Kocamın nesi var?

Korkmaz olurmuyum canım tabiki korkuyorum

Banada tarikat gibi geldi ama belkide ibadetleri can aciticidir bilemeyizki ama ben korkardım bu adamdan bu sozlerden

O filmi biliyorum ama konu sahibinin tuhaflığı bambaşka birşey ,biz ne diyoruz o ne diyor. Altından ne çıkacak merakla bekliyorum

okumayı sevmeyen hanımları - pek çok yerde konunun fake olduğu belirtildi - trollemeye çalışan bir lise terk çıkacak muhtemelen

Banada tarikat gibi geldi ama belkide ibadetleri can aciticidir bilemeyizki ama ben korkardım bu adamdan bu sozlerden
Aslında bilmiyorum,korksam mı falan.Ama tatlı adam benim kocam yaaa.Sadece kişilik bölünmesi yaşıyor.

Ibadet eden insanlar boyle mi yapiyo?ya da namaz falan kilinca yuzunde morluk yara mi oluyo ?neyi ima ediyosunuz?

arkadaş şeyi kastetmiş galiba, evdeki eşyaları kastederek eşyalar biizm sahibimiz bzi eşyaların değil diyerek evden mobilyaları atıyormuş falan sanki maneviyata yönelmiş gibi o yüzden ibadetten bahsetmiş.

Dövüş kulübünün ilk kuralı: dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır.
Dövüş kulübünün ikinci kuralı: kimseyle dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır.
Dövüş kulübünün üçüncü kuralı: birisi dur derse ya da bayılırsa dövüş sona erer.
Dördüncü kural: sadece iki kişi dövüşür.
Beşinci kural: dövüşler teker teker yapılır
Altıncı kural: tişört ve ayakkabı yok.
Yedinci kural: dövüş gerektiği kadar sürer
Sekizinci ve son kural: eğer bu dövüş kulübünde ilk gecenizse dövüşmek zorundasınız.

Böyle uzayıp gidiyor.. Esinize soyleyin gardını alsın..

Yaa ilk kuralı üç defa yazmışsın,bi kontrol et istersen.

Geçen sene hacca da gitti,bilmiyorum belki etkisi vardır.

ayyy tatlım, bu aralar pek moda. Kocan Turkish usul " FİGHT CLUB" üyesi olmuuşş. hadi gözün aydın.
boşluğa düşen, andrapoza giren, öfke patlaması yaşayan, azıcık heyecan arayıpta karısını aldatmak istemeyen....vs çeşit adamlar, kendilerine böyle bir film karakteri club kuruyolar. Dayak yemiyor yani. Bildiğin rahatlamak için kavga ediyolar. O kurallar falanlar da hep club havası yani. Neyse filmi seyret anlarsın. ya da seyrettiysen hatırla, anlarsın. Kendini güçsüz önemsiz hissetiği bişeyler mi yaşadı? çünkü genelde o zamanlar oluyor erkeklere bu "ben özellikliyim, özellikli birşey yapmalıyım" halleri.

bacım çok ilginç geldi,bence mafya değil,ama bişey sorucam,eşin ibadete fılan başladımı,yanı yanlış anlama eskıden yapıyormuydu bılmıyorum,böle bir fark varmı?

Hollywood etkisi " gizli ve kirli ise neden islam'dır" algınız hiç hoş olmamış.
Yoksa yanlış mı anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…