Kocamın nesi var?

Benim de direk aklıma Isid belası geldi bee icinizi karartmak istemem ama bi araştırın derim didikleyin cep tlfnunu pantolonunu falan belki bisey bulursunuz

Arkadaşlara katılıyorum tarikat olayına benziyor.
Biz eşyalara değil eşyalar bize sahip oluyor falan diyormuş, beyin yıkıyor olabilirler.
Başka bir şehre taşınsanız.
Her şehirde var bunlardan.Her yere yayılmışlar virüs gibiler

güvendiğin birine bu durumu aç ve eşini takip ettir yada ailesine anlat durumu sonuçta onların da oğlu nbaşına bişey gelmesini istemezler herhalde ben tarikat falan olduğunu düşünmüyorum tarikata girmiş olsa neden yüzü gözü yara bere içinde olsun ki ben bu işin içinde başka bir iş var kesinlikle ailesine haber vermelisin bence

Travesti mi yok artık,olur mu öyle şey canım.

Benim de direk aklıma Isid belası geldi bee icinizi karartmak istemem ama bi araştırın derim didikleyin cep tlfnunu pantolonunu falan belki bisey bulursunuz
Cebinde bi numara buldum aradım ama kimse cevap vermiyor.Dünde o numarayı aradım bu seferde böyle bir numara yoktur diyor

kocan mite mi girdi gizli devlet adamimi oldu nedir

Yaa güvendiğim kimse kalmadı nasıl anlatsam ki,ben kaçarak evlendim

Yaaa ciddi mi bu konu? senaryo yazıyor gibisiniz. Direkt fake demeye dilim varmıyor...

Fight Club diyen olmuş bence Fake Club bu

Töbe yarabbim töbe. Sen benim tümörümsün biz eşyaların kölesiyiz demek te nesi. Kocan saçma sapan bir örgüte üye olmuş olmasın... canım dua et bol bol içim ürperdi

Bence konu sahibi gayet egleniyor. Ciddiye alip yorum yapan arkadaslara sesleniyorum. Aksam aksam guldum. Ciddiye alip yorum yazmayin hanimlar size yazik. Konu sahibi gibi okuyup gulun D
BIR DE SEVGILI KONU SAHIBESI SEN KITAP YAZSANA COK SAGLAM UYDURUYOSUN D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…