- 20 Ocak 2010
- 48.345
- 184.934
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kumralguzel
Eminim öyledirEşim yapması gereken her şeyi yapıyor yapmaması gerekeni de. Kız cıvık yavşk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim öyledirEşim yapması gereken her şeyi yapıyor yapmaması gerekeni de. Kız cıvık yavşk
Bunuda babam yapmıştı çünküEşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza.
Okey demenin daha az samimi yolu varken yumruk nedirEe aile fotoğrafınızı beğenmiş işte? Yumruk işareti de okey demek bir nevi, siz sanırım ev hanımısınız iş arkadaşları birbiriyle sayın x hanım arz ederim, sayın y bey bilginiz tarafıma ulaşmıştır diye konuşmuyoruz, aileden çok birbirimizi gördüğümüz için haliyle bi samimiyet oluyor.
Bir insan istediği kadar cıvık olsun karşısındaki mesafeli davranırsa durur. Durmak zorunda kalır. Adam belli ki sizi geçiştiriyor kızla samimiyetine devam ediyor.Okey demenin daha az samimi yolu varken yumruk nedir
Hayır takip etmeyecegim tabi ki. Kafama takildigi için yazdımBenim anlatmak istedigim esimi surekli gozu baskasina kaymasin diye ugrasacaksam ne anlami var ya siz adami durduk yere darliyorsunuz o zaman vazgecin bu huyunuzdan yada esinizin gozleri fellik fellik oynuyor ne yapacaksiniz bu adami bugun o kadin gider baskasi gelir hayatiniz boyunca adami takip mi edeceksiniz
Kadın sürekli gördüğü iş arkadaşıyla niye daha az samimi olsun ya? En ufak samimiyete niyeti bozacak bir eşiniz mi var yoksa?Okey demenin daha az samimi yolu varken yumruk nedir
HaklısınızMesajlardan seviyesiz ve cıvıl olduğu belli.
Yaşı ile ilgili değil. Bazı insanlar sınır bilmiyor.
Ama sınır bilmeyen asıl kişi eşiniz.
Siz evlisiniz ve işte çalışıyorsunuz. Bekar bir iş arkadaşınız var ve sürekli samimi olarak gün içinde ve işte iletişimdesiniz. Alakaya maydonoz çocuğunuz ile fotoğrafınızı atıyorsunuz. Özel şoförü gibi her yere sizi o bırakıyor. Eve getiriyor, götürüyor. Durma yazışıyorsunuz.
Eşinize saygısızlık yapmış olursunuz değil mi?
İlk başta güveni kırmış zaten. Şimdi bu adam yüzünden sürekli şüphe ile yaşayacaksınız. Ya örtük olarak devam ediyorsa iletişim. Ya sadece evde konuşuyorlarsa ya iş yerinde aynı samimiyet devam ediyorsa...
Tüm şüpheleriniz mantıklı ama tek sorumlu kız değil. Büyük ölçüde eşiniz. Size sadakat yemini olan da eşiniz.
Aralarında hiçbir şey yoksa da bu seviyesizlik bile doğru değil. Bir erkek karısını rahatsız hissettirecek hiçbir samimiyet kurmamalı.
Kadın arkadaşlarıyla samimi olsun yavşk değilseKadın sürekli gördüğü iş arkadaşıyla niye daha az samimi olsun ya? En ufak samimiyete niyeti bozacak bir eşiniz mi var yoksa?
Yahu bu samimiyeti kuran eşiniz başta. Konunuz duruyor, alıntı yapmakla uğraşmak istemedim.Okey demenin daha az samimi yolu varken yumruk nedir
Biliyorum haklisınız evet fakat eşim dikkate ettiği halde bunları görünce sinirlendimYahu bu samimiyeti kuran eşiniz başta. Konunuz duruyor, alıntı yapmakla uğraşmak istemedim.
Madem eşinize güveniyorsunuz artık, öyle anladım, beğeniye, emojiye takılmayın. Öncekilere göre bunlar bir şey değil malum eşiniz gönüllü uyandırma servisini yapıyordu.
Kıza mesaj atmanız sizi ve hatta eşinizi zor durumda bırakır iş yerinde. Kocama bir şey olmasın kız kendine çeki düzen versin derken iş başka yere gider.
