- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
-
Benimde eşim bende 13 yal büyük hiç böyle düşünmemiştim :)
aynen adam yaşıtıyla helede 32 yaşındaki bi kadın ( herseyi oturmus manasında söylüyorum)ile daha ... Neyse bosver .. İnşallah hersey düzelirya amacım kızın üstüne gitmek değildi ama biraz gözünü açsın o da..
18 yaşında da evlenilir elbet de dengiyle olursa ..
bak şimdi adam çocuk gibi görüyor ama diğer kadını öyle değil..
sorun yaş farkı değil yaşların ta kendisi
30 ile 43 arasında da 13 yaş var ama iki insan da olgundur olabilir
17 yaşında bir çocukla 29 30 yaşında bir adam olmaz
Canm adam biraz adam olsaydı oda halledilebilirdi.. Herifin mayası bozuk.. Gözü dısarda olan heriften ne beklenir.. Pis mahlukatsorun yaş farkı değil yaşların ta kendisi
30 ile 43 arasında da 13 yaş var ama iki insan da olgundur olabilir
17 yaşında bir çocukla 29 30 yaşında bir adam olmaz
Herkes kendi ektiğini Biçer bence çokta üzmeyin kendinizi çünkü oda kendi ailesini küçümsüyor "annem ve babam kapıcı, kocam ve çevresi zengin" diyor. Belki çocuğu bile bilerek yapmıştır bilinmezzz???E yanii o da dogru ama ben kız için cok duygulandım Allah yardmcısı olsun
Kotu ornekte dine dil uzatmayi biliyorsunuzda
12 yasinda civugun erkek arkadasi olmasi sevgili yapmasi niye tuhaf gelmiyor
Bilmediginiz konularda bence insanlarin inancina dil uzatmayi birakin
Inancsiz olmaniz ateist deist vs vs vs size baskasinin inancina degerlerine dil uzatma hakkini vermez
Ne olursa olsun bu kızın yaptıkları tölere edilebilir.. Çünkü daha 18 yaşında.. Hatırlarsanız bundan büyük askerlerimiz dahi kandirıldılar..ama yazıklar olsun aileye !!! Çok yazık !!!!Herkes kendi ektiğini Biçer bence çokta üzmeyin kendinizi çünkü oda kendi ailesini küçümsüyor "annem ve babam kapıcı, kocam ve çevresi zengin" diyor. Belki çocuğu bile bilerek yapmıştır bilinmezzz???
İnançsız olduğumu da nereden biliyorsunuz ?
12 yaşındaki çocukların sevgili olmalarını nasıl karşılayacağımı nereden bilebilirsiniz ?
Siz çok inançlı mümin ben ateist miyim yani ? Forumda dinin koruyucusu musunuz ?
Peygamberlerin normal insanlarla asla ve asla kıstas edilemeyeceğini, onların kalbinde kötü düşünce zerresi olmadığını benden iyi bilmeniz gerekirdi o zaman , bilseydiniz şu mesajı yazmazdınız.
Mune
12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuz
Kotu ornekte dine dil uzatmayi biliyorsunuzda
12 yasinda civugun erkek arkadasi olmasi sevgili yapmasi niye tuhaf gelmiyor
Bilmediginiz konularda bence insanlarin inancina dil uzatmayi birakin
Inancsiz olmaniz ateist deist vs vs vs size baskasinin inancina degerlerine dil uzatma hakkini vermez
Herkes kendi ektiğini Biçer bence çokta üzmeyin kendinizi çünkü oda kendi ailesini küçümsüyor "annem ve babam kapıcı, kocam ve çevresi zengin" diyor. Belki çocuğu bile bilerek yapmıştır bilinmezzz???
Genelde bu gibi konularda dine dayali cok fazla ters yorum okumaktan olabiliro mesajı nasıl bu kadar tersinden anlamayı becerdiniz yahu..
3.5 aylık hamileyim
Eğer 25 yaşında bi kadın 37 yaşında bi adamla kendi isteğiyle evlense haklısınız 12 yaş tolere edilebilir bir fark.12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuz
Hepiniz bir zahmet rica etsem yasak olan dini içerikler paylaşmasanız.
Dini değerlerine laf söyletmek istemeyenler, en ufak birşeyde din böyle işte deyip dine laf söyleyenler burada klavyelerine hakim olsa, hadi o da olmadı kurallara uysa zaten kavga dövüş olmayacak.
Neden dini içerik yasak bir düşünülsün ve kurallara uyulsun.
Defalarca dedim, demekten bıkmayacağım, burada her inançtan kadınlar var, herkesin inancı kendine doğru, hepimize bu inançlara saygı duyup bir inancı diğerinden üstün tutmamak düşer.
Zaten site olarak illa din deseydik burası dini bir site derdik değil mi?
Ama burası dini içerikli bir site değil, rica ediyorum dini inançlarınızla alakalı paylaşımlar yapmayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?