- 29 Kasım 2023
- 956
- 564
- 23
Gerçekten kadınlar hata yapinca hemen seks öneriliyorAyy ne cok kişi seksli yorum yapmis ya kocaniz size şunu dese sonra da yataga gelip oranizi buranizi ellese özür dilemiş mi olur? Unutur musunuz yani?
Seks bu ya 40 yilda bi yataga girmiyorsaniz zaten düzenli yapilan bir sey bunca bela okumayi filan bir anda seks mi siliyor cidden. Barişma seksi yapilacaksa bile insan bi konuşur iletişim kurar önce. Donla gecelikle sorun çözülen evlilikler cidden var mi ya hani ufak tefek tartismalardan bahsetmiyorum boyle agir hakaret ve bela okuyup sonra elleyerek barişmak?
evde benimle konuşmadığı için özür dilerim diye mesaj attım ama ona da cevap vermedi
Telefonla kuru kuruya özür dilerim yazması ayrı sinirlendirirdi mesela beni öyle benzer bir olay yaşasaydım.Yüz yüze konuşmak samimiyetini pişmanlığını hissetirmek başka birşey kolay kolay affedilesi sözlerde değil yani çok kırıcı.Insan sevdigi insanlardan böyle sözler duyması hele ki eşten olunca çok yaralayıcı ola biliyor.Eşiniz çok kırılmış, yerinizde olsam pişmanlığımı, özürümü samimi bir dille ifade ederim, o konuşmasa da pişmanlığınızı görmediği bir özür mesajı söylediklerinizi telafi etmez.
Gerçekten kadınlar hata yapinca hemen seks öneriliyorherşeyin hall yolu bu mu yani kadınlar için evlilikte?Çok saçma.
Hata yaptın git özrünü dile ki erkek böyle söylese kadınlar kendine dokundurtmaz bir süre süründürür kişiligine göre bu durumlar değişir affetme süreci yani..
Ama aynısı erkege yapilinca hemen seks yapın geçer diye bir algi oluşmuş bazi insanlarda.
Onlarda insan ya hani bizim gibi kalbi kırılmıştır adamın.Hadi diyelim kabul etti seks yaptınız ee?Hemen bir gecede unuturmu sanıyorsunuz? Unutmaz bir süre o kırgınlık devam eder.Çözüm yolu bu değil.
Bazı insanlar konuşmaya çekinir duygularını yazıya döker ama yazdıklarınız duygularınızı ifade edebilmelidir, samimiyetinizi, pişmanlığınızı hissettirebilmelisiniz, bunu yapamıyorsanız mesajla bir kuru özür olarak gözükür ve o özürün karşı tarafta bir karşılığı olmaz, ki sinirlenince çok kırıcı olabiliyorum dilim sivridir fakat bugüne kadar sevdiklerime en sinirli anımda bile beddua etmedim, kırdığım zaman bile bir adabı oldu.Telefonla kuru kuruya özür dilerim yazması ayrı sinirlendirirdi mesela beni öyle benzer bir olay yaşasaydım.Yüz yüze konuşmak samimiyetini pişmanlığını hissetirmek başka birşey kolay kolay affedilesi sözlerde değil yani çok kırıcı.Insan sevdigi insanlardan böyle sözler duyması hele ki eşten olunca çok yaralayıcı ola biliyor.
Ya insan sinirlenir affedesi varsa bile vazgeçer sen böyle büyük büyük laflar söyle kalbini kır sonra pişkin pişkin hiç birşey olmamış gibi seks teklif et.Bu kadar basit olamaz hiç birşey o kadar kolay degil.Insan önce kendine değer vermeli kendini böyle ucuzda tutmamalı yoksa alışır öyle saygısızca konuşmaya zaten yatakta beni affeder der istedigi gibi konuşur o ailedende aile diye birşey olmaz.Önce saygı sonra sevgi.Yani konu tam tersi şekilde acilsaydi, adam bu laflari konu sahibine soylemiş olsaydi ve ustune de seks yapmaya calissaydi edilecek hakaretleri tahmin edebiliyorum burada.
Cinsellik diyince cidden akli uçan her seyi unutan iletişime gerek görmeyen adamlara ben olsam guvenmezdim bu arada net en aldatacak erkek tipidir.Insan bu kadar da cinselligiyle yaşamaz.
Aynen abla haklısın.Birde çekingen insan bile olsa eşler bir birini iyi tanır o pişmanligi ruh halinden tavır ve yaklaşımından hisseder sevgi de kuvvetliyse eninde sonunda affeder kıyamaz ama ben konu sahibinde 0 çaba gördüm.Mesela güzel samimi mesajla ve ayni samimiyetle evde yaklaşsaydı adam yumuşardı biraz demek ki öyle yaklaşımlar pek olmamış kuru özür dilerim bitti.Adamda aynı tavırla devam ediyor haklı olarak.Kim kuru özürle bu lafları unutur ki?Bazı insanlar konuşmaya çekinir duygularını yazıya döker ama yazdıklarınız duygularınızı ifade edebilmelidir, samimiyetinizi, pişmanlığınızı hissettirebilmelisiniz, bunu yapamıyorsanız mesajla bir kuru özür olarak gözükür ve o özürün karşı tarafta bir karşılığı olmaz, ki sinirlenince çok kırıcı olabiliyorum dilim sivridir fakat bugüne kadar sevdiklerime en sinirli anımda bile beddua etmedim, kırdığım zaman bile bir adabı oldu.
Konu sahibi kusura bakmasın kurduğu cümleler çok ağır, aynısını eşi söylese haftalarca yüzüne bakmazdı.
Öyle süslen, tayt giy, yerleri gırgırla diyerek özür dilenmez, ki herkesin görüşü kendine, ben edilen lafı cilveyle düzeltmeye karşıyım, kendinizi dile getirmek istemediğim bir şey gibi hissettiriyor, insanlar pişmanlıklarını özürlerini konuşarak ifade etmeli.
İyi de ilk mesajınızla bunun arasında baya fark var.Ay herkes de seks diyene bozulmuş. Ne yapsın yani? Zaten her gün bir şekilde pişman olduğunu ve özür dilediğini belirtmeli ki bu zaten otomatik olmalı. Sonra da çaba göstermeli değil mi insan? Konu sadece seks değil ki, yaklaşmak,sarılmak, isteği belli etmek, affedilmek için bir çaba içinde olduğunu göstermek. Özür dileyip günlerce kenara çekilse bir şey yapmadan daha mı iyi? E şiir yazmayacak, çiçek de alsa anlamı yok, en azından sıcaklık göstersin. Seks sadece oldu bitti değil ki hem de hislerin paylaşımı. Git abaza gibi seviş mi denildi? Erkek olunca da o çiçek alıyor, çaba gösteriyor bir şekilde, karşısındakinin sevdiği bir şeyi yapmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?