KOCAMIN HİZMETÇİSİYİM

Kocamı çok seviyorum aşığım
Kendi maaşı olan kadın " bir şey istediğimde parasını verir" cümlesi. Evde her işi yapmak. Evde birini besliyorsunuz sadece haberiniz olsun.
Ama pardon aşiktiniz dmi

Verdiği para 1500 TL. Çalışan kadın kocasını verdiği bu paraya, kocam buna kocam para veriyor diyor.

Verdiği para 1500 TL. Çalışan kadın kocasını verdiği bu paraya, kocam buna kocam para veriyor diyor.
1500 lira konu sahibinin aylık harçlığı ama bir şey istediğinde de alıyormuş kocası. Bu detayı atlamayın.

ben de 2 sene iş aradım sonunda buldum. inşallah sizde böyle bir iş bulursunuz en kısa sürede.

evet işim rahat yorulmuyorum falan diyerek baştan hata yaptığımı düşünüyorum. o yüzden bundan sonra işler çok yoğunlaştı falan demeyi düşünüyorum.
para konusunda da onun kartının biri ben de duruyor zaten nereye ne harcama yaptığımın falan hiç hesabını sormaz o yüzden ben maaşımı direkt borca gönderiyorum.
evet zaten en çok dışarı çıkamamaktan muzdarip ne alaka yani ya. sanki tanımadığı biriyle buluşcam. normal bi parkta buluşcaz. para harcayacağım için yapmıyor ona eminim

Yorumların tamamını okuyamadım ama şunu belirtmek istiyorum. Erkekler anneleri Nasıl yetiştirirse yada kendi ailesinde ne görürse öyle hareket ediyor. İkimizde çalışıyoruz karı koca öğretmeniz. Öyle 8-10 saat falan da değil mesaimiz. Evliliğin ilk yıllarında o heyecan mutlulukla falan önüne dünyaları sermişliğim var. Sonra dank ediyor tabi insana. Eşim evlendiğimizde tornavida ile penseyi ayırt edemezdi o kadar diyorum bırak ev işi falan tatlı dille halledemedik ne yazık ki kavga dövüş burnunu sürte sürte tabiri caizse onu eğitim. Şimdi yemek hariç tüm sorumlulukları ortak alıyoruz. Temizlik, çocuk bakımı, ev alışverişi herşey ortak. Ama kolay da olmadı yani. Erkekler böyle işte ilmek ilmek işleyeceksin eğiteceksin aman çekemem dersen yol belli aklını kullan bacımsu den söyle ben yaparım diyorsa söyle yapsın. Zamanla komut vermeden hareket etmeyi öğreniyorlar tecrübeyle sabit

Yani işi bırakırsanız kocanız size ev işinde hiç yardım etmeyecek ve daha fazla çeşit yemek yapmak zorunda kalacaksınız. İşi bırakmayı düşünürken derken sizi tek endiselendiren bu öyle mi?

Kadınların kendi ekonomik özgürlüğü bu kadar kısıtlaması, durduk yere(sağlık sorunları, yeni doğan bebek vs zaruri sebep yokken) kendini bı insanın eline bakmaya mecbur bırakmaya çalışması akıl alır şey değil.

İşi bırakma, rahat olduğunu da kocana söylemeyi bırak. Çok yoruluyorum diyeceksin. Eve yardımcı al haftalık.
Evlenirken senin evi toplayıp, maaşını ona verip evden dışarı adım atmayacağını garantileyip öyle evlendiğinden eminim.
Bahçede kamp sandalyesiyle oturmanın nasıl zararı olabilir sanki

borçla araba aldık. araba benim üzerime. yaptığımız altınları her ay tam altın olarak yapıyoruz 3 ay da bir bileziğe çevirtip ben takıyorum. evde altın bulundurmak korktuğumuz için hepsini takıp işe gidiyorum. kocamın kartının biri ben de istediğim zaman harcıyorum. ama zaten benim öyle alışveriş tutkunu biri olmadığım için istesem de harcayacak biyer bulamıyorum. Ben çalışmasam benden kısacağını düşünmüyorum.
arkadaş etkilinliğine karşı çıkması zaten en büyük sorunum.

Valla kadınlar iyice şaşırdılar. Ne hakettklerini maaşı alınca ne olmasının normal oldgunu Allah aşkına birileri ayrıntılı yazsın bu arkdslara
i
Şu kocacılığın yarısı bende olsa keşke. Ne münasebet, bir şey istediğinde parasını verirmiş. Yok bir de vermesin skdkdkd nasıl kafalar bunlar anlamıyorum.

