KOCAMIN KEŞKELERİ

Is yerinizde ne yapiyorlar ki size bu kadar nefret ediyorsunuz. Yani ne yapiyor olabilirler ki bu kadar angarya isleri size mi veriyorlar versinler amac calismak para kazanmak degil mi? Bunu sizi yildirmak icin yapiyorlarsa boyle bir tutum sergileyerek onlarin ekmegine yag surmus olmuyor musunuz?
Kocanizin laflarini falan gectim. Hali hazirda bir isiniz var. Bu ne demek maddi olarak ayaklarinizin ustundesiniz demek, cocugunuza daha iyi bir yasam kirabilmek icin firsatiniz var demek.
Bu cocuk siz calisirken haftada 3 gun et yiyorsa calizmazken bu olmayabilir, ayda 1 veya 2 oyuncak aliyorsaniz calizmazsaniz belki bu da olmayabilir, ileride iyi bir okulda egitim alma sansi siz calisirken olacak ama belki esiniz tek basina buna yetemeyecek.
Begendigiz bir kiyafeti istediğiniz zaman alabileceksiniz cimri bir ese bana para ver demek zorunda kalmayacaksiniz.
Ileride olmuyor bu adamla diyebilirsiniz. Hayat bu bize ne getirecegi belli olmaz veya daha kotusu esinizi kaybedebilirsiniz o zaman ne yapacaksiniz?
Çalışın efendim çalışın kendinize cocugunuza ailenize bir faydaniz olsun istiyorsaniz çalışın.

Heee varsa yerim yoksa bakarim derseniz o cok kıymetli moraliniz hiiic bozulmasin kocanizin verecegi 3 kirisi bekleyedurun.

Ya şu Türkçe meselesi, özensiz yazılar geriyor artık beni. Kim kustu? Siz kustuysanız neden midesi kötü lavaboyu iyi temizle diyorsunuz 3. Kişi için. Doğuma bir hafta kala Opsiyonel kurs ne? İçeriği ne? Kelime arasında boşluk bırakılır. Ya canınız sıkkın anlıyorum ama yazdıktan sonra bir kere daha okuyun ya.

Görevlendirme istemeyen, çalışmak istemeyen, yemek yapmayan, temizlik yapmayan, vajinismus olan kocasını uzak tutan, adamı boşamayan eziyet eden kişiymişsin sen hatırladım mandalinalimon. Allh kocana sabır versin. Sen bu kadar kötü yazmazdın telefonu değiştirdin galiba. İmla bozuk, anlam kayık... yazdığını bir daha oku.

Mandalinalimon daha fazla kök salmaya devam ederse ben çocuk yapmak istemiom abi bu dünyayahyr benim anlamadigim genetik diye bisi var..yuksek lisans da yapmissin anne baba genlerinin cocuguna geçecegini bilmiyomusun...kocan da normal degil sen de senin saldigin köklerin de saglikli olmayacagi belli...lütfen kök salma...

İş sorunu olmayan kadınlar onun gibi erkekleri kabul etmiyor ayrıca denemek için fırsatı var hiçbişey için geç değil? Buyursun kapı orda?

Delirtti beni yahu nasıl dayanıyorsun böyle birine. Kendi trilyoner mi? Bi kadın erkeğin işini beğenmese şikayet edip keşke zengin bi adamla evlenseydim dese ne olurdu? Ki toplumda daha olasıdır bunu istemek?

Bana şunu hatırlattı. Sevgilimle film izliyoruz bir gün. Filmde anaokulu öğretmeniydi bir kadın. Bana demişti ki keşke sen de anaokulu öğretmeni olsaydın çocuklarla muhatap olurdun saçma patronlar tacizler bunlarla uğraşmazdın manasında. Ağzını açtığına pişman ettim. Ne demek yani hayırdır?

Bu demek ki yarın öbür gün üst düzey yönetici bir kadın kazayla buna pas verse topuklarını vura vura ona gidecek demektir. Paranın repütasyonun kölesi olmuş be insanlar yazık. Para düşkünü kadın nefretlik, para düşkünü ve bunu kadından bekleyen erkek ise kusmalık, iğrenç. Çok sinir oldum allah yardım etsin sana ben olsam asla devam edemem böyle bir insanla dilenci midir nedir.

23 Nisanda çocuklara bir günlük cumhurbaşkanlığı, başbakanlık vs vs koltuğu veriliyor ya aynı kuralın benzeri KK'da olsa ve keşke bir günlüğüne senin eşin burada yazabilseydi.
Sen o adamın sınavısın bence

Sizi az çok tanıdık. Sorunun ne olduğunu gayet iyi bilip,çözümü için parmağınızı kıpırdatmaya dahi üşenen üyesiniz.
Eski konuları kenara bırakıp yazıyorum yinede. Bakın eşinizi istemiyorsunuz,ki korkarim karşılıklı hisleriniz,işinizi sevmiyorsunuz,evde oturmak istiyorsunuz ama ev işi sevmiyorsunuz,yemek yapmayıda sevmiyorsunuz,peki siz ne seviyorsunuz bu hayatta? İşten çıksanız boşluğu neyle dolduracaksınız?
Neleri yapmaktan hoşlanırsınız? Anlamsız yani bir insanın,onu sevmem,bunu sevmem,şunu yapmak istemiyorum diyerek ortalikta dolaşması. Ne olmasını bekliyordunuz ki bu denli negatifken?
Lütfen önce durup bir kendinize bakın. Neden bu kadar mutsuz,umutsuzsunuz onu irdeleyin,çözüm arayın. Eşinizden ayrılsanız,yeniden evlenseniz dahi siz böyleyken birşey değişmeyecek ki. Kimse yanında sürekli mutsuz,negatif,tüm pozitif enerjisini alıp götüren,umutsuzluğa sürükleyen birini istemez,buna emin olun.