Sizin kocanız ne peki?Kadın arkadaşlarıyla samimi olsun yavşk değilse
Nerden eminsiniz?Biliyorum haklisınız evet fakat eşim dikkate ettiği halde bunları görünce sinirlendim
Ay ben şikayet ettim. Karşı cinsle samimi olan yavşk mı oluyor. Köhne zihniyetini de alıp gitsin. Samimiyeti tek taraflı bir şey sanıyor bir de, kendi kendine birisi karşı taraf yüz vermiyorsa nasıl samimi olacaksa .Sizin kocanız ne peki?
Son yazışmalarda kızın yumruk göndermesinde nasıl bir sorun gördünüz anlamadım bile. Sizin aile fotoğrafına kalp atmasına neden bozuldunuz onu da anlamadım. Adamın telefonu elinizde kuracak yer arıyorsunuz.
Ama tekrar söylüyorum size sohbet “yavşak” geliyorsa buna izin veren eşiniz.
Evli olup bekar kızlarla gereksiz samimi olanlara denir o kelime.
Asıl yavşak kim bir daha düşünün?
Samimi geldi yumruk işareti. Kalp atması da kendini hatırlatma gibi dikkat çekmeye calişma gibi geldi. masum rollerini oynuyor sevimli şirin görünmeye çalışıyor gibi geldi rahatsız etti. Bu kadar şeyi siz yaşasaniz siz de kurardınızSizin kocanız ne peki?
Son yazışmalarda kızın yumruk göndermesinde nasıl bir sorun gördünüz anlamadım bile. Sizin aile fotoğrafına kalp atmasına neden bozuldunuz onu da anlamadım. Adamın telefonu elinizde kuracak yer arıyorsunuz.
Ama tekrar söylüyorum size sohbet “yavşak” geliyorsa buna izin veren eşiniz.
Evli olup bekar kızlarla gereksiz samimi olanlara denir o kelime.
Asıl yavşak kim bir daha düşünün?
Bakın iş yerinin içini bilmiyorsunuz. Eşiniz gerçekten dikkat ediyor da olabilir, sizin göreceğiniz, bir şekilde şahit olabileceğiniz yerlerde dikkat edip işe gidince farklı da olabilir.Biliyorum haklisınız evet fakat eşim dikkate ettiği halde bunları görünce sinirlendim
Bir yerine dokunuyor sanırım şikayet ediyorsun. Aynısini yaşa dicem de neyseee bananeAy ben şikayet ettim. Karşı cinsle samimi olan yavşk mı oluyor. Köhne zihniyetini de alıp gitsin. Samimiyeti tek taraflı bir şey sanıyor bir de, kendi kendine birisi karşı taraf yüz vermiyorsa nasıl samimi olacaksa .
Haklısınız teşekkürler düzgün üslubunuz içinBakın iş yerinin içini bilmiyorsunuz. Eşiniz gerçekten dikkat ediyor da olabilir, sizin göreceğiniz, bir şekilde şahit olabileceğiniz yerlerde dikkat edip işe gidince farklı da olabilir.
Madem eşinize güveniyorsunuz, belki gerçekten sonradan saçma bulmuştur yaptıklarını. Kızın bu tarz mesajlarına da takılmayın. Normalde rahatsız olacak şeyler değiller çünkü. Kafanızı sürekli bununla mesgul ederseniz her şeyden bir anlam çıkarısınız.
Karşıdaki kız beni ilgilendirmez bunu yazan kocam olsa s*aım çarkınahadi uyan artık yazmış kıza.
Tabii ki öyle.Ay ben şikayet ettim. Karşı cinsle samimi olan yavşk mı oluyor. Köhne zihniyetini de alıp gitsin. Samimiyeti tek taraflı bir şey sanıyor bir de, kendi kendine birisi karşı taraf yüz vermiyorsa nasıl samimi olacaksa .
Siz de çok biliyorsunuz evet kesin öyledirNerden eminsiniz?
7-8 saat iş yerinde yanında mısınız?
Size öyle söylüyor kızla devam ediyor belli ki.
Siz dönün önce eşinize ayar verin sonra millete laf edersiniz