Kocamın nesi var?

Sabah bi posta gebi
Bilmiyorum ki canım,her şey çok güzeldi aslında,hep lavantalı sabun kokardı bizim ev.Huzurluyduk ki ki biz

Esiniz bizim kulubun üyesi hanımefendi.. Oyle arada bir seviyoruz kendisini.. Bu kadar acık verdigine gore bu gece de epey bir sevilecek tarafımızdan

Yaa ilk kuralı üç defa yazmışsın,bi kontrol et istersen.
Bir sonraki fake konuyu Orta Dünya'dan, Lord of the Rings'den falan yazar mısın, nasıl olacak merak ettim. ( Kocanı elfle yatakta basabilirsin, sonra evi terk edip alyansı hüküm dağı'na atıp yok edebilirsin falan.) Güzel şeyler bekliyorum, hadi koçum.

Sabah bi posta gebi

Bilmiyorum ki canım,her şey çok güzeldi aslında,hep lavantalı sabun kokardı bizim ev.Huzurluyduk ki ki biz

konu illa sizin ev olmaz ki. Belki adamı işinde rahatsız eden ama söyleyemediği bi mobing, erkeklik gururunu inciten olay, yahut karşılık veremediği bir kavga.... vs vs vs illa kendinle bağdaştırma olayı olayları. belkide senin canını yakmamak sıkmamak üzmemek için boşalıp rahatlamak için bi yol bulmuştur. Hemen kötümser karamsar tarafından alma olayı.

Esiniz bizim kulubun üyesi hanımefendi.. Oyle arada bir seviyoruz kendisini.. Bu kadar acık verdigine gore bu gece de epey bir sevilecek tarafımızdan
Yav şu başımızdaki söyleyin de o zaman rahat bıraksın benim adamı.Olan salonda ki ikea koltuklara loldu yani.

ne diyosuuun!! aldatılıyo muyuz burada. Valla fena küfrederim o zaman arkadaş. İçimden tabi. : ))

Bilmiyorum daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım ki.Sabun işiyle uğraşıyor kendisi,sürekli türk insanının ellerini yıkamadığından şikayet edip beni döverdi.

Bilmiyorum daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım ki.Sabun işiyle uğraşıyor kendisi,sürekli türk insanının ellerini yıkamadığından şikayet edip beni döverdi.
Şiddet te vardı yani ama ne bileyim aklı başındaydı o zamanlar yani,böyle değildi

Bazen evdeki sabun kalıpları ile beni döverdi.Sabah kalktığında ise bir şey hatırlamıyorum ne dövmesi derdi.

hmmm....
görünen o ki JewelryBonney fake konusunda haklı. Neyse ya. olur. Ben başlarım küfrüme. Genele yazamasakta her ne kadar "anladın sen onu" diyerek...

Arabasına ses cihazı yerleştir belki Ada'mın başı mafyayla falan belaya girmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…