Evet eşin çalışmanı istiyor ve psikolojik baskı yapıyor. Ben bu yorumu daha önce çok arkadaşa da yaptım burda. Evlilik kolay değil evet ama cimri bir erkekle beraber olmak gerçekten kötü. O erkek düzelmeyecek, para her tarafından dolup taşsa da hep aynı kalacaktır. (Annesine babasına karşı öyle değildir ama) Hayatımda çevremde görüp te edindiğim en önemli tecrübem budur. Birincisi cimri erkek ikincisi nankör erkek.. Benim için katlanılamayacak 2 tiptir.

Bu adamın cimriliğini çekmektense çalış bari, yediğin lokmayı da sayıyodur. Çalış ama arsa falan sakın, senin paranla hayallerini gerçekleştirmesine izin verme. Bence bi kıyıda kenarda sakla ilerde sana lazım olabilir. Çocugunu kreşe gönder evet bu harika. Anladığım kadarıyla vermeyecek kreş parasını onu ödersin. Şu an kızımın kreş ücretini de ben ödüyorum ama eşim parasının son kuruşuna kadar zaten bize harcıyor. Ne özel bi harcaması vardır ne de gizli masrafları. Polis zaten maaşı falan belli.. Hiç cimri değildir(özellikle seçtim). O yüzden maddi olarak ona destek olmak hiç zoruma gitmez.
Ama sen daha politik ol, alıştırma kocan ciddi anlamda hesapçı, kitapçı ve CİMRİ!

Bu kadar konuşup konuşup hem kendini hem eşini bunaltacağına istifa et ve ETTİM BİTTİ de nedir yani? çocuk gibi kolundan tutup patronuna mı götürecekler, "bizim küçük hata yapmış geri işe alın" diye.
Siz mutsuzluğunuza bahane yaratırıyor gibisiniz..

Tüm bunları geçtim,oğlun için ne yapıyorsun mesela...sürekli böyle depresif şikayetçi mız mız,ne ev işi ne yemek yapmayan,dışarda pasif,babayla ilişkisi sıfır bir annem olsun istemezdim...sen kocana hiç birşey veremiyorsun,çocuğuna ne veriyorsun mesela...senin gibiler anne olmamalı.sen çocuğu sırf kocandan boşanmamak ve evde oturup boş boş yaşamak için doğurmuşsun

Araya zaman gırınce şiddeti olmamış sayıyoruz yanı iyiymiş.
Yok yahu sırf kendisinin bütün yaptıklarına, adama eziyetine rağmen biz adama hak veremeyelim, adamı kötüleyelim de kendi de kötü hissetsin diye araya sıkıştırılmış bir şeydi o şiddet ithamı bence. Anlattığı kadarıyla bu adamda ben hiç dövecek bir karakter göremedim, o yüzden yalan söylediğine inanıyorum konu sahibinin. Yoksa kafasına takardı, bir sonraki konusunda çoktan unutmuş olmazdı şiddet gördüğünü. Yazık adam kaç senedir kendisini sadece para ve sperm bankası olarak gören, eş olarak en ufak bir ilgisini şefkatini görmediği, cinselliği tamamen reddeden bir kadınla evli ve boşanmıyor. İş baskısını bile öyle laf arasında yapıyor. Dayak atabilen adam bir bırak bakalım işi ben ne yapıyorum sana derdi.
Konu sahibi, adamla parası için, çocuğun olsun diye tamamen bencil sebeplerle evlendin. Şimdi istiyorsun ki tamamen onun başına yık kendini. Boşarsa seni hem nafaka da alırım diye düşünüyorsun. Ev hanımı, çocuklu kadınlar ne biçim çalışıyor evde sabahtan akşama kadar senin haberin var mı? Ama sen öyle olmayacaksın ki değil mi? Alıp kocanın parasını avmlerde dolaşıp derdini tasanı unutacaksın çocuğunla.
Keşke erkek üyelik yasak olmasaydı, keşke eşin yazsaydı buraya da ona bütün kk hep bir ağızdan boşan abi olmaz bu kadınla seni kullanıyor, senin hayatını mahvediyor diyebilseydi. Kocanızın başını yakmışsınız evlenerek yazık adama. Bir de çocuk var şimdi.
Ben onun yerinde olsam cinselliği reddettiğinizi ve diğer her şeyi söyler boşanırdım çoktan, taa seneler önce hem de şimdi değil. Hakim büyük ihtimal sizin çocuk bakamayacağınızı düşünüp ona verir çocuğu zaten. Özellikle de biraz büyürse...

anlattığım herşey doğru da şiddetkısmı yalan yani, değişik biryaklaşım amaolaylarıolduğu gibi anlatmazsam yorumlar da sağlıklı gelmicek, ozaman bana ne faydasıolucak bunun

Ya lütfen surda saydirip duracaginiza profilini açıp kip butonundan şikayet edin şu üyeyi artık. Bıktık ya bu üyenin saçmalığından.

Boşanmayı düşünüyormusun güldürme bizi ya adama yapışmışsın hatta çalışmamak için sürtünerek 2. çocuğu yapmak istiyorsun seni boşamasın diye
Zaten boşanmayı düşünse işi bırakır mı hiç? Sallıyor işte. Bu kadın boşanmaz istiyor ki evde prenses edasıyla yatsın, seks bile yapmasın yorulmasın. Kocası da emrinde köpek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…