- 20 Ocak 2010
- 48.816
- 188.728
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
ilgisi yokçocuğunboşanmayla, çocuk farklı birkonu, geleceğe kök salmak gibi birşey çocuk, kendinden bişi bırakma çabası dünyaya
Üsküdar'a gidince iyi oluyordun sen hadi git bir Üsküdar havası alda gel :)))uzun cevabın tşk, içimde haklısın donuk bir ben var, öküzölüsü gibibişi,yaşam enerjim çekilmişgibi sanki nasılanlatsam
Kib butonu ile neden bildirmiyorsunuz ?Kazen abi bu üye konu dışı cevap veriyor hep, niye ban almıyor?
Benim nasıl keşkelerim varsa eşimin de var, istifa etmek istiyorum,çünkü işimde mutlu değilim ve eşim istifa et ya da etme demiyor sadece çocuğu kreşe yazdıralım işe başlayınca diyor, sen işe başlayınca arsa alırız diyor diyor da diyor, alttan alttan bir çalışma baskısı yapıyor,kendimi bir kapana kısılmış gibi hissediyorum,çünkü bu iş benim yapabileceğim bir iş değil, her gün ağlayarak gittiğim bir işim var, giderken ayaklarımgeri geri giden.İstifa etmek istiyorum ama karşımda beni anlayacak bir koca da yok, baba da yok, babam da istifamı asla kabul etmez.
Bugün eşim dediki KEŞKE İŞ SORUNU OLMAYAN BİRİYLE EVLENSEYDİM(daha önce de demişti bunu)
daha önce de demişti ki
SEN ÖNCE AİLENİ DÜŞÜNSEN,KAPATIRSIN ÇENENİ, ŞİKAYET ETMEZSİN, GİDERSİN KÖPEK GİBİ DE ÇALIŞIRSIN
Eşim hep böyleydi yani evlenmeden önce de böyleydi bu adam, kuruş hesaplardı mesela, evliyken otel paralarımızı ayrı ayrı ödemişliğimiz de var, saçmabiliyorum
Ruhum kaldırmıyor artık, normalde iyiyiz de sanki bu bir evlilik değil de ticari bir ortaklık gibi görüyorum, geçende geceçokkötüyüm demiştimkalkmamıştı,kusmuştum çokkötü, bu aralarokusuyor,midesikötü sadece diyorumkilavaboyu iyitemizle,hiçilgilenmiyorum, hamileyken son haftalarda sancım varsanırım demiştim de geçer demişti, doğumdan 1 hafta önce opsiyonel eğitime kararı bilealmışlığı var ve gitti de.
kısacası midem kaldırmıyor bu sözleri de aktif bir tartışmamız da yok, şiddet de yok, ama böyle işte tatsız tuzsuz
canım sıkkın,kusura bakmayın baş ağrıttıysam
Yok yahu sırf kendisinin bütün yaptıklarına, adama eziyetine rağmen biz adama hak veremeyelim, adamı kötüleyelim de kendi de kötü hissetsin diye araya sıkıştırılmış bir şeydi o şiddet ithamı bence. Anlattığı kadarıyla bu adamda ben hiç dövecek bir karakter göremedim, o yüzden yalan söylediğine inanıyorum konu sahibinin. Yoksa kafasına takardı, bir sonraki konusunda çoktan unutmuş olmazdı şiddet gördüğünü. Yazık adam kaç senedir kendisini sadece para ve sperm bankası olarak gören, eş olarak en ufak bir ilgisini şefkatini görmediği, cinselliği tamamen reddeden bir kadınla evli ve boşanmıyor. İş baskısını bile öyle laf arasında yapıyor. Dayak atabilen adam bir bırak bakalım işi ben ne yapıyorum sana derdi.Araya zaman gırınce şiddeti olmamış sayıyoruz yanı iyiymiş.
anlattığım herşey doğru da şiddetkısmı yalan yani, değişik biryaklaşım amaolaylarıolduğu gibi anlatmazsam yorumlar da sağlıklı gelmicek, ozaman bana ne faydasıolucak bununYok yahu sırf kendisinin bütün yaptıklarına, adama eziyetine rağmen biz adama hak veremeyelim, adamı kötüleyelim de kendi de kötü hissetsin diye araya sıkıştırılmış bir şeydi o şiddet ithamı bence. Anlattığı kadarıyla bu adamda ben hiç dövecek bir karakter göremedim, o yüzden yalan söylediğine inanıyorum konu sahibinin. Yoksa kafasına takardı, bir sonraki konusunda çoktan unutmuş olmazdı şiddet gördüğünü. Yazık adam kaç senedir kendisini sadece para ve sperm bankası olarak gören, eş olarak en ufak bir ilgisini şefkatini görmediği, cinselliği tamamen reddeden bir kadınla evli ve boşanmıyor. İş baskısını bile öyle laf arasında yapıyor. Dayak atabilen adam bir bırak bakalım işi ben ne yapıyorum sana derdi.
Konu sahibi, adamla parası için, çocuğun olsun diye tamamen bencil sebeplerle evlendin. Şimdi istiyorsun ki tamamen onun başına yık kendini. Boşarsa seni hem nafaka da alırım diye düşünüyorsun. Ev hanımı, çocuklu kadınlar ne biçim çalışıyor evde sabahtan akşama kadar senin haberin var mı? Ama sen öyle olmayacaksın ki değil mi? Alıp kocanın parasını avmlerde dolaşıp derdini tasanı unutacaksın çocuğunla.
Keşke erkek üyelik yasak olmasaydı, keşke eşin yazsaydı buraya da ona bütün kk hep bir ağızdan boşan abi olmaz bu kadınla seni kullanıyor, senin hayatını mahvediyor diyebilseydi. Kocanızın başını yakmışsınız evlenerek yazık adama. Bir de çocuk var şimdi.
Ben onun yerinde olsam cinselliği reddettiğinizi ve diğer her şeyi söyler boşanırdım çoktan, taa seneler önce hem de şimdi değil. Hakim büyük ihtimal sizin çocuk bakamayacağınızı düşünüp ona verir çocuğu zaten. Özellikle de biraz büyürse...
Zaten boşanmayı düşünse işi bırakır mı hiç? Sallıyor işte. Bu kadın boşanmaz istiyor ki evde prenses edasıyla yatsın, seks bile yapmasın yorulmasın. Kocası da emrinde köpek olsun.Boşanmayı düşünüyormusun güldürme bizi ya adama yapışmışsın hatta çalışmamak için sürtünerek 2. çocuğu yapmak istiyorsun seni boşamasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?