelini? Kendisi peri padişahının oğlu falan mıymış?Bir erkeğin gelir düzeyide ne kadar iyi olursa olsun bir kadın çalışmalı...Çünki erkeğin zihniyetinde kadın çalışa
Hala devam etti...Artık bir gün bile durmaya tahammulu yokmuş...Herkes bedel ödeyecekmiş
Bence de ayrılsın etkiye tepki dedi ama soruma cevap vermedi halaBu formda erkekler yer almıyor lütfen insanların kat sayılarıyla oynamamak için şu sohbetten ayrılın
Aynen o da var baban anneni mutlu etmemiş ki sinirli diyor ne diym ki anlatmaya gücüm kalmadıNisan 1 de değil ama kadın şaka gibi ailene girmiş senin baksana üstelik bu arada bana cvp vermemiş henüz!
Ya sen kimsin ya bi git allah aşkına peki sen nie yorum yapıyosun kim sana yorum yap dediBoşan o halde aklında boşanmak varsa neden boşanmıyorsun? Neden eşinin arkasından dedikodu yaptırıyorsun insanlara? Niyeti boşanmak olan sorusunu dahi sormaz.
Yanıt vermemi mi bekliyorsun.Nisan 1 de değil ama kadın şaka gibi ailene girmiş senin baksana üstelik bu arada bana cvp vermemiş henüz!
Gerçekten benim de beynim durdu yazık yani dediğiniz gibi belki de fake ve erkek..
Ya kadın çalışıyor zaten hoş çalışmıyor olsa da çalışır nedir erkeğe muhtaç bir toplum değiliz sen öyleysen çık şu sayfadan artık gerdin hepimizi!!!Boşan tabii çünkü ekmeği sen vereceksin, ne kadar kolay dimi.
Demek ki istemiyorsun. O zaman insanlarla dalga geçme. Bak kimisi senin durumuna üzüldü, kimisi sinirlendi...Ya sen kimsin ya bi git allah aşkına peki sen nie yorum yapıyosun kim sana yorum yap dedi
Kendisi Koskoca benım kocammış beni bu zamana kadar musmutlu eden ! İşte bende bu hareketi yapınca Bütün ailem bedel ödeyecekmişimNeyin bedelini? Kendisi peri padişahının oğlu falan mıymış?
Evet ver etkiye tepkiyse çocuklara tecavüz edenler neden etkileniyor??? Kadını erkeğe muhtaç edip hastanede kadın doktor istiyen zihniyetinize sizin ya çık şuradan!!!Yanıt vermemi mi bekliyorsun.
SA-NA-NEDemek ki istemiyorsun. O zaman insanlarla dalga geçme. Bak kimisi senin durumuna üzüldü, kimisi sinirlendi...
Anlatiyorsun anlamıyor da bi kendi kızını annesini koysun yerine yani vurmayan erkek yoktur diye de israr ediyor sanki biz kum torbasiyiz Allah bu zihniyet te olan insanlarla karsilastirmasin örneklerle açıkladim ona bile verdiği cevaplar karşısında şok oldum Allah hidayet etsin gerçektenMuhtemelen erkek cunku hic bir kadin hemcinsi siddet gorurken bunu yazamaz! Bunlari gorunce Kan beynime sicriyor. Biri demis git ozur dile. Kadiniz biz insaniz!
Ooo o çok kadın var ki böyle düşünen? Kadınlar böyle düşünmese böyle düşünen erkekler ağaçta yetişmiyor ki.Verdim onu da cvp görüp şimdi erkrk sanırım bi kadın bunları yazmaz ya nası yazabilir?
Erkek üye galiba.Boş yapma hadi git burdan.Boşan o halde aklında boşanmak varsa neden boşanmıyorsun? Neden eşinin arkasından dedikodu yaptırıyorsun insanlara? Niyeti boşanmak olan sorusunu dahi sormaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?