- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
Ama hala kabahatli halinle üste çıkmaya çalışıyorsun sen de. Ayaklarına kapanmak falan ne? Bastırmaya çalışmışsın ama olmamış bak. Azıcık alttan alıp haklısın, daha düzgün bir özür dilemem lazımdı. O zaman şimdi dileyeyim deseydin ne olurdu? Vallahi incilerin dökülmezdi.eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
Genelde eşimin bana yaptığı yöntem buuyku sersemi bir sey de diyemiyor
benim eşim de hiç işe yaramaz.. daha da sinirlenir :)Başlıktaki soruya Yanıt, güzelce birşeyler giyinip gidip yanına uzanın işte, orasını burasını elleyin, barışır
eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
ayaklarına mı kapanmamı istiyorsun dedinizeşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
Özür dilemek, hatanızı kabul etmek bu kadar zor olmamalı. Adam konuşmasında bile adım atmış siz hala üste çıkmaya çalışmışsınız.eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
Kusura bakmayın da eşiniz haklı, ettiğiniz laflar cidden çok ağırdı, özür dileme şeklinizse aşırı umursamaz.eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi.
eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
Bazen çok duygusuz, sinirlenince beddua etmeyen ama ağzına da pek hakim olamayan, arada bir hafif odunsu bir kadınımdır lakin hayatımda 2 cümle olmazsa olmazımdır, özür dilerim ve teşekkür ederim.Özür dilemek, hatanızı kabul etmek bu kadar zor olmamalı. Adam konuşmasında bile adım atmış siz hala üste çıkmaya çalışmışsınız.
siz affedilmek istememişsiniz ki. Ben de zaten güzel bir Konuşma yapmış, özür dilemişsiniz diye düşünüyordum. Sadece msjla bir özür dilemeye insan neyi, niye affetsin?eşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
Şu yazının sonunu tatlıya bağlandı sarıldık barıştık gibi bir şekilde beklerken neler olmuş ya rabbi. Aklım almadı gerçekten. Yüzyüze gelemedik fırsat olmadı deyip özrünüzün dileyip yorgunluğunuzu dile getirince adam zaten yumuşayacak bir durumdaymis. İş nasıl anneye anlatmaya kadar vardı ki bir de bu konuşmadan gitmenizi istediğini nereden çıkardınız. Adam aksine sevdiği kadının tepkisine kırılmış durumda ve sizinle bir ömür sürdürmek istediğini anlatıyor. Ay bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla uzamadan çözülür bu durum. Yumuşak ve güzel cümleler, davranış şekli bulabilirsiniz diye düşünüyorumeşimle akşam konuştum daha doğrusu o konuştu ben dinledim. geldi direkt. '' ben çocuk muyum da bir mesajla özür dileyerek her şeyi halledip söylenenleri unutacağımı sanıyorsun.'' dedi. '' ayaklarına kapanıp af dilememi mi istiyosun'' dedim. '' hayır ama gelip uygun bir dille meramını iletip özrünü dileye bilirdin ne o öyle liseli ergen gibi kuru bir özür dilerim mesajı. 3 gundur uyumadan düşünüyorum acaba nerede hak ettim ben bu lafları diye bütün yılları belleğimde taradım bulamadım ve şöyle bir kanıya vardım. senin bana tahammülün kalmamış. bana tahammülün kalmadığını davranışlarınla belli etmene gerek yok gelip yüzüme, ya arkadaş ben zamanında seni sevdim bir ömür geçireceğimi düşündüm ama yanılmışım artık sana sevgimde tahammülümde kalmadı de bana. medeni insanlarız bana katlanamayan, her hareketimin battığı bir insanı zorla hayatımda tutacak değilim yolumuzu ayırırız.'' dedi. ne diyeceğimi bilemedim. '' git mi diyorsun yani.'' dedim. ben sana git veya kal demiyorum kendin bilirsin dedi çıktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum. konuşmadığımız 3 gün boyunca kendi kendini doldurmuş galiba çok sinirliydi. konuşmanın arasında annem aradı ona da anlattı her şeyi annemde sakinleştirmeye çalıştı ama sakinleşmedi süreç ne olacak hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?