Maaşından kalan 1500tl kadının borcu ödeyen oymuş eşinin kalanı altın yapıyorlarmış düşünün. İlerde bir şey olunca altinlar benim de der boyleleri

evet zaten yazık kaynanam hala hizmetçi gibi sadece kocasına değil bu salak oğullarına çok yüz vermiş. o yüzden zaten kocam hiç iş yapmıyor. yine bazen güzel söz bazen kavga dövüş bazı şeyleri yapmaya başladı. ama nerdeyse 2 sene oldu hala aynı şeyleri söylüyorum şunu yaparmısın bunu yaparmısın insan belli süre sonrada yoruluyor yani. tahmini ne kadar süre sonra kendisi yapmaya başlar.

biz liseden beri beraberiz. yani bişeyi garantileyip evlenmedik gayette severek evlendik. ille evleniyim herşeyi yaparım diye yalvarmadım yani.

Sizin de
Sizin de kafa yapınız bence esinizden 3 aşağı 5 yukarı.Bunu tepki alacağımı bile bile yazıyorum.Cunku ben böyle bir adamı sevemem mesela.Saygi duyamam.

Maaşından kalan 1500tl kadının borcu ödeyen oymuş eşinin kalanı altın yapıyorlarmış düşünün. İlerde bir şey olunca altinlar benim de der boyleleri
borçla araba aldık. araba benim üzerime. yaptığımız altınları her ay tam altın olarak yapıyoruz 3 ay da bir bileziğe çevirtip ben takıyorum. evde altın bulundurmak korktuğumuz için hepsini takıp işe gidiyorum. yani bişey olsa zaten tüm altın bende dımdızlak kalacak o.
kocamın kartının biri ben de istediğim zaman harcıyorum. ama zaten benim öyle alışveriş tutkunu biri olmadığım için istesem de harcayacak biyer bulamıyorum.

1500 tl de nakit bulundurmam için ayırıyorum. normalde zaten kredi kartı var.

İşi bırakmanızı asla tavsiye etmem. Mümkün olduğu kadar çalışın. Borç bitince birikim yaparsınız.

Kk kadınları bana kızacak ama borç var birinin maaşı borca diğerinin maaşı harcamalara ve birikime gidiyor. Birikim hesabı ortaksa eşiniz altınları kendi hesabında tutmuyorsa bana normal geldi. Borç bittikten sonra maaşı eşe yollamayın sakın. Kendi paranız üstünde hükmünüz olsun.

Eşiniz işte yorulsa bile masayı toplayabilir, makineye bulaşık koyabilir, hafta sonu temizliğe yardım edebilir, maden suyunun kapağını çöpe atabilir. Size yardım etmeli ev işlerinde.

Arkadaşınızla dışarda buluşmanıza karışmaya hakkı yok. İster parkta ister cafede koca insansınız müdahale etmesine izin vermeyin.

Ayrıca her cumartesi eşinizin akrabaları ile neden buluşuyorsunuz?

Valla hepsi ayrı model oluyor canım bunların süre vermek zor Açıkcası çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayırıyorum ben evliligimi. Hem ev sorumlulukları konusunda ki roller hem sosyal hayatlarımız çocuk doğunca epey değişti. Eşim çocuktan sonra daha çok sorumluluk almaya başladı. Umarım sizin daha erken olur. Siz iyisi mi azıcık ona gaz verin. Sen evi süpürünce ev daha geç kirleniyor, senin yaptığın menemen daha güzel oluyor, sen güçlüsün sen daha iyi yaparsın falan filan

Arabanın kimin üzerine olduğu önemli değil zaten. Evlilik içinde alınan mallar üzerinde çiftler eşit hakka sahip. Bir anlamı yok yani onun. Ağzınıza bir parmak bal çalmış sesiniz çıkmasın diye. Hem arabanın borcunu ödeyip hem evin hizmetçiliğini yapıyorsunuz çünkü. Bir de üstüne basit bir arkadaş görüşmesine bile izin yok adamdan. Altınların hesapta birikmemesi tek avantajınız öyleyse bu evlilikte. Şimdilik tadını çıkarın.

Eşi çalıştığı halde evdeki her işi yaptıran üstüne açtığı soda şişesinin kapağını bile çöpe atmak yerine eşinden bekleyen ağır vicdansız birinden her şey beklenir. Bütün bunlara rağmen hala seviyorum diyor. Bu yüzden konu sahibi gibi kadınlara her şey müstahak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…