Ayy evet.adamın konuşma tarzına bak bir de.ülkedeki erkekleri yüzde 80 i bu tarz bilinçli bir konuşma yapamaz.hep bu tarz kişiler haketmeyenlere denk geliyor maalesef.
Aynisini yazacaktım, terbiyesizlik yap yap sonra özür dile ... Konu sahibesi acilen kendini duzeltmeli. Adamdan da net özür dilemeli ve kendini düzelteceğini söylemeli. Her konuya yazıyorum boyle tahammülsüz, edepsiz insanlarla kim evleniyor
Son zamanlarda farkettin mi hep böyle hödük kadınlarla çok kaliteli erkekler yer alıyor konularda.bir tane daha konu vardı kadın seks yapmak istemeyen temas sevmeyen odun gibi biriydi.o konuda erkeğin yaptığı konuşmaları bir okudum şöyle telefondan başımı kaldırıp uzaklara daldım ulan dedim ne kısmetli insanlar var be.erkek kalitesi bu derece olan bir ülkede buldukları kocaları bak.bizim çevrede de var böyle bir tane.bu konu da aynı o hesap.insan kıskanıyor valla.
dün düzgünce konuştum özür diledim. tamam daha fazla uzatmayacağım ama bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi. evde halen soğuk davranıyor soru sorarsam konuşuyor evet veya hayır diye cevap verip kestirip atıyor. sosyal medyada profilinde ikimizin fotoğrafları vardı onları kaldırıp bebeğimizle kendi fotoğraflarını koymuş. soğudun mu benden diyorum. yaraya, yara bandı yapıştırınca hemen eskisi gibi olmuyor o yara yeri biraz zaman alıyor diyor. galiba biraz zaman alacak.
dün düzgünce konuştum özür diledim. tamam daha fazla uzatmayacağım ama bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi. evde halen soğuk davranıyor soru sorarsam konuşuyor evet veya hayır diye cevap verip kestirip atıyor. sosyal medyada profilinde ikimizin fotoğrafları vardı onları kaldırıp bebeğimizle kendi fotoğraflarını koymuş. soğudun mu benden diyorum. yaraya, yara bandı yapıştırınca hemen eskisi gibi olmuyor o yara yeri biraz zaman alıyor diyor. galiba biraz zaman alacak.
Esiniz size duygularını ve ne hissettigini çok güzel ifade etmiş ama siz kısa ve hiç bir pişmanlık duygusu taşımayan cümleler kurmuşsunuz ya da kurdunuz ama burada yazmadınız. Bundan sonra en azından eşinizle empati kurarak cümlelerinizi de bu minvalde kursaniz bence bu sancılı süreç kısa sürecektir.