Beyin atta bunda sinirlendim ya çok fazlaAynen o da var baban anneni mutlu etmemiş ki sinirli diyor ne diym ki anlatmaya gücüm kalmadı
Birde bu erkek denen yaratıklar söyleyecek lafları olmayıncada böyle zırvalarlarErkek üye galiba.Boş yapma hadi git burdan.
Anlatiyorsun anlamıyor da bi kendi kızını annesini koysun yerine yani vurmayan erkek yoktur diye de israr ediyor sanki biz kum torbasiyiz Allah bu zihniyet te olan insanlarla karsilastirmasin örneklerle açıkladim ona bile verdiği cevaplar karşısında şok oldum Allah hidayet etsin gerçekten
Sizin de sakinliginizi bozdu bu kadın mı erkek mi her kimseBeyin atta bunda sinirlendim ya çok fazla
Elitin çok seviyorsan uyar bu konuda canım ağaç yaşken eğilir çocuğa o mesajı vermesin.Ooo o çok kadın var ki böyle düşünen? Kadınlar böyle düşünmese böyle düşünen erkekler ağaçta yetişmiyor ki.
Eltimi çok severim. Bir kızı bir oğlu var. Oğlu çok yaramaz ve herkese vuruyor. Benim kızımla aynı yaşta. Kızımı resmen dövüyor. Annesi ona yapma diyor ama donup benim kızıma da " sen onu kizdirmazsan o da sana vurmaz" diyor. Yani birisi onun istemediği bi rseyi yapınca vurabilir mesajını veriyor. Bu çocuk büyüyüp karısını dövünce de " sen beni kizdirmasaydin ben de sana vurmazdım" diyecek.
Kadınlar kulübünde takılması pekiBirde bu erkek denen yaratıklar söyleyecek lafları olmayıncada böyle zırvalarlar
Gelecegi kimse göremez böyle olacağını bilseydik evlenmezdikKendisi Koskoca benım kocammış beni bu zamana kadar musmutlu eden ! İşte bende bu hareketi yapınca Bütün ailem bedel ödeyecekmişimaman kendime üzülüyorum nasıl böyle bir evlilik yaptım diye
Bir şey sormak istiyorum. 5 ayda nasıl bu hale geldi?Kendisi Koskoca benım kocammış beni bu zamana kadar musmutlu eden ! İşte bende bu hareketi yapınca Bütün ailem bedel ödeyecekmişimaman kendime üzülüyorum nasıl böyle bir evlilik yaptım diye
Ay demi ya böyle bir sebep için banlanmak daha kötü bence :) 3 öğün seviyorsa demek kiBanlanmak istemiyorumanlamaz kendi haline birak :) dayayak seviyor demek ki
. Bence bir erkek geçmişte veya yasadığı sürede hemcinsinin şiddetine maruz kalıyorsa ve kendini savunma güdüsünden yoksunsa bunun karşılığını Kadın”a şiddet ıygulayarak gösteriyor.Şiddet uygulayan karakterszi erkeklerin farklı bir özellikleriBanlanmak istemiyorumanlamaz kendi haline birak :) dayayak seviyor demek ki
Uyarıyorum ama nafile. Ve erkek çocuklarının çoğu bu şekilde yetişiyor.Elitin çok seviyorsan uyar bu konuda canım ağaç yaşken eğilir çocuğa o mesajı vermesin.
Canım bu senin o bırakıp geldiğin şahsiyet olmasın ısrarla boşanıp boşanmayacağını soruyor birde eşinin dedikodusunu yaptırma millete diyor...Ya sen kimsin ya bi git allah aşkına peki sen nie yorum yapıyosun kim sana yorum yap dedi
Şiddet biranda ortaya cıktı görünmeyen yüzünün altında yatan karakteri buymuş ben tartışmalarımız esnasında saygımı kaybedecek insan değildim ilk basta uyardım bak saygımızı kaybedersek sevgimizi de kaybederiz ve hersey biter ama anlamadı sen kadınsın sen kocanı idare edeceksin yuva dişi kuş yapar bilmem ney cahil ve yobazca hareketler işte ben ondan karsışıklı diyorum o kadın erkeği ider sen kadınsın kadınsın deyip duruyorBir şey sormak istiyorum. 5 ayda nasıl bu hale geldi?
Çok yazık oğlumda var kızımda ikiside sporcu üstelik (taekwondo) bir kişiye vurma lüksleri yok spor yerinde yapılır haksızlığa uğrarlarsa okulda öğretmene evde bize söylemeleri gerekiyor şiddet nedir ya savunma sporu dışında şiddet hele ki kızıp iyi hepimiz hergün çıkıp dövelim birilerini valla süper dimiUyarıyorum ama nafile. Ve erkek çocuklarının çoğu bu şekilde yetişiyor.
Evlendim tapusu bende mantığı işte gerçek yüzü evlenince çıkmış sanıyor ki kölesin evlenince oh git çalış gel yemek yap ev temizle çocuk yap cevap verirsen ye dayağı otur sanki evlilik vüzdanı kölelik tapusu erkelerin böyşe düşünenleri adına...Şiddet biranda ortaya cıktı görünmeyen yüzünün altında yatan karakteri buymuş ben tartışmalarımız esnasında saygımı kaybedecek insan değildim ilk basta uyardım bak saygımızı kaybedersek sevgimizi de kaybederiz ve hersey biter ama anlamadı sen kadınsın sen kocanı idare edeceksin yuva dişi kuş yapar bilmem ney cahil ve yobazca hareketler işte ben ondan karsışıklı diyorum o kadın erkeği ider sen kadınsın kadınsın deyip duruyor
Banlandı sanırım yok gittiSizin de sakinliginizi bozdu bu kadın mı erkek mi her kimse
Ona da herseyi anlattım burada olsada sıkıntı yoCanım bu senin o bırakıp geldiğin şahsiyet olmasın ısrarla boşanıp boşanmayacağını soruyor birde eşinin dedikodusunu yaptırma millete diyor...
Buradaysa konuşmaCanım bu senin o bırakıp geldiğin şahsiyet olmasın ısrarla boşanıp boşanmayacağını soruyor birde eşinin dedikodusunu yaptırma millete diyor...
Benım Ailem bana destek oldu onlarada düşman şuanda kendisine benım gönlümü alsaydın elinden gelen herseyi yapsaydın senin pişman olduğunu görseyydim bu seviyelere gelmezdik diyorum halen diyor ki sen bnden izin almadın ben bunun acısını cıkarcamEvlendim tapusu bende mantığı işte gerçek yüzü evlenince çıkmış sanıyor ki kölesin evlenince oh git çalış gel yemek yap ev temizle çocuk yap cevap verirsen ye dayağı otur sanki evlilik vüzdanı kölelik tapusu erkelerin böyşe düşünenleri adına...
Biz sehpaya çarpan çocuğumuzu susturmak için sehpaya döven bir milletiz. Suçu hep başkalarında ararız ve kendi hatamızın bedelini gücümüz kime yetiyorsa ondan çıkarırız.Çok yazık oğlumda var kızımda ikiside sporcu üstelik (taekwondo) bir kişiye vurma lüksleri yok spor yerinde yapılır haksızlığa uğrarlarsa okulda öğretmene evde bize söylemeleri gerekiyor şiddet nedir ya savunma sporu dışında şiddet hele ki kızıp iyi hepimiz hergün çıkıp dövelim birilerini valla süper dimi
Boşan tabii çünkü ekmeği sen vereceksin, ne kadar kolay dimi.
[/QUOTE
Ne saçma bir laf. Boşanmasın o zaman dayağı siz yersiniz yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?