Başlıktaki soruya Yanıt, güzelce birşeyler giyinip gidip yanına uzanın işte, orasını burasını elleyin, barışır
kız aynı evin içinde adama mesaj mı attın? liseli misiniz sizevde benimle konuşmadığı için özür dilerim diye mesaj attım ama ona da cevap vermedi
Aynennn hiç sekmez suçluysam hep işe yarayan bı yöntemdirben esimi kızdırdığımda uyurken gidip sarılıyorumgenelde işe yarıyor
uyku sersemi bir sey de diyemiyorAynennn hiç sekmez suçluysam hep işe yarayan bı yöntemdir
hayır işteyken. eve çok geç geliyor artık sabahta ben uyanmadan gidiyor. yüzümü görmek istemiyor galiba.kız aynı evin içinde adama mesaj mı attın? liseli misiniz siz
Bikac kere ciddi kavgamız olmuştur onda da gidip sarilirim baştan tepki vermese de uyuduktan sonra ahtapot gibi sarılir, bir keresinde de sabah kalkmış bu numarayı hep yiyorum diye kendi kendine söyleniyordu kabullendi artıkuyku sersemi bir sey de diyemiyor
hayır işteyken. eve çok geç geliyor artık sabahta ben uyanmadan gidiyor. yüzümü görmek istemiyor galiba.
bu nasil bir anlik sinir?'' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim. sinirle
Tek değilmişim demekki bende oyleyimmBikac kere ciddi kavgamız olmuştur onda da gidip sarilirim baştan tepki vermese de uyuduktan sonra ahtapot gibi sarılir, bir keresinde de sabah kalkmış bu numarayı hep yiyorum diye kendi kendine söyleniyordu kabullendi artık
Allah çözülmez dert vermesin
evde benimle konuşmadığı için özür dilerim diye mesaj attım ama ona da cevap vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?