- 15 Ocak 2014
- 5.962
- 5.143
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Şimdi nasıl davranmam lazım eşime bana kötü davranıyor sanki suçlu benim kızlar doğal mu onun aransına binmesi sonra onun msj atması sonra yaptıkları doğal değil elbette..
Çok üzgünüm
Biraz fevri davranmışsınız bence. Ortada yanlış bişey göremedim. Eşiniz güzelce açıklamada yapmış. Bence sakinleşip tekrar bi düşünün.Eşinizinde sktr git demesi hoş olmamış tabi
Öyle oldu aileme rezil oldumNeden hemen ortalığı ateşe veriyorsunuz ki ateşte siz yanmışsınız resmen.
Keşke gidemeyecekseniz otogara kadar gitmeseydiniz .bundan sonra seni terk ederim desen de inanmaz artık. Konu da gereksiz uzamış .tamam size haber verse olurdu ama sonuçta sadece durağa kadar gitmiş.
Erkekler arabalar hakkında sürekli konuşur ki. Bu o bayanın değil de başkasının arabası olsa da onu överdi. Sen bir kaç gün sessiz kal .Belki o da seni kırdığı için pişman olur .Sonrasında msj atması moralimi bozdu arabasını övmüş nazar değmiş falan.. Bilemiyorum.
Çok abarttım şimid olaylar berbat hale geldi
Bilmiyorum aşşalık kompleksi yaşıyorum sanırım çalışıyordm bebek oldu işten çıktım bir işim yokErkekler arabalar hakkında sürekli konuşur ki. Bu o bayanın değil de başkasının arabası olsa da onu överdi. Sen bir kaç gün sessiz kal .Belki o da seni kırdığı için pişman olur .
Öyle oldu aileme rezil oldum
Evet bende pişman oldum ama aslında durağa kadar bırakmak değil sonrasında msj atması hoşuma gitmedi ve eşime cevap yazma dediğim halde yazması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?