- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Yine siz ve yine baskasinin cocuguna alttan alttan hakaret. Bide yeminler etmistiniz güya... yahu sizin cocuklarla alip veremediginiz nedir milletin cocuguna saydiriyosunuz surekli?kaynının sana yazdığı ,pipi boyu muhabbetlerine bilmem kaç yaş boyutu getiren kocanın varlığı.senin dillere destan güzelliğin ile kocana yakıştıralamadığın bu dünyada ......
2 çocuğunun embesil olmasını istemiyorsan ne işe girişeceksen bir an önce girişip kurtulmanı ümit ediyorum.en azından annelik içgüdülerinle hareket edersen çocuklarının orada çokta mutlu olamayacağını ,bir anne olarak önceliğinin iki evladının huzuru olması gerektiğini ve bunun senin huzurunla sağlanacağını biliyosundur.
:) :) :) :)Adi adam ,bir yolunu bulun kendi ayaklarınızın üstünde durun ve onuda kendi bataklığına bırakın.kadınlar konusunda da haklısınız bu ne karektersizliktir ya bir erkeğe kapağı atmak için çoluğu çocuğu var dinlemiyorlar,evli adamları baştan çıkarıyorlar,ikisinin de kafasına bir birlerine vurup vurup kıvılcım çıkarmalı.
dipnot:gözardı ettiğim üyelerin mesajlarını görmüyorum tesadüflerde olmasa..sizede tavsiye ederim.Yine siz ve yine baskasinin cocuguna alttan alttan hakaret. Bide yeminler etmistiniz güya... yahu sizin cocuklarla alip veremediginiz nedir milletin cocuguna saydiriyosunuz surekli?[gereksiz polemiklere girip ne ban alırım ne de bulunduğum yerden giderim başkalarına sarmanız ya da kimseye sarmamanız dileğim le ki merakınızı gidereyim (gerekli destekleri gördüğümden size pirim vermedim)
Ben de anlasaydımaynen böyle dedi
Ileride cocuklarinizin embesil olmasini istemiyosaniz lutfen daha duzgun konusmayi ogrenin.. simdi siz yine yaygaraya verirsiniz ortaligii cocuguma embesilll dediii vayyyy diye ama maalesef yine tutmayacak numaralariniz..siz ne soylediyseniz aynisini yazdim sizin zorunuza nasil gidiyosa baskasininda zoruna gider. Duzgun konusmak lazim..dipnot:gözardı ettiğim üyelerin mesajlarını görmüyorum tesadüflerde olmasa..sizede tavsiye ederim.
Ne destegi yadipnot:gözardı ettiğim üyelerin mesajlarını görmüyorum tesadüflerde olmasa..sizede tavsiye ederim.
ya kardeş işine baksana sen..konu sahibinin zekası var çok şükür anladı beni..muhattabım konu sahibi ortalığı yaygaraya vermem merak etme tehlikeli insan türlerinden uzak durmayı öğrendim çok şükür selametle..Ileride cocuklarinizin embesil olmasini istemiyosaniz lutfen daha duzgun konusmayi ogrenin.. simdi siz yine yaygaraya verirsiniz ortaligii cocuguma embesilll dediii vayyyy diye ama maalesef yine tutmayacak numaralariniz..siz ne soylediyseniz aynisini yazdim sizin zorunuza nasil gidiyosa baskasininda zoruna gider. Duzgun konusmak lazim..
Cok sukurki dersinizi almissiniz.. selametleya kardeş işine baksana sen..konu sahibinin zekası var çok şükür anladı beni..muhattabım konu sahibi ortalığı yaygaraya vermem merak etme tehlikeli insan türlerinden uzak durmayı öğrendim çok şükür selametle..
ya kardeş işine baksana sen..konu sahibinin zekası var çok şükür anladı beni..muhattabım konu sahibi ortalığı yaygaraya vermem merak etme tehlikeli insan türlerinden uzak durmayı öğrendim çok şükür selametle..
Kesinlikle katiliyorumm... guzel lafini duymaya bile tahammul edemiyoruz ne kiskanciz yaaKadın güzel hissediyorsa güzelim der, ne var bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?