Kocamın Kadın İş Arkadaşı ile Samimiyeti

Benimde eşim bende 13 yal büyük hiç böyle düşünmemiştim :)

sorun yaş farkı değil yaşların ta kendisi
30 ile 43 arasında da 13 yaş var ama iki insan da olgundur olabilir
17 yaşında bir çocukla 29 30 yaşında bir adam olmaz

A
ya amacım kızın üstüne gitmek değildi ama biraz gözünü açsın o da..
18 yaşında da evlenilir elbet de dengiyle olursa ..
bak şimdi adam çocuk gibi görüyor ama diğer kadını öyle değil..
aynen adam yaşıtıyla helede 32 yaşındaki bi kadın ( herseyi oturmus manasında söylüyorum)ile daha ... Neyse bosver .. İnşallah hersey düzelir

Konu sahibesi evlat yasal süreyi geçmediysen çocuğu dünyaya getirme bence.

Öte yandan madem kocan varlıklı, ek kart iste kredi kartı iste. Kredi kartına her ay altın, döviz al bir şekilde mutlaka birikim yap. Yarın öbür gün dayanamayacak hale geldiğinde gidecek paran olsun.

sorun yaş farkı değil yaşların ta kendisi
30 ile 43 arasında da 13 yaş var ama iki insan da olgundur olabilir
17 yaşında bir çocukla 29 30 yaşında bir adam olmaz
Canm adam biraz adam olsaydı oda halledilebilirdi.. Herifin mayası bozuk.. Gözü dısarda olan heriften ne beklenir.. Pis mahlukat

İnançsız olduğumu da nereden biliyorsunuz ?
12 yaşındaki çocukların sevgili olmalarını nasıl karşılayacağımı nereden bilebilirsiniz ?
Siz çok inançlı mümin ben ateist miyim yani ? Forumda dinin koruyucusu musunuz ?
Peygamberlerin normal insanlarla asla ve asla kıstas edilemeyeceğini, onların kalbinde kötü düşünce zerresi olmadığını benden iyi bilmeniz gerekirdi o zaman , bilseydiniz şu mesajı yazmazdınız.
Mune

Ne olursa olsun bu kızın yaptıkları tölere edilebilir.. Çünkü daha 18 yaşında.. Hatırlarsanız bundan büyük askerlerimiz dahi kandirıldılar..ama yazıklar olsun aileye !!! Çok yazık !!!!

Ozur dilerim ben kinaye olarak Peygamber efendimize dair yazdiginizu zannettim bi cok konuda benzer seyler varda hataliyim cok ozur dilerim gerekirse bsnlanabilirim de

12 yas neredeyse nesil farki demek..
kendinize ait her dusunceye dini alet etmeyin,kabak tadi verdiniz artik.

o mesajı nasıl bu kadar tersinden anlamayı becerdiniz yahu..

Bakın bu kız 18 yaşında paraya kanıp evlenmiştir, eve bağlamak için çocuk yapmıştır vs....hata yapmış, genç, cahil kabul edilebilir. Çok süper maddiyatla büyümemişse parayı görünce gözü de dönmüş olabilir. Lakin kimse melek değil, herkes hata yapıyor. Bu çocuk 18 yaşında paraya kandı diye hayatboyu bunun ceremesini mi çeksin? Madem hata yaptı oh gitsin katlansın demek iyi değil bence zira hatasının bedelini zaten ödüyor.

Hayır adam da madem kendi yaşına uygun, olgun, işinde gücünde çalışan bir kadınla bu kadar uyumluysa ne demeye gidip 18 yaşındaki kızla evleniyor?
Bu anlattıklarınız sadece cinsellik filan değil. Çok şey paylaşıyorlar.
Buluşmalar, görüşmeler, uzun sohbetler, fısır fısır görüşmeler, gittiğiniz düğünde bile adam kalkıp gidip kadınla oturup sohbet ediyormuş.

Böyle bir adamda mantık, izan vs arıyorum bende..
Nasıl bir kötülük aklım almıyor.

Hepiniz bir zahmet rica etsem yasak olan dini içerikler paylaşmasanız.

Dini değerlerine laf söyletmek istemeyenler, en ufak birşeyde din böyle işte deyip dine laf söyleyenler burada klavyelerine hakim olsa, hadi o da olmadı kurallara uysa zaten kavga dövüş olmayacak.

Neden dini içerik yasak bir düşünülsün ve kurallara uyulsun.

Defalarca dedim, demekten bıkmayacağım, burada her inançtan kadınlar var, herkesin inancı kendine doğru, hepimize bu inançlara saygı duyup bir inancı diğerinden üstün tutmamak düşer.
Zaten site olarak illa din deseydik burası dini bir site derdik değil mi?
Ama burası dini içerikli bir site değil, rica ediyorum dini inançlarınızla alakalı paylaşımlar yapmayınız.

Eğer 25 yaşında bi kadın 37 yaşında bi adamla kendi isteğiyle evlense haklısınız 12 yaş tolere edilebilir bir fark.
Ama 18 yaş ile 32 arasında çok fark var.Ki zaten kız kendi isteğiyle evlenmemiş.Burada zihniyet sapıkça oo 18 yaşında tazecik genç kızı alayım ama olgun kadınlarla da gönlümü eğlendireyim zihniyeti.
Siz gene dini karıştırmışsınız da şu an 2016 yılındayız bi farkına varın bunun.

Şunu da ilave edeyim, buraya dini içerik yazmaya devam ederseniz kurallar gereği banlanırsınız sonra yönetimin arkasından inançtan anlamıyorlar demeyin, dinlere ve düşüncelere saygımızdan yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…