Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

Banlanmak istemiyorum anlamaz kendi haline birak :) dayak seviyor demek ki

Elitin çok seviyorsan uyar bu konuda canım ağaç yaşken eğilir çocuğa o mesajı vermesin.

Kendisi Koskoca benım kocammış beni bu zamana kadar musmutlu eden ! İşte bende bu hareketi yapınca Bütün ailem bedel ödeyecekmişim aman kendime üzülüyorum nasıl böyle bir evlilik yaptım diye
Gelecegi kimse göremez böyle olacağını bilseydik evlenmezdik

Kendisi Koskoca benım kocammış beni bu zamana kadar musmutlu eden ! İşte bende bu hareketi yapınca Bütün ailem bedel ödeyecekmişim aman kendime üzülüyorum nasıl böyle bir evlilik yaptım diye
Bir şey sormak istiyorum. 5 ayda nasıl bu hale geldi?

Banlanmak istemiyorum anlamaz kendi haline birak :) dayayak seviyor demek ki
. Bence bir erkek geçmişte veya yasadığı sürede hemcinsinin şiddetine maruz kalıyorsa ve kendini savunma güdüsünden yoksunsa bunun karşılığını Kadın”a şiddet ıygulayarak gösteriyor.Şiddet uygulayan karakterszi erkeklerin farklı bir özellikleri

Ya sen kimsin ya bi git allah aşkına peki sen nie yorum yapıyosun kim sana yorum yap dedi
Canım bu senin o bırakıp geldiğin şahsiyet olmasın ısrarla boşanıp boşanmayacağını soruyor birde eşinin dedikodusunu yaptırma millete diyor...

Bir şey sormak istiyorum. 5 ayda nasıl bu hale geldi?
Şiddet biranda ortaya cıktı görünmeyen yüzünün altında yatan karakteri buymuş ben tartışmalarımız esnasında saygımı kaybedecek insan değildim ilk basta uyardım bak saygımızı kaybedersek sevgimizi de kaybederiz ve hersey biter ama anlamadı sen kadınsın sen kocanı idare edeceksin yuva dişi kuş yapar bilmem ney cahil ve yobazca hareketler işte ben ondan karsışıklı diyorum o kadın erkeği ider sen kadınsın kadınsın deyip duruyor

Uyarıyorum ama nafile. Ve erkek çocuklarının çoğu bu şekilde yetişiyor.
Çok yazık oğlumda var kızımda ikiside sporcu üstelik (taekwondo) bir kişiye vurma lüksleri yok spor yerinde yapılır haksızlığa uğrarlarsa okulda öğretmene evde bize söylemeleri gerekiyor şiddet nedir ya savunma sporu dışında şiddet hele ki kızıp iyi hepimiz hergün çıkıp dövelim birilerini valla süper dimi

Evlendim tapusu bende mantığı işte gerçek yüzü evlenince çıkmış sanıyor ki kölesin evlenince oh git çalış gel yemek yap ev temizle çocuk yap cevap verirsen ye dayağı otur sanki evlilik vüzdanı kölelik tapusu erkelerin böyşe düşünenleri adına...

Canım bu senin o bırakıp geldiğin şahsiyet olmasın ısrarla boşanıp boşanmayacağını soruyor birde eşinin dedikodusunu yaptırma millete diyor...
Ona da herseyi anlattım burada olsada sıkıntı yo
Buradaysa konuşma
Benım Ailem bana destek oldu onlarada düşman şuanda kendisine benım gönlümü alsaydın elinden gelen herseyi yapsaydın senin pişman olduğunu görseyydim bu seviyelere gelmezdik diyorum halen diyor ki sen bnden izin almadın ben bunun acısını cıkarcam

Biz sehpaya çarpan çocuğumuzu susturmak için sehpaya döven bir milletiz. Suçu hep başkalarında ararız ve kendi hatamızın bedelini gücümüz kime yetiyorsa ondan çıkarırız.
Sen ben o artık bunun farkına varıp evlatlarımızı normal yetiştiriyoruz ama karşımızdakiler maalesef aynı yaş aynı hamam. O yüzden pek işